Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורג אמבט שמן דפוק....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני באמת עד לאיפה הגענו????

התפוצצות????

סך הכל שמן......אני סומך עליך שאתה מדבר כמוכנאי עם הסמכות וכו אבל באמת לדעתי זה מוגזם!!!

בואו נעשה סדר.....

לא מדובר פה בחוסר מקצועיות כי אם בבורג לא מתאים ולא באיכות סבירה שנאכל ע"י הפעלת כח מתי תבינו שזה לא בעיה במיקום או בכלים....זה נטו מכונאי ירוד עד מאוד ששם בורג לא מתאים בלחץ אדיר ולא ניתן לפתיחה רגילה!!!

רק שתבינו הבורג הוא 13' כן כן 13' סך הכל בורג קטן ומסכן שהוברג בלחץ אדיר ואני לא מתפלא שלא הצלחתי להוציא אותו!!!!

איציק הלוואי וזה היה נפתר ככה.....

אגב בני אתה לא קורא???

תשובה יש אמרתי שזה לא בורג פנימי כי אם חיצוני פעמיים!!!!!!

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצביקה היקר, קרה לי בדיוק את אותו המקרה, מעלים על הליפט, 2-3 פיקים של הלחמה,5 דקות לא יותר והבורג בחוץ כמו גדול , עם אום גדול עליו הוא ייפתח כמו מרגרינה,אם אתה רוצה טלפון של מוסך בצפון=חיפה, שעשה לי את זה אז בבקשה בפרטי, לקח לי 50 ש"ח , החליף לי שמן באותו הסכום (שמן שאני הבאתי לו ) וגם שם לי בורג חדש עם טבעת (שאני הבאתי לו).

נ.ב. אני מעדיף קורונה.

פורסם
בני באמת עד לאיפה הגענו????

התפוצצות????

סך הכל שמן......אני סומך עליך שאתה מדבר כמוכנאי עם הסמכות וכו אבל באמת לדעתי זה מוגזם!!!

בואו נעשה סדר.....

לא מדובר פה בחוסר מקצועיות כי אם בבורג לא מתאים ולא באיכות סבירה שנאכל ע"י הפעלת כח מתי תבינו שזה לא בעיה במיקום או בכלים....זה נטו מכונאי ירוד עד מאוד ששם בורג לא מתאים בלחץ אדיר ולא ניתן לפתיחה רגילה!!!

רק שתבינו הבורג הוא 13' כן כן 13' סך הכל בורג קטן ומסכן שהוברג בלחץ אדיר ואני לא מתפלא שלא הצלחתי להוציא אותו!!!!

איציק הלוואי וזה היה נפתר ככה.....

אגב בני אתה לא קורא???

תשובה יש אמרתי שזה לא בורג פנימי כי אם חיצוני פעמיים!!!!!!

13 מ"מ ? באיזה רכב מדובר ? (נתקלתי במידה 14 כמדומני בניסאן ונדמה לי שגם מאזדה, אבל לא זכור לי שנתקלתי פעם בבורג 13...)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
:mm_yeah:

הבטיחות מעל הכל!!!

גש למוסך-שזה יעלה כמה שיעלה-ושיוציאו את הבורג בדרך נאותה ובטיחותית.

רק היום שילמתי הרבה כסף לצמיג בודד במקום הצמיג שנפסל עקב התאונה שעברתי-ולו רק שזה יהיה אותו צמיג מאותו דגם וחברה.

למרות שהצמיג שהוחלף היה בין חצי שנה והיתה לו פיסת גומי קטנה מקולפת בדופן-לא לקחתי סיכון,

כיוון שזה ענין בטיחותי של חיים ומוות.

ניצן

ניצן, מה הסרט?

שיעלה כמה שיעלה... כולה בורג לקרטר... :) עשית מזה ניתוח לב פתוח...

ולבחור עם הבורג התקוע - עזוב אותך מהבורג הדפוק הזה. אני מקווה שלמדת לקח -

עצה שלי - קדח את הבורג, תוציא את השמן ותשים בורג חדש.

או

לחלופין - תפרק את הקרטר .

רון

נ.ב. - אם הייתי אתה הייתי נותן למישהו אחר לפרק את הקרטר, שכן ראינו מה קרה שניסית לפתוח בורג אחד.. תאר לך מה יקרה אם תנסה לפתוח 15 ברגים של קרטר :)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

טוב ,

בורג לא שקוע , התשובה הפשוטה היא ג'בקה איכותית (VISE GRIP) , נעילה חזקה וסיבוב.

הפטנט (בני , אתה מתבקש לא להגיב) הוא לתת מעין "מכה" תוך כדי לחיצה ,כדי להתגבר על מצב הנעילה של הבורג.

מציע בחום לקחת את הרכב כאשר יש עדיין תקווה למוסכניק שעשה זאת פעם או פעמיים כדי שיפתח את הבורג (בתקווה שעדיין אפשר) בלי להזדקק לפירוק קרטר וכו'. כמו כן יש לו גישה נוחה וטובה יותר על ליפט.

להימנע בכל מחיר מ"מפתח רוסי" (פטיש ואזמל) , הקרטר עשוי חומר דק (בטח ובטח אם זה אלומיניום. אולי יותר עבה, אבל הרבה יותר ריך) ופספוס קטן יחורר אותו.

לחילופין , לפרק קרטר , ולקדוח או לפרק תוך כדי חימום במוסך , ולא בבית בצורה שאתה מנסה.

מאחל לך המון בהצלחה עם הריתוך. תשתדל לעשות את זה כאשר אתה מתחת למנוע. תחבושות מטאלין זה ה-דבר.

פורסם

שמר אני לא רוצה לעשות את זה כי אז בכלל לא ישאר לי בורג לרתך עליו.....

בהודעה פרטית הציאו לי לקדוח עם מקדח בגודל מסויים ולהוציא את זה בהברזה אבל חבל אם אני יהיה 2 מילימטר לא ממורכז באמע הבורג וידפוק את ההברגה..

הרכב פורד סיירה

פורסם

לא חשבתי על משהו אחר לעשות חוץ מללכת למוסך....

אגב הVICE GRIP זה שם באנגלית לג'בקה או שזה משהו מיוחד??

לכל מי שאמר שזה מיותר.....הנה קיבלתי, וגם אתם קיבלתם אחלה פטנטים לפתיחת ברגים....לא לזלזל...

פורסם

VISE GRIP זה השם המסחרי של החברה שמייצרת את הג'בקות הכי טובות בשוק. יש גם KNIPEX הגרמנית , ובטח עוד כמה טובים , אבל VISE GRIP זה כמעט מוצר גנרי , כמו פריג'ידר במקררים למשל.

פורסם
13 מ"מ ? באיזה רכב מדובר ? (נתקלתי במידה 14 כמדומני בניסאן ונדמה לי שגם מאזדה, אבל לא זכור לי שנתקלתי פעם בבורג 13...)

איציק

הבורג בסיירה הוא 14מ"מ הראש החיצוני לפתיחה הוא 13מ"מ משושה.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...