Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא אספנות - פרהיסטורי(!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה,לרכב ציבורי מותר לנוע 20 שנה.

השנה האחרונה של הפיג'ו 505 היתה 91',כך שיש לה עוד 5 שנים...

גם בראשון עוד מיסתובבת מונית כזו,עם פז"מ רציני..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם אני לא טועה,לרכב ציבורי מותר לנוע 20 שנה.

"10, 10, אני שמעתי 10!" :wink:

אני הבנתי שרכב ציבורי רשאי לנוע רק 10 שנים על הכביש (בשירות ציבורי). את המיליון ומשהו קילומטר שהוא יעבור בשטחים זה כבר סיפור אחר...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אני דווקא שמעתי 12, לכן לא ברור לי לחלוטין, איך הם עדיין עובדים, הפז'ו האלה, כמוניות? אבל יש עוד כמה, שמסתובבות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

20 שנה,סופי.

גם מונית וגם אוטובוס.לאחר 20 שנה או שמשנים ייעוד או שמשביתים את הרכב(בדרך כלל תקף יותר לאוטובוסים,שבניגוד למונית,אין הרבה סיכוי שמישהו יקנה אותו כמכונית פרטית...).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בדרך כלל תקף יותר לאוטובוסים,שבניגוד למונית,אין הרבה סיכוי שמישהו יקנה אותו כמכונית פרטית...
בשנים האחרונות אוטובוסים שסיימו את השירות נמכרים לירדן.

No worries 8)

פורסם
בשנים האחרונות אוטובוסים שסיימו את השירות נמכרים לירדן.

לא רק ירדן.

הרבה אוטובוסי מרצדס ישנים של אגד מסתובבים ברוסיה.

גם "דן" מכרו הרבה אוטובוסים ישנים, בעיקר לחברת CoCo Bus מדרום אפריקה

בקיצור - יש מדינות עולם שלישי שעוד מוכנות לקנות את שאריות התחבורה הציבורית שלנו. השאלה היא האם יש מישהו שיסכים לקנות את הדינוזאור הזה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לילה טוב.

מונית 12 שנה, +שנה עד שנתיים באישור מיוחד לארכה ממשרד התחבורה .

ולא אחרת .

בכבוד רב

שמעון. צ

פורסם

רכב אמורלשמש כמונית עד 10 שנים משנת ייצורו. הבעלים יכול לכבל אישור מיוחד לשנתיים נוספות בתנאי ש:

הרכב יבצע בדיקת מעבדה .

הרכב יבצע מבחן רישוי כל שישה חדשים.

בכל מבחן רישוי יצטרך בעל המונית להציג אישור רכב מיושן כדי להתקבל למבחן רישוי.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

עד לפני כמה שנים אלו היו המוניות היחידות שהסיעו נוסעים בעיר שלי....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רכב אמורלשמש כמונית עד 10 שנים משנת ייצורו. הבעלים יכול לכבל אישור מיוחד לשנתיים נוספות בתנאי ש:

הרכב יבצע בדיקת מעבדה .

הרכב יבצע מבחן רישוי כל שישה חדשים.

בכל מבחן רישוי יצטרך בעל המונית להציג אישור רכב מיושן כדי להתקבל למבחן רישוי.

משה אזולאי.

שכחחתי לרשום:

ישנה האפשרות לשנות את הסטטוס של המכונית ובמקום שיהיה רשום מונית ברשיון הרכב יהיה רשום רכב פרטי או פרטי דו שימושי במקרה הנ"ל ועוד לפי העניין.

הכתם שישאר הוא שיהיה רשום שהרכב שימש כמונית.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אנ'לא מבין משהו, הרי יש לו את המדבקות החדשות שהוציא משרד התחבורה והרישוי למוניות, ויש את זה מקסימום חצי שנה, ומישהו אמר שהמונית מבציר 91, ככה שעברו כבר 14 שנה, אז איך זה?!

ומענין כמה מנועים היא קיבלה כבר...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...