Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטע משעשע ב"טופ גיר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'רמי קלרקסון ועוד שני מגישים לקחו את האמהות שלהם (בנות 60 - 70) ובדקו שלוש מכוניות: הונדה ג'ז, רנו מודוס ופיג'ו 1007. ה"בנות" בדקו כל מיני פרמטרים כגון פשטות התפעול, נפח מטען, נוחות ו..ביצועים על מסלול.

אז פשטות התפעול למשל, כל אחת היתה צריכה להכנס לאוטו, לארגן את המושב, לכוון את המראה, לכוון את הרדיו למוזיקה קלאסית, להניע וכמובן לנסוע.

אז הייתם צריכים לראות את הגברת בהונדה ג'ז מתרחקת, את ה"בת" ברנו מתחילה לנסוע ורק אמא של ג'רמי מנסה עוד למצוא את עצמה בין שלל הכפתורים וה"פירוטכניקה" של הרדיו בפיג'ו. וזאת רק דוגמא.

בנפח מטען זכתה במפתיע הג'ז גם כן למרות הנפח הגדול כביכול במודוס.

בסיכום זכתה הג'ז פה אחד והייתם צריכים לראות את הפרצוף של שלושת ה"ילדים" שכמובן לא קיבלו את העובדה שאוטו צרפתי נוצח על ידי אוטו יפני...זה היה פרצוף קצת מוכר לי בסגנון "אויש אבא/אמא, מה את/ה מבין/ה".

תכנית משעשעת ומומלצת ל"בנות" בגילי וגם לכם, הילדים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר העונה החדשה, אני מאוד נהנתי מכמה פרקים:

פרק 1 - משחק כדורגל בין מכוניות טויוטה איגו - רעיון ענק!

פרק 5 - דיימון היל (אלוף פורמולה 1 בעברו) נוהג בסוזוקי ליאנה, וג'רמי אומר לו שהוא עשה 1:50 בערך, שזאת תוצאה בינונית מאוד, דיימון היל עושה פרצוף של "אני לא מאמין איזה בושות" ואז ג'רמי נקרע מצחוק ואומר לו שהוא עשה בערך חצי שניה יותר טוב מהזמן הכי טוב, את ההקלה על פרצופו של היל אפשר לראות בקלות רבה... :-D

וכמובן, פרק 6 - המסע של ג'רמי ב-SLR לאורך אירופה נגד האמונד ומאי שטסים במטוס ושטים בסירה כל הדרך מלונדון לאוסלו - פשוט נהדר!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אני לא טועה, באחד הפרקים הם אמרו שהעונה יהיו 2 מרוצים..

אז אחד כבר היה - הSLR נגד המטוס, מעבורת, speedboat (אפילו 2..) ובסוף גם מונית.. :lol:

מישהו יודע מה המרוץ השני? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בפרק השני אם אני לא טועה הם קנו מכוניות ב1500 פאונד ועשו להם כל מיני בדיקות.

קטעים מאוד מצחיקים.

גם בעונה הקודמת וזאת שלפניה (יש לי את כולן על המחשב:-)) הם עשו דברים דומים...

מומלץ בחום...!

אור.

פורסם
האם יש תרגום ברשת לתכנית?

סביר מאוד להניח שלא... תלמד אנגלית.. זה יותר משתלם..

גם בפרק השישי (או שמא החמישי?) מבחן השוואה של זריזות בין הפורשה בוקסטר לבין המרצדס slk 55 amg. באופן כללי זה הלך ככה: ג'רמי נוהג בשתי המכוניות מסביב למסלול קצר בזמן שכמה עשרות אנשי קומנדו בריטי יורים בו. המנצחת היא המכונית שבה ג'רמי חטף הכי מעט פגיעות. :razz:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כן טופ גיר הסידרה הכי טובה שיש בטלויזיה

תגידו העונה שמשודרת עכשיו באגו(כרגע פרקים ארבעים ו-..) איזו עונה זו?..

פורסם

מישהו פעם נתן קישור להורדת הפרקים של טופ גיר, אפשר שוב קישור בבקשה? אני לא מוצא את הקישורים. אם אפשר קישורים לעונה הזאת שאתם מדברים עליה, כל הפרקים שאמרתם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לדעתי עדיף לא להוריד את הפרקים של טופ גיר כי אז תראו את כולם ביומיים שלוש ו....זהו ישעמם לכם.

אני מעדיף לראות כל יום ראשון באגו פרק חדש ולהשאיר טעם לעוד...

פורסם

XENON - באגו אתה רואה פרקים מלפני 3 שנים (לפחות) !!

חוצמזה שגם ככה כל שבוע יוצא פרק חדש... אז אין לך כלכך הרבה אופציות חוץ מלחכות לפרק החדש שיוצא כל שבוע...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא נראה לי, לפני כמה פרקים הראו את הפוקוס החדשה ואת ה- c4 (vts( ואלה מכוניות שבדיוק הגיעו לאולמות התצוגה.

וגם אם זה מלפני 3 שנים זה ממש איכפת לי, אני לא רואה את זה בשביל עדכוני מכוניות אלא בשביל לראות את ג'רמי עושה צחוקים בעיקר.

• תוכן חדש...