Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר ביטוח לפולו 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

לאחר התיעצות בפורום הגעתי למסקנה שאני מעוניין לקנות פולו 1400 16V לאחר שיחה קצרה עם ביטוח ישיר רציתי לשאול אותכם אם זה הגיוני: הם שאלו איזה דגם שנה ונפח מנוע אמרתי פולו 1400 שנת 98 כלומר לא דובר על 16V ספציפיט!

מה שהדהים אותי זה שהם אמרו לאבי שדיבר איתם ואמר להם שהביטוח יהיה רק עלי, הם אמרו לו שהביטוח חובה + צד ג' יהיה 8200 ש"ח לשנה...

זה נשמע לי גבוה מאוד ורציתי לשאול אותכם אם אתם חושבים שזה הגיוני? וסביר?

(אני בן 18 ויש לי רישיון כבר שנה בכיס, הרכב שיש לנו בבית הוא מהעבודה ככה שאנחנו לא מבוטחים אצלם עם הרכב שלנו!)

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אוקיי ההיתי אומר שהם נסחפו קצת הרבה.

לי יש פולו 16V שנת 98

לוקחים לי על ביטוח מקיף +נהג צעיר+גרירה+מערכת+נהג חדש.

4500 לשנה.

אתה צריך לעשות כמה דברים.

קודם כל שהם שואלים אותך מי הנהג העיקרי תגיד שאמא/אבא שלך הנהג העיקרי על האוטו.

תרשום את הפוליסה על השם שלהם.

זה יוזל באלפי שקלים את הפוליסה.

ותחפש עוד מקומות שמבטחים, אני אישית מבטח אצל שמעוני בהרצליה (סוכן ביטוח).

בכל מקרה 8500 בחיים אל תשלם זה סכום ממש ממש גבוה.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

חברות הביטוחים הישירות לא אוהבות נהגים חדשים. נסה אצל סוכנים. תריץ חיפוש על המילה ביטוח תמצא לא מעט מידע.

נסה להעיף מבט גם באתר הזה.

גיא

• תוכן חדש...