Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם בעקבות ההכנות שלי לתחרות מתוך הסקרנות מעניין אותי כמה התוצאה שאני יכול להשיג...

את כל הציוד הדרוש יש לי חוץ מדבר אחד...

המיקרופון שלי לא מכוייל לכן אני צריך מתמודד שכבר מדד פעם אחת ונשאר עם כל הסט אפ שלו ואני צריך כמובן את התוצאה שלו בכדי לכייל את המיקרופון שלי...

אשמח אם מישהו יהיה מוכן לתת עזרה בעניין...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הרבה חברה החליפו ושידרגו ציוד אם לא כולם וחוץ מזה יש את אלה שמדדו באוטופרט ככה שהתר'ד שלי כולל גם אותם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אהלן לכולם בעקבות ההכנות שלי לתחרות מתוך הסקרנות מעניין אותי כמה התוצאה שאני יכול להשיג...

את כל הציוד הדרוש יש לי חוץ מדבר אחד...

המיקרופון שלי לא מכוייל לכן אני צריך מתמודד שכבר מדד פעם אחת ונשאר עם כל הסט אפ שלו ואני צריך כמובן את התוצאה שלו בכדי לכייל את המיקרופון שלי...

אשמח אם מישהו יהיה מוכן לתת עזרה בעניין...

השיטה הכי לא מדוייקת בעולם, ואתה רוצה "לכייל" עם הרעיון הזה?!

מספיק טעות אחת במיקום המיקרופון,שינוי במתח הרכב,וכו' וכו',(אתה מבין לבד כמה גורמים משפיעים כאן)

ZZR

פורסם

לפי דעתי הרעיון שלך יפה ויעבוד, אבל רק אם אתה רוצה למדוד את היחס שלך לאחרים, כי תוצאת SPL מדוייקת לא תקבל.

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
השיטה הכי לא מדוייקת בעולם, ואתה רוצה "לכייל" עם הרעיון הזה?!

מספיק טעות אחת במיקום המיקרופון,שינוי במתח הרכב,וכו' וכו',(אתה מבין לבד כמה גורמים משפיעים כאן)

כמובן שיש אלף משתנים, אבל יש נקודת מוצא אחת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמע מידן אני לא מחפש רמת דיוק של על המילימטר סטיונת קטנטונת תתקבל אבל קשה לי להאמין שהרבה מעבר לזה...

פורסם
לפי דעתי הרעיון שלך יפה ויעבוד, אבל רק אם אתה רוצה למדוד את היחס שלך לאחרים, כי תוצאת SPL מדוייקת לא תקבל.
לזה בערך התכוונתי . לאופן יחסי זה נחמד, לא יותר מזה.

ZZR

פורסם

אכן אני מסתפק בזה כרגע..

רק אנצל את ההזדמנות להודות למתן 206, שפינה מזמנו הלחוץ בעבודה, ותרם לי את רכבו בשביל השיגעונות שלי!

תודה רבה שיחקת אותה !

(מקווה שתספיק להגיד שלום לפני הטיסה .. תדאג לעשות חיים גם קצת בשבילי :) )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...