Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי עכשיו אני עומד מול הדילמה הכי רצינית שלי במערכת באוטו...

כרגע מותקן באוטו קומפוננט של פוקאל סדרת פוליגלאס

מגבר של נקאמיצ'י PA1004

סאב של פוקאל סדרת אקסס 13 אינץ'...

ו6X9 שכנראה בקרוב מאוד מתחפפים מהאוטו...

עכשיו אני עומד מול השאלה לאיזה סט כדאי להחליף...

אפשרות של ייבוא מחו"ל בהחלט באה בחשבון ולא אכפת לי לשלם על המכס אני לא רוצה לקחת סיכון התקציב לכל העניין הוא בערך 2000 2500...

עריכה:

הסט חייב להיות בתצורה של 4 אינץ' מפני שכנראה סוף השבוע הולכות להגיע בניות בקורות בגודל הזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה רוצה להחליף את הפקל? מה חסר לך? מה מפריע לך?

מה לגבי קיקים עם 6.5 או 5.25?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חסר משהו בפוקאל הסאונד בקומפוננט לא עושה לי את זה כמו הסאונד של הסאב..

אני מת על הסאב שלהם אבל הקומפוננט שלהם פשוט דורש תחליף אותי...

או שהוא חד מדי או שהוא צועק לי מדי פשוט זה לא זה הגעתי איתו לסטייג' די חמוד באוטו אבל אני חושב שגם עם מה שהגעתי הקומפוננט צעקני מדי...

קיקים לא יכולים להיות כי כבר הקורות בבניה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כן אחי אבל הסט הוא 5 ורבע או 6 וחצי...

זה באמת אחד הסטים החלומות אבל כבר העניינים בבניה אם אני יחליט לקבל ג'ננה אני יביא קורות אחרות ויבנה קיקים זה הוצאה קטנה אבל זה שווה את זה...

השאלה היא כמה כדאי זה לייבא אחד כזה מחו"ל...

מישהו יכול לעזור עם אתרים מחירים משהו?

פורסם

מיכל, התכוונתי בנוסף ל5 אינץ, או כמו שעתיד אמר, 3-WAY.

ראיתי את הסט של PPI בארץ, יש באוטוס.

במחיר הזה אתה יכול להביא אם אני לא טועה סט 3חלקים של מורל, אני מניח שיצא לך לשמוע את ההיבריד או האליט. מה דעתך? האם זה סוג הסאונד שאתה מחפש?

אופל קורסה 2003

פורסם

לא אהבתי את האלייט בכלל...

המחיר באוטוס מאוד יקר אני יכול להביא אותו ביותר זול והסט הזה קורץ לי מאוד...

השאלה היא אם ייבוא מחו"ל ישתלם לי או לא...

או שיש סט יותר טוב מחו"ל או כל דבר אחר...

בגלל זה אני צריך אתרים מחירים מחירי ייבוא מה קורה עם כל זה...

פורסם

שמעת את הPPI בכלל?

ואת האלייט לא אהבת, למה?

אופל קורסה 2003

פורסם

את הPPI שמעתי והתאהבתי בו הייתי ככה קרוב להביא אותו לפני הפוקאל שלי כיום אבל בגלל שהאוטו לא היה שלי לא רציתי להכנס לבניות ועניינים כאלה..

עכשיו אחרי שקיבלתי אותו אין בעיה להשקיע בו כמה שבא לי רק...

את האלייט לא אהבתי בגלל שהיה לו סאונד מת בצורה מטורפת אני לא יגיד באיזה רכב שמעתי אותו כדי לא יודע מה לא לפגוע בבן אדם או משהו אבל באמת התקנה עם איטום ועם הכל והסאונד פשוט היה מת...

שיבי אצלך יש בניה שתהיה די דומה למשהו אם אני יכנס לדבר כזה...

אפשר בבקשה לדעת מה המחיר של הבניה אצלך באוטו?

זה הדגם של הפרסשן:

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=143

פורסם

שמע עם אטימה או בלי אטימה הטוויטר שמה חרבנה אין מה לעשות אחי...

וב' האלמנטים יושבים לי בקורה אחי אטימה לא תיתן שיפור כזה מטורף במיקומים כאלה אם בכלל...

פורסם

שמע אם הייתי רוצה לאטום את התא מטען הייתי מעלה ת'רד בנושא אחר...

אטימה של תא המטען תעזור לקומפוננט שלי להשמע טוב יותר?

בוא תחזור לנושא המקורי...

פורסם

מידבאס בקיקים זה לא דבר כל כך אפשרי בגלל הנפח הקטן.

לא בונים קורות לפני שיש סט. הגודל יכול להשתנות קצת וגם העומק שדרוש לדרייבר. כמו כן עדיף לחבר באופן זמני את הטוויטר והמיד לקורות ולנסות זוויות ומיקומים שונים על הקורה עד שמגיעים לתוצאה הטובה ביותר ואז לפי זה לעשות את הבניה.

דווקא הדוגמא לכך שלא אהבת את האלייט מוכיחה שוב שקשה לקבל המלצות על רמקולים כי זה טעם אישי. אני למשל כן אוהב אותו. תלך על סט ששמעת ואהבת.

• תוכן חדש...