Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזרקה או קרבורטור!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה שלום לכם!

אני צריך את עזרתכם אני בהתלבטות קשה מאוד

הרי אתם יודעים יש לי פורד סיירה מנוע 1800 גיר רגיל עכשיו שהוחלף ועוד כמה דברים שעשיתי לאאוטו, והוא הולך לעבורר עוד כמה דברים.

אני רוצה להחליף למנוע 2000 של הסקורפיון (פינטו גם), עכשיו יש לי קרבורטור, עכשיו האם לשים קרבורטור כפול וסופרצארגר או לשים אינגקטורים שזה כבר על מחשב וסיבוכים וטורבו?

מקווה שתענו לי לענין, ובבקשה רק אנשים שמבינים כי זה חשוב לי, תודה!

אה ועוד שאלה קטנטונת אם יש לי מנוע 1800 ואני רוצה להחליף למנוע 2000 אפשרי לאשר את זה בלי בעיה במשרד הרישיו ? (יש משהו ששמעתי 200 סמ"ק מותר, אבל זה רק שמועות אני רוצה לדעת בוודאות).

יקי!!!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו שהוחלף ועוד כמה דברים שעשיתי לאאוטו, והוא הולך לעבורר עוד כמה דברים.

אני רוצה להחליף למנוע 2000 של הסקורפיון (פינטו גם), עכשיו יש לי קרבורטור, עכשיו האם לשים קרבורטור כפול וסופרצארגר

עכשיו תחכה לתשובות, מילא המוסכים סגורים בלילה ולא תוכל להחליף עכשיו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני יחכה יש לי זמן כל דבר עושים לאט לאט בשביל שיצא תוצר חזק וטוב!! כל עכבה לטובה אומרים

יקי!!!

פורסם

הי,

ישנן גם מערכות טורבו עם קרבורטורים ומגדשי-על עם מערכות הזרקה.

אין קשר בין סוג הגדישה לבין מערכות הזנת הדלק.

אתה מתאר את הפרויקט כאילו מדובר בעבודה של חצי שעה, תכנון סט-אפ גדישה מוצלח הוא תהליך שדורש זמן וידע... וגם כסף.

בכמות הכסף שתשקיע בפרויקט שכזה, תוכל לרכוש כבר קוזי(או שלא).

תאסוף עוד מידע על פרויקטים דומים לסיירות ברשת, ותגבש תמונה ברורה של מה שאתה רוצה לעשות ומה יהיו העלויות הכרוכות בכך, כי כרגע אתה רק יודע שאתה רוצה "תוצר חזק וטוב!!", או לפחות כך הבנתי מן הכתוב.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

שמע חבר אני לא מהמתלהבים של תחילת הרישיון , אני פשוט רוצה משהו חזק נמאס לי לסוע על קרבורטור שבכלל לא מנצל את המנוע שליץ. ברור שאני רוצה קוזוורת' אבל יקר בגלל זה אני עושה את זה בשלבים.

אני חייב לפני קוזוורת לשים מנוע 2000 רגיל שיאשרו לי במשרד הרישיו את העברה, ואז אני יביא את המנוע קוזוורת' שהוא בא כבר עם טרובו. אבל שאלתי את השאלה הזאתי כי ואללה יש מצב שאני לא יחליף וכולה אני רוצה שיהיה משהו טיפה יותר חזק למנוע שלי.

אני לא רוצה כמה מערכות דלק על האוטו שלי, זה או אינגקטורים וטורבו , או קרבורטור וסופרצארגר.,

עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב יותר אמין !!

ועדין אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להעביר מנוע מ1800 ל2000?

יקי!!!

פורסם

לא טענתי שאתה אחד מאותם מתלהבים, כל בן אדם שיודע להעריך סיירה ידנית לא יכול להשתייך לקטגוריה הזאת:wink:.

ישנה תקנה כלשהי בנוגע לאישור הגדלת נפח המנוע, תריץ חיפוש בפורום.

עכשיו,להתקין מנוע 2 ליטר מוגדש ואח"כ להתקין קוזי זאת פעולה חסרת הגיון,ורוב הסיכויים הם שיאכילו אותך באותה הכמות של קשיים עד שיאשרו כל אחד משני אלו.

ובשביל משהו טיפה יותר חזק אין לך צורך במנוע 2 ליטר טורבו,עדיף לך להתקין יחידת כוח גדולה יותר ולהשאיר את המנוע אטמוספרי. האמינות תהיה עדיפה בהרבה וגם ההשקעה.

ואישית, אני חסיד של TSים(מגדשי על),עם הזרקה מן הסתם.

פורסם

אני מתכוון להתקין מנוע 2000 מבלי לעשות לו כלום ואז לאשר ורק אחרי זה לשים לו מגדש או סופרצארגר אחד מהשניים

קודם כל האישור על המנוע 2000 אני רוצה!

ומה אתה מתכוון ליחידת כוח גדולה יותר?

ומה זה מגדשי העל האלו זה טורבו?

יקי!!!

פורסם

הכוונה ביחידת כוח גדולה יותר היא,לדוגמה, מנוע ה-V6 שהגיע בסיירה XR6.

ומגדש-על.

על=סופר. קרי סופר צ'ארג'ר.

ואני עדיין חושב במלוא הרצינות שאתה צריך לאסוף יותר מידע ולהגיע למסקנה מהי ההעדפה שלך בכוחות עצמך.

ישנם המון יודעי-דבר וחומר טכני כשזה נוגע לסיירה בפורומים בבריטניה, חיפוש קצר בגוגל יניב תוצאות.

פורסם

שמע הלוואי והיו נותנים אישורים למנוע V6 פה בארץ אם יש פה מישהו שמוכן לאשר לי מנוע כזה אני עושה את זה אבל איפה אני ימצא מישהו שיאשר לי ממנוע 1800 למנוע 2800? כי בארץ הבנתי שרק 200 סמק מותר לעלות

ושמע בקשר לסופרצארגר אני מעדיף אותו רק בגלל שאין יותר מידי בלאגן כי בטורבו צריך מחשב לאינגקטורים ולטורבו והרבה בלאגן

בסופרצארגר זה חיבור לסעפת יחד עם קרבורטור מה שעושים ברוב המכוניות האמריקאיות הישנות!

יקי!!!

פורסם
אני יחכה יש לי זמן כל דבר עושים לאט לאט בשביל שיצא תוצר חזק וטוב!! כל עכבה לטובה אומרים
בעניין העכבה תצטרך לשאול בפורום אודיו.

למיטב ידיעתי עדיף 4 אוהם , אבל עם 2 אוהם יש לך נצילות יותר גבוהה.

פורסם

איזה חזי? עם הקסוורת' הלבנה?

וקוזי זה מנוע קוזי תעשה חיפוש על מנוע קוסוורת' ותראה הרבה תוצאות!!

יקי!!!

פורסם

מנוע קוזוורת' הוא מנוע מגירסת ה"אימפרזה" של הסיירה (כמו שאני קורא לזה), קרי הנעה 4X4 ומנוע 2 ליטר מוגדש טורבו.(4 ציל' טורי כמובן) ההספק היה מעל 200 כ"ס.

ולגירסת ה-V6 של הסיירה (2.8 ליטר) קראו XR4i והייתה אחת לבנה בארץ (של חבר שלי) והיא הושבתה.

אגב, הייתה גם גירסת V8 לסיירה, אני לא בטוח שאני זוכר את שמה. סתם שתדעו :wink:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...