Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני צריך לחבר את המגבר ישירות למצבר, איך אני עושה את זה ? (חוץ מלפתוח את המכסה מנוע ולחבר)

אין כמו צחוק בריא לשעות הערב.. :lol:

הדרך היחידה שלך לחבר את המגבר לחשמל כלשהו זה ישירות למגבר. אם תנסה לקחת מתח מכל מקום אחר המתח ירד, ואותו דבר שחיברת אליו יסבול מנפילות מתח.

תעביר כבל דרך אחד הצדדים של הרכב (רצוי בצד שלא נמצאים בו חוטי הרמקולים), ותחפש מקום חיבור בין הסלון של הרכב לתא המנוע, בד"כ באיזור תיבת הפיוזים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אוקיי

ואיך בדיוק אני מחבר את החוטים למצבר ? ע"י תנינים ? ומה אני צריך לעשות שזה לא יהיה חשוף ? כי אני מפחד קצת...

פורסם

יש לי תחושה שאתה שתקצר לך את כל האוטו..

לך למתקין שיעשה את העבודה.

אם אתה מתעקש: תקנה כבל מתח למגבר, יש סטים מוכנים שבאים עם פיוז.

תקנה נעל כבל, חבר אותה לחוט המתח ואתה הנעל למצבר.

מתח את הכבל לפי מבנה האוטו, דרך מסילות, מתחת לשטיחים וכ"ו.

שיהיה לך ביטחון, תוציא את הפיוז מהתחלה ועד שהכבל מחובר למגבר באוטו.

ותעבוד תמיד עם דבק אזולירבנד (או איך שלא מאייתים את זה), מעיין סלוטייפ מיוחד בצבעים שונים שנועד לבידוד. אל תשאיר אמצע עבודה חוטים חשופים שיכולים לקצר.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אהה עוד משהו, שהאוטו כבוי והמגבר מחובר למצבר ואני לא מפעיל מוזיקה, אז המגבר עדיין לוקח כוח מהמצבר או רק מתי שאני מפעיל מוזיקה ? כי אם הוא לוקח כל הזמן אז המצבר יתרוקן מהר ואני ישאר תקוע...

[/b]

פורסם
אהה עוד משהו, שהאוטו כבוי והמגבר מחובר למצבר ואני לא מפעיל מוזיקה, אז המגבר עדיין לוקח כוח מהמצבר או רק מתי שאני מפעיל מוזיקה ? כי אם הוא לוקח כל הזמן אז המצבר יתרוקן מהר ואני ישאר תקוע...

[/b]

המגבר מחובר בחוט remote לרדיו דיסק, דרך חוט זה זורם זרם שמפעיל את המגבר.

רק מתי שאתה מפעיל את הרדיו דיסק המגבר יפעל.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

גבר, עם כל הכבוד עזוב שטויות חבל על כל המאמץ שלך, אם אין לך חבר שמוכן להתקין יחד איתך את המגבר עדיף שתלך למתקין וזהו.

גם ככה יש לך צורך בחיווט לרכב(לא כל כך זול) ובמאמץ ההתקנה(העברת חיווט).

עדיף להוציא כמה שקלים בשביל שקט נפשי.

פורסם

כן , כי לא חיברת נכון.

חבר את הכוח ל + במגבר בלבד. את ה - תקרקע ישירות לשלדה ע"י קדיחת חור ברצפת הרכב עם שייבה קודחת (תראה שאתה לא קודח לתוך כלום) או התלבשות על אחד מברגי המרכב הקיימים. כמובן , אל תשכח לגרד את האזור קודם כדי שיהיה מגע טוב.

מהרדיו דיסק צריך להיות לך חוט דק בשם Remote , הוא נותן את הפקודה למגבר מתי להדלק. אותו אתה צריך לחבר לכניסת ה remote במגבר שלך , גם אותו צריך להריץ לאורך כל האוטו.

מעבר לזה , אם עדיין נדלק לך אור תמידי במגבר יש בעייה במגבר או ברדיו דיסק (או בחיבורי המתח של הרדיו דיסק).

Leon Cupra 2009

פורסם

אז אני לא מבין

לא לחבר את המגבר ישירות למצבר ? פלוס לפלוס מינוס למינוס ?

נ.ב. יש עוד חוט במגבר בצבע כתום שאותו חיברתי לחוט האדום בשביל שהמגבר יפעל

זה נכון מה שעשיתי או שצריך לחבר את החוט הכתום של המגבר למשהו אחר?

פורסם

פלוס של המגבר - ישירות לפלוס של המצבר

מינוס של המגבר למקום הקרוב בשלדה (לשייף טוב טוב את הצבע לפני החיבור)

פיקוד (REMOTE) של המגבר לפיקוד של הרדיו דיסק .

זהו אותו כבל כתום שחיברת לכבל האדום כדי שהמגבר ידלוק, לא צריך לחבר אותו לפלוס קבוע כי במצב זה המגבר ידלוק באופן תמידי.

חבל מאוד שאתה מתעקש לא ללכת למתקין כאשר אתה לא בדיוק יודע איך לחבר ולאן , חבל לעשות נזק שבסופו של דבר יעלה יותר מללכת למתקין.

בהצלחה בכל מקרה :wink:

פורסם

הבנתי

גם חבר שלי אמר אותו דבר

אבל מה שעשינו זה זמני עד שיהיה לי רדיו דיסק

ובינתיים אנחנו מנתקים את המגבר מהמצבר שלא צריך

• תוכן חדש...