Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וואקום במיכל דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי DL שנת 89 וכש אני בא לתדלק ופותח את המכסה יש צליל חזק של "פק" כזה אני לא מצליח להבין האם זה שחרור וואקום או יותר מדי אוויר במיכל

זה קורה בכל תדלוק!

השאלה שלי מה זה ממה זה נובע והאם זה בעיה ואיך לטפל בזה?

פורסם

במכסה דלק שלך יש שסתום עם קפיץ, אם תוציא את המכסה של הדלק ותהפוך אותו,אתה תראה מין קפיץ כזה ואחריו שש שסתום, השסתום הזה אמור לשחרר לחצים,אם הוא לא תקין אז נוצר לחץ בטנק דלק שגורם למה שאתה מתאר ובנוסף הוא גורם ללחץ שמקשה על זרימת הדלק לכיוון המנוע, ולכן מידיי פעם יש להוציא את המכסה הזה ולהתיז על החלק הפנימי שלו ספריי קרבורטורים , עוזר לשחרר את השסתום, אם התופעה חוזרת לך ומתלווה לזה גם סחיבה פחות טובה של הרכב, רצוי מאוד להחליף את המכסה הזה.

פורסם
תודה רבה לך !

ותגיד זה יכול להשפיע על סלד נמוך יותר בניוטרל? מהרגיל

אין קשר לסתימה בחריר לאוויר אטמוספרי שנמצא במכסה וכנראה נסתם, לגבי הירידה בסלד בניוטרל,

ואתה גם יכול לעשות ניסיון ולנסוע ללא מכסה בכלל מספר מטרים ולבדוק, אין לנסוע עם סמרטוט בכלל, עדיף בלי מכסה בכלל ( יש לך כמדומני דלת עם מנעול) ואם אתה לא מצליח לשחרר את הסתימה קנה מכסה אוניברסלי חדש העלות אפסית!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה לא יכול להשפיע על סל"ד נמוך בניוטראל אלה על מהירות סופית, כיוון שהדלק מגיע לקרבורטור אך אם המכסה תקול הוא יגיע בלחץ יותר נמוך,מה שלא יורגש במהירויות נמוכות כל עוד רק לוע אחת עובדת בקרבורטור,ברגע שתלחץ גז חזק או במהירויות גבוהות פשוט לא יגיע מספיק דלק והרכב לא יסחב טוב.

במהירויות נמוכות לא יהיה שום שינוי.

לשים סמרטוט זה מאוד מסוכן.

אני ממליץ להוריד את המכסה,לקחת הבייתה ולנקות אותו עם ספריי קרבורטורים או ספריי לניקוי בלמים ואח"כ להחזיר ולבדוק שוב אחרי שבוע-שבועיים....אם המצב חוזר אז להחליף מכסה.

• תוכן חדש...