Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב(קליאו ספורט) שהיה אמור להיות מתודלק בדלק 98 תודלק במשך שנתיים ב95

איזה נזק יכול להיגרם?

האם ניתן לשיקום?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סה"כ נראה לי יצאת ברווח :-D ..

חסכת את ההפרש המחיר בין 98 ל95 במשך שנתיים..

אבל נראה לי באמת שעדיף שתקבל דעה של בן אדם שקצת מבין יותר בנושא.

יוגב 205

פורסם
שום נזק...האוטו לא מצלצל סוחב בסדר ? זהו...סע לשלום
מה שהוא אמר.

98 ייתן לך יותר הגנה על המנוע בפני דטונציה ולכן מומלץ להשתמש בו באם המנוע שלך הוא בעל יחס דחיסה גבוה... אתה לא מוגדש ולכן אפילו אם יש נזק הוא קטן מכדי להתעמק בו.

מוטי.

פורסם

ואם זה במצב הפוך ?

אם ב 309 שהיא מתודלקת על ידי 95-96 , תתדלק 98 ?

מה יקרה אז ???

[פשוט רצו להביא לי לפני כמה ימים ג'ריקן ענקי של 98...ולא רציתי...מפחיד - לך תדע דלק שמאדלק...]

פורסם

אני אשמח לקבל אותו :D

אין בעיה לתדלק בדלק 98 רכב שמיועד ל95 רק אם יש לו חיישן נקישות אחרת...הצתה מוקדמת\הצתה מאוחרת....תלתל במומנט אפס מקבל פיצוץ...תלתל עקום - אוברול...שסתומים עמיית...לא נעים

פורסם

מוטי...98 בעקרון מוצת בקלות יותר בגלל האוקטן הגבוה יותר, אז לכן אם לרכב אין חיישן נקישות תתכן מצב של הצתה מוקדמת, דבר שעלול להוביל לתלתל במומנט 0 ואז...

כמובן שלא בטוח בכלל אבל תתכן !,

ואני תמיד מקלקל את הרושם הטוב..כמה זמן אתה חושב אני יכול להסתיר איזה חרא אני ? :D

פורסם

עתיד ההפך הוא הנכון, ככול שהאוקטן יותר גבוהה ככה הדלק הוא פחות נפיץ.....דטונציות כידוע לך נגרמות מפיצוץ מוקדם עקב החום שהצטבר בצילנדר ופיצץ את התערובת טרם הפלאג הצית אותם, אני מתדלק בראלי שלי 98 למרות השחיקה בכיס, המנוע יותר מבוקר ומדויק ואין בלאי מואץ או נזק כלשהו

פורסם

צריך לנסות את זה, בתקווה שלא יעלה לי המנוע באש...ה"ואז" של עתיד קצת מפחיד אותי...

נשמע יעיל וטוב מדי פעם לפנק את הקרבורטור באיזה 98 עסיסי...:-)

• תוכן חדש...