Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שמועה שאפשר לנקות פילטר אוויר פתוח ע"י הכנסתו לדלי מים חמים או משהו כזה, זה נכון ?

גם אם זה לא נכון מה יכול לקרות אם אני ישטוף את הפילטר ככה ויחכה שהוא יתייבש ואז אחבר אותו חזרה ?

פורסם

תשקיע. תקנה ערכה. 150 ש"ח. תשמור על הפילטר ועל המנוע.

אין לך כסף להשקיע - אל תקנה פעם הבאה פילטר פתוח.

מי שרוצה לשפר צריך לדעת גם לצ'פר את האוטו. :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לשטוף במים לא יעשה נזק, אבל גם לא תועלת...

לרוב הליכלוך לכוד בפילטר ביחד עם שמן, וכידוע מים לא שוטפים שמן (כי מים זה חומר אנאורגני).

ניתן לשטוף בבנזין ועם לחץ אויר.

אם אתה רוצה ללכת על בטוח ולהיות עם ראש שקט, ערכת ניקוי עולה כ-160 ש"ח ומספיקה לכמה ניקויים ( חומר ניקוי + שמן).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לרוב הליכלוך לכוד בפילטר ביחד עם שמן, וכידוע מים לא שוטפים שמן (כי מים זה חומר אנאורגני).

אם אתה רוצה ללכת על בטוח ולהיות עם ראש שקט, ערכת ניקוי עולה כ-160 ש"ח ומספיקה לכמה ניקויים ( חומר ניקוי + שמן).

בשביל לפרק את השמן שמגן על הפילטר חיצונית וסופח אליו את הלכלוך, צריך את תרכיז ההדרים שמגיע בערכה הייעודית...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חס וחלילה, בלי לחץ אויר!

פורסם
אם מרכיבים פילטר אוויר פתוח ! יש חסרונות מסויימים ?
יהיו לו חסרונות אם תמקם אותו במקום שנמצא בטמפ גבוהה

אני מיקמתי את שלי בתוך הכנף ליד הפגוש , הרחק מהמנוע , והאוויר נשאב מתחת לרכב ישירות , בטמפ נמוכה

זה יצא מוצלח, הפילטר נשאר קר , גם אחרי נסיעה ארוכה

הנה מבט מתחת לרכב:

P1010002.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
יהיו לו חסרונות אם תמקם אותו במקום שנמצא בטמפ גבוהה

אני מיקמתי את שלי בתוך הכנף ליד הפגוש , הרחק מהמנוע , והאוויר נשאב מתחת לרכב ישירות , בטמפ נמוכה

זה יצא מוצלח, הפילטר נשאר קר , גם אחרי נסיעה ארוכה

הנה מבט מתחת לרכב:

\

ככה דחפת אותו בצד העיקר שיקח אוויר קר !..

אצלי אני חושב בגולף אני יכול לשים אותו במקום הפילטר הרגיל ולעשות לו מין חוצץ כזה !

ויש צינור אוויר שמכניס אויר לתוך הפילטר - אני יכול את זה גם לחבר לחוצץ - שיתן לו אוויר במחוץ !!!

לא ?

P1010055.JPG

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

חס וחלילה, בלי לחץ אויר!

עם פיה מתאימה ולחץ נורמלי (לא 20 באר מפיית לחץ), זה יעיל מאוד, ולא קורע את הבד.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
\

ככה דחפת אותו בצד העיקר שיקח אוויר קר !..

אצלי אני חושב בגולף אני יכול לשים אותו במקום הפילטר הרגיל ולעשות לו מין חוצץ כזה !

ויש צינור אוויר שמכניס אויר לתוך הפילטר - אני יכול את זה גם לחבר לחוצץ - שיתן לו אוויר במחוץ !!!

לא ?

הכי פשוט זה לשים פילטר inbox , בלי יותר מידי כאבי ראש

החיסרון ב-inbox , אם אפשר לקרוא לזה חיסרון , שלא שומעים את הצליל היניקה החביב שבא מהמצערת

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
הכי פשוט זה לשים פילטר inbox , בלי יותר מידי כאבי ראש

החיסרון ב-inbox , אם אפשר לקרוא לזה חיסרון , שלא שומעים את הצליל היניקה החביב שבא מהמצערת

ברור שזה חיסרון !!! כמה עלה לך הפילטר אוויר הזה ! והאם ההתקנה קשה ?

פורסם

ההתקנה לא קשה כי זה בעצם INBOX! כמו המקורי רק עשוי מחומרים אחרים :idea: .

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ההתקנה לא קשה כי זה בעצם INBOX! כמו המקורי רק עשוי מחומרים אחרים :idea: .
אבל ב INBOX אמרת שלא שומעים את היניקה - מה שאני רוצה זה כן לשמוע את היניקה !

ניסיתי להוצאיא אותו פעם ולעשות סיבוב מסביב לבית ! לא ממש שמעתי הבדל !! לעומת זאת שבאופל קורסא של אמר שלי הוצאתי אותו ונסעתי זה נשמע ממש כמו פילטר פתוח

• תוכן חדש...