Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורג אמבט שמן דפוק....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המלצת חברי הפורום קניתי היום את כל הפילטרים שאני צריך להחליף + שמן ונוזל קירור...

החלפתי כמעט הכל, הכל טוב ויפה ולשלב האחרון השארתי לי את השמן....

טוב האוטו חונה חצי על המדרכה וחצי עם הכביש אז אפשר לעבוד מתחת לאוטו.....

איתרתי את הבורג באמבט שמן התאמתי לו בוקסה והתחלתי לשחרר......אבל מה???

הוא לא רוצה להשתחרר....

עם כל מפתח אפשרי ניסיתי וגם כל מי שניסה לפתוח לא הצליח...ולא רק זה הבורג גם מרגרינה....אז הוא מחליק ועכשיו בכלל אין מה לנסות כי המפתחות מסתובבים כמו כלום.....

מה עושים???

חייבים לעשות את זה עם ריתוך וכך להוציא את הבורג?? או שיש שיטה אחרת???

או שאני חייב אמבט שמן חדש???

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

****עריכה - לא מעניין מה היה , נא להתרכז בשרשור****

הבורג לא יוצא בשום צורה והוא שחוק לגמרי...האופציה היחידה שלי היא לפרק את הסטרטר ולהוציא את כל הקרטר ולראות מה אפשר לעשות....

מישהו מכיר את המנוע הזה ויכול להגיד לי אם זה בר ביצוע בתנאים שיש לי????

מה התהליך המדוייק בהברזה פנימית???

פורסם

*******עריכה , השרשור לפני נעילה נוספת ! תפסיק להיות פסיכולוג של כל הפורום , ותתרכז בשרשור עצמו. לא תהיה עוד אזהרה - בטח לא כאן. שמר.********

הבורג לא זז וכל הפעלת כוח( עם פלייר פטנט ) הוא פשוט נטחן בורג ברמה ירודה כזאת לא ראיתי אף פעם!!!

מאז שניסיתי לפתוח אותו ולא הצלחתי ניסיתי ביותר כוח והוא פשוט רק נטחן עוד...אין לי מושג באיזה כוח סגרו את הדבר הזה...מי שעשה את זה צריך להוריד לו אצבעות!!!!

פורסם

מזה משנה???

בכל מקרה אני לא יודע......מנוע פינטו 1.6..זה הסוג אם זה עוזר....

אבל אני די בטוח שאלומניום.....

פורסם

אתה יכול לנסות אם מפתח גז - סוג מפתח שוודי שננעל כשאתה מהדק אותו, וגם יש לי שיניים חדות יחסית.

פורסם

לא בקטע של לצחוק עליך, אני גם פעם הרסתי בורג של ניקוז שמן בגלל שניסיתי לסובב לכיוון ההפוך (כאילו

במקום לפתוח- סגרתי) אתה בטוח שאתה לא עושה את אותה הטעות?

במקרה שלי בסופו של דבר הבורג יצא והנזק היה רק החלפת בורג (שבמקרה מצאתי אצל חבר).

פורסם
לא בקטע של לצחוק עליך, אני גם פעם הרסתי בורג של ניקוז שמן בגלל שניסיתי לסובב לכיוון ההפוך (כאילו

במקום לפתוח- סגרתי) אתה בטוח שאתה לא עושה את אותה הטעות?

במקרה שלי בסופו של דבר הבורג יצא והנזק היה רק החלפת בורג (שבמקרה מצאתי אצל חבר).

בירקו אני מוכן להמר על קופסת סיגריות ריקה( או גם מלאה מה אכפת לי אני הפסקתי לעשן), שאתה צודק!

וזהו הדבר היחידי שניתן לחש ולקלוע , דרך מסך המחשב!

מישהו מצטרף לנחושי הפרוע...?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ברקו אתה לא יודע כמה פעמים אני הולך לרכב ובודק אם אני לא טועה....לא אני מסובב נכון אל דאגה....

לאור הנסיון( הלא גדול-עדין ילדון חחח)

שלי עם ברגים עקשניים יש עוד שיטה והיא לדפוק עם איזמל על הבורג לכיוון פתיחתו ואז הוא זז את ה2 מילימטר הרצויים ומשם ניתן להמשיך עם פלייר פטנט אבל זה גם לא הולך.....

סביר להניח שאני חייב ריתוך.....עדיף ריתוך של בורג גדול וחזק או שיש אופציה יותר טובה כי לדעתי זה הכי טוב....

בני אמר פה שזה לא בטוח....אבל היום ראיתי את זה מבוצע על טרקטור.....פשוט לנגב טוב טוב את הקארטר, זה לא היה אותו מקרה אלה ריתוך על הקרטר אבל העיקרון דומה.

ברור לי שזה לא שיא הבטיחות אבל שמן לא כזה דליק ולדעתי שעם ניגוב והוצאת כל השמן/חול שיש באזור יהיה בסדר...( אני ישים קרטון בין זה לבין המשאבת דלק למרות שאני לא רואה תסריט שהם נפגשים....)

שמר הבורג בולט....טוב כבר לא כל כך כי הוא חצי אכול....

מפתח גז לא יתאים כי אני אומר לך פשוט אי אפשר לפתוח ככל שתתן יותר כוח הוא פשוט יאכל את הבורג יותר..אלה אם כן זה יהיה בצורה חזקה באופן חבל על הזמן, אבל לאור איכות הבורג הוא פשוט יקח איתו את הראש ויהיה יותר קשה לרתך...

פורסם
2 דקות כל העניין הזה של הריתוך, פשוט מאוד,מה הבעייה...?
ניסת פעם לרתך פקק קיקיוני של אגן שמן כשהוא מורכב על מנוע , מתחת לרכב באזור של שמן, ודלק,

האם היית מוכן לעשות זאת כשהרכב לא נמצא מעל ליפט או לפחות בור ?

לכתוב בפורום זה לא בעייה , לעבוד בלי שום ידע וניסיון זה בעייה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...