Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,יש ברשותי פיוניר 3500 לא כל כך איכותי ולכן אני רוצה להתקדם למכשיר פיוניר

חדש/כמעט חדש שמתלבש טוב על הדרישות שלי: צבעוני,אנימציות,2 יציאות לפחות,שליטה

מלאה על הסאב,קליטת רדיו טובה,פרא אווט של יותר מ2.2 וולט כמו ברוב הפיונירים אם אפשר...

תקציב בסביבות 900-1300 שקל,רצוי מסידרה 6 או 7 של פיוניר.

חשבתי על 7700,6700....6750...וגם על 7600/760 אבל הבנתי שבדגמים הנ"ל לא ניתן

לשלוט בצורה מלאה על הסאב זה נכון?

יש לי בנוסף באוטו מגבר של JBL,המוכר...סאב 305C פיוניר,קומפוננט של סאונדסטרים ואחוריים

של פיוניר.

בנוסף אני רוצה לדעת האם הקנייה בפומפה היא קנייה בטוחה והרדיו דיסקים שלהם אינם מחודשים?

אני אומר זאת מכיוון שכבר נכוויתי לפני חודשיים,אודיונט ה"יקרים" ברשות גיא,מכרו לי רדיו דיסק פיוניר 5700 מחודש והצליל שלו היה על הפנים.

פורסם

קשה לדעת אם הרדיו דיסק שמוכרים לך מחודש או לא אם לא כותבים באתר.

כשאתה רוכש את הרדיו דיסק אתה יכול להסיר מעליך אשמה אם תשאל אותם לפני הקנייה, כמו כן כשאתה מקבל את הרדיו דיסק תסתכל ותחפש עליו מדבקה אמור להיות רשום אם הוא מחודש או לא.

ועוד אפשרות זה להסתכל על מספר השנים שאתה מקבל אחריות 3 שנים זה של עוזי רדיו וכניראה לא מחודש.

בקשר לשליטה על הסאב אני חושב שבדגמים הנ"ל כן יש שליטה פשוט תיכנס לכול מפרט ממוצע בכול אתר שמוכר את הרדיו דיסקים וצריך להיות כתוב אם יש או אין, קצת עבודה לא תזיק:wink:

פורסם
קשה לדעת אם הרדיו דיסק שמוכרים לך מחודש או לא אם לא כותבים באתר.

כשאתה רוכש את הרדיו דיסק אתה יכול להסיר מעליך אשמה אם תשאל אותם לפני הקנייה, כמו כן כשאתה מקבל את הרדיו דיסק תסתכל ותחפש עליו מדבקה אמור להיות רשום אם הוא מחודש או לא.

ועוד אפשרות זה להסתכל על מספר השנים שאתה מקבל אחריות 3 שנים זה של עוזי רדיו וכניראה לא מחודש.

בקשר לשליטה על הסאב אני חושב שבדגמים הנ"ל כן יש שליטה פשוט תיכנס לכול מפרט ממוצע בכול אתר שמוכר את הרדיו דיסקים וצריך להיות כתוב אם יש או אין, קצת עבודה לא תזיק:wink:

אני חושב שב-760 ואולי גם ב-7600 אין שליטה מלאה על הסאב אולי רק כיבוי והדלקה...

ההעדפה שלי דווקא הייתה לדיוטי פרי,לו הייתה לי גישה לשם...7750 ן-7700 ב-300 דולר...

אחד מהם בטוח עונה על הדרישות שלי.

באתר של אודיונט רשום שהם מוכרים רק חדשים ואני נפלתי על רדיו דיסק מחודש שלהם,בדוק.

(עופר מסאונד אפ.אפקס ראשון יכול להעיד על כך,בדקתי איתו את הרדיו דיסק)

כנראה שלא במקרה לאור ההתנערות של גיא מאחריות והתירוצים המגוונים שלו כמו "המגבר שלך שווה

אפס",אגב מדבר במגבר של רוקפורד...

לכן שאלתי לגבי פומפה כי לאודיונט אני לא מתקרב.

הבעיה שבפומפה מאוד לא מקצועיים,כשהייתי שם האיש מכירות בחר מצד אחד להמליץ לי על 2750

על פני 4700 המתקדם יותר...להמליץ לי רק על סוני...ולהשמיץ את עוזי רדיו=2750.

פורסם

אחי *** אחי ?*** הערה - אתה כותב בפורום שגולשים בו אלפי אנשים, ולא בצ'אט פרטי. למרות שזה קשה לך, תשתדל לכתוב ברמה סבירה ***

אני הייתי מציע לך ללכת על הפיוניר 5750

לי יש את הרדיו דיסק הזה והוא הדבר הכי טוב שיש.

יש לו כל כך הרבה פונקציות לשיפור הסאונד ומחדדי צלילים (EQ-EX ו BMX)

יש לו גם קליטת רדיו הטובה ביותר מכל המכשירים של פיוניר (SUPERTUNER 3D+ )

יש לך שם גם תצוגה מאוד יפה ושליטה מלאה על הסאב.

כך אותו ותאמין לי שאתה תהנה ממנו מאוד.

רק שים לב כשאתה קונה שאתה מקבל 3 שנים אחריות של עוזי רדיו

שהוא היבואן הרישמי.

אני מכיר את הרדיו דיסקים של אלפיין וקלריוס

ותאמין לי שהרדיו דיסק הזה עם כל הפונקיות שלו אוכל אותם.

על הדגמים היקרים אתה משלם בשביל אנימציות וקישקושים.

בהצלחה אחי*** הערה - אתה כותב בפורום שגולשים בו אלפי אנשים, ולא בצ'אט פרטי. למרות שזה קשה לך, תשתדל לכתוב ברמה סבירה ***

פורסם

"פרא אווט של יותר מ2.2"

"הצליל שלו היה על הפנים"

אני לא יודע לפי מה אתה קובע צלילים של פאנלים, אשמח לדעת ..

בנוגע לעוצמה של הפריאמפ שלך, אפשר להתעניין למה אתה מעוניין בפריאמפ של -יותר- מ2.2 וולט ?

yurai, הוא כתב בפירוש שהאנימציות זה מה שחשוב לו..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
"פרא אווט של יותר מ2.2"

"הצליל שלו היה על הפנים"

אני לא יודע לפי מה אתה קובע צלילים של פאנלים, אשמח לדעת ..

בנוגע לעוצמה של הפריאמפ שלך, אפשר להתעניין למה אתה מעוניין בפריאמפ של -יותר- מ2.2 וולט ?

yurai, הוא כתב בפירוש שהאנימציות זה מה שחשוב לו..

תגיד לי מה זה השטויות האלה?אתה לועג לי?

אתה מעריץ של אודיונט?

אני יכול לומר לך בצורה ברורה,שחור על גבי לבן,לקחתי תרדיו הנ"ל לעופר,שהוא בחור ישר כמו סרגל,

כל מה שהוא ניסה לכוון לא עזר,מה גם שהוא שם לב שהצליל מאוד אנמי,ושנינו ראינו

שהרדיו דיסק פשוט לא מזיז תרמקולים בכלל,עם מגבר תקין וטוב.

מה הוא עשה ? החליף לי לרדיו דיסק הכי בסיסי ומאוד ישן של פיוניר,משהו כמו P50,והצלילים

נפתחו...

אנימציות זה לא מה שחשוב לי אבל כן אני מעדיף את זה....

אם אתה לא יודע לעזור לי או לא רוצה,לך חפש את עצמך בשירשור אחר.

פורסם

תסלח לי שאולי, אבל צורת הכתיבה והדיבור שלך לא בוגרים ולא הגיוניים שתפנה ככה למישהו שפנה אליך בצורה שאני פניתי אליך.

ציטטתי את המילים שלך - אם זה נשמע לך כמו לעג .. המצב לא טוב.

בנוגע לאודיונט, אין לי מושג על מה אתה מדבר, אין לי שום קשר ישיר או עקיף אליהם, אפילו לא ציינתי אותם במתכוון ולא מתכוון בהודעה שלי.

לפי דעתי אתה צריך להפסיק להיות פרנואיד, כי זה מה שמשתמע מהתגובה התוקפנית שלך.

במילים פשוטות שאלתי שאלות פשוטות:

"איך אתה קובע איכות של פאנלים."

"למה אתה צריך יציאת מתח אשר גבוהה יותר מ2.2 וולט"

לא ממש קיבלתי תשובה, אשמח אם תענה לשאלותי בצורה -פחות- תקיפה.

מדובר בפורום לחלוק עזרה וידע, צורת ההתבטאות שלך לא משדרת הרבה חיוביות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בואנה שאולי התשובות שלך ממש מעלות לי את העצבים לרמות חדשות...

גם בהודעות הפרטיות שלך...

כאן זה פורום מכובד שבא לחלוק ולקבל ידע מתאים לך תישאר פה לא מתאים לך חפש את עצמך בפורום של וואחשים אחר...

עכשיו תבין איה תשובה מעצבנת נתת תראה איך אני הגבתי לך..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הלו חברים, מה קרה? מה ההתנפלות?

מיכאל, מה בדיוק?

מכשיר פיוניר 4V, DEH-P7500/750MP

גם אנימציות, 4 וולט, שליטה נפרדת על סאב, ואקולייזר פרמטרי.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
בואנה שאולי התשובות שלך ממש מעלות לי את העצבים לרמות חדשות...

גם בהודעות הפרטיות שלך...

כאן זה פורום מכובד שבא לחלוק ולקבל ידע מתאים לך תישאר פה לא מתאים לך חפש את עצמך בפורום של וואחשים אחר...

עכשיו תבין איה תשובה מעצבנת נתת תראה איך אני הגבתי לך..

נכון,זה פורום מכובד,לכן אם גם אתה לא יכול לעזור לי,אז אני מציע לך לחזור למכור חלקי מערכת

במחיר "מציאה"...

וכנ"ל לגבי מיקמיק,השאלה שלי הייתה מאוד פשוטה ועניינית,אם אתה לא יכול להגיב באותה צורה

אלא רק לקשקש הרבה ולשחק אותה פסיכיאטר,עבור הלאה,אני כבר אסתדר....תודה.

ה-750/7500 קצת ישן שלומי...אבל סוף סוף מישהו עם קצת שכל וידע נכנס לתמונה.

פורסם

טוב שאולי, מאחר ויש לך סוג של "גישה" מאוד מאוד מיוחדת. (היתי אומר שהיא לא ממש אופיינית לפורום ולסוג האנשים שפה)

אני פשוט אדאג להתעלם.

בהצלחה שיהיה לך, יום מצויין.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תוכן ההודעה נמחק. עשרות סמני קריאה וכתיבה בסגנון שכתבת לא מקובלים בפורום (מעבר לכך שכתבת דברים שגויים).

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

שלומי ההתנפלות היא לא סתם...

שאולי אני את מה שאני מציע מוכר...

אתה אוהב בעיקר לטחון את המוח בקשר למכירות האלה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...