Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזרקה או קרבורטור!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית BAGIRA

אני הבנתי אתמה שאתה אומר על עליות ותועלת אבל אני דיברתי על מכוניות הנאסקאר בפסקה הנ"ל, אם לא היה מובן עמכם הסליחה!

מה שחן אמר אני אמרתי ליקי בהתכתבות מחוץ לפורום בינינו!!!

בלי קאמשאפט רציני המנוע מאוד עייף!

ומי שמעוניין יכול להכנס לבורטון פאוור ואחרי זה לקאמשאפטים ולמנועי פינטו ולראות איזה קאמשאפטים מפלצתיים יש שם!

הלב שלי עושה גורו גורו איך שאני רואה אותם!!!!:twisted::twisted:

יקי לא אמרת שאתה מעוניין בכלל במשהו אחר שלא ידרוש ממך את כל הבלאגן??

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל זה אמרתי בדרך כלל!!! לשים לב לכתוב

וכן אני רוצה להתחיל בשיפורים ואלי להתחלה אני יעשה את מה שחן אומר אני ישים קאמשפט חם ושני קרבורטורים של וובר מה שיתאים מ40 ומעלה ויהיו לי בערך 150 סוסים, אחרי זה אלוהים גדול אני כעקונית רוצה להגיע ל300 -350 כ"ס זה היעד שלי לא יותר מזה בנתיים!

יקי!!!

פורסם

איזה מנוע יש לך, 1800 או 2000?

אם זה 2000 אז וובר 40 לא יספיקו גם עם דיזות F2 או F2A.

בתור התחלה הם יהיו לא רעים אבל אם תמצא 45 אז זה עדיף בהרבה.

אם יקרה נס ותמצא 48 אז בכלל הסתדרת בחיים.

40 מאוד קל למצוא, זה הקרבורטור שה 4 טורי של אלפא הגיע איתו.

כל מוסך שעבד בעבר עם אלפות מלא מאחורה בקרבורטורים כאלה.

אם יש לך בעיה תודיע לי, יש לי מקום עם איזה 10 כאלה.

45 זה יותר בעייתי, בא רק בכמה אלפות בודדות (ומאחר ואינני אלפיסט תיאלץ להעזר באחרים שמבינים יותר ממני).

48 כמו שאמרתי, צריך נס. תחפש בכל מוסכי השיפורים הותיקים, הם המקום האחרון שאולי תמצא כאלה.

אני מצאתי זוג אצל מומי כשעוד היה לו מוסך, וזוג נוסף ב ROAD RACEING כשעוד היה קיים.

ולא.... אל תחשוב על זה אפילו, הם לא למכירה.

לאחר שתמצא אותם אתה צריך להזמין מחו"ל סעפת (רק לאחר שמצאת כי הסעפת של ה 40 שונה מה 45) ולינקג' לקרבורטורים.

בהצלחה.

יניב

נ.ב. הדגם של הקרבורטורים הוא DCOE.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי 1800 בנתיים!

שני וובר 40 לא יספיק לי? אני מדבר על קרבורטור כפול לשים אתה מבין!

ותודה על עזרתך כשיהיה לי קצת כסף אני ישר שולח לך הודעה כדי לקנות שני קרבורטורים כאלו כמה יכול לעלות קרבורטור כזה?

יקי!!!

פורסם

יקי,אין טעם כרגע להרכיב זוג קרבורטורים כפולים על המנוע 1.8 שיש לך כרגע.

המנוע פשוט לא מסוגל "לבלוע" כמויות כאלו של דלק,ומה שלא יישרף יפלט מהאגזוז.

אם היית מרכיב,לדוגמא,זוג קרבורטורים כפולים מדורגים(כמו של סובארו,למשל),היית משיג שיפור בהספק מבלי לחנוק את המנוע.

אם אתה מרכיב קמשפט(גל זיזים בלעז)"חם" ומערכת פליטה טובה(3 צול)אזי יש טעם להרכיב זוג קרבורטורים כפולים,כי המנוע יטפס לסל"ד גבוה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני הקשבתי למה שאמרת ואני ברור יביא את הכל ביחד את השאמשפט החם והקרבורטורים הכפולים

אלה אם פתאום תיהיה הפתעה מצד אבא והוא יקנה לי איזה מנוע קסוורת קטן :)

יקי!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אל תעשה את השטות הזאת עם הקמשאפט והקרבורטורים. הרכב יהפך למגעיל לנהיגה יומיומית.

בסל"ד נמוך המנוע יהיה מת. בסל"ד גבוה הוא יהיה בסדר (לא יותר מזה כי הגיר הארוך ידאג לסרס את מה שיצא מהקרנק). מה שכן, דלק הוא ישתצה כאילו אין מחר (בלחיצות-סל"ד גבוה כמובן).

בקיצור, אפילו שאתה זורק סוסים לאויר בלי לדעת במה זה כרוך, ואפילו שנראה לי שאתה קצת יותר מידי מדמיין ומפנטז, לפחות את מה שאתה עושה תעשה כמו שצריך.

תכין פרוייקט טורבו כמו בנאדם על מנוע 2 ליטר הזרקה או שתביא קוזי מוכן. מה שלא יהיה תחקור טוב טוב כי יש מספיק רמאים שישמחו לדחוף לך משהו שנראה כמו קוזוורת', אבל הוא לא קוזוורת'.

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני חושב שהגיר לא כזה ארוך כמו שעושים ממנו פשוט רגילים שהמנועים האלה מאוד חלשים וזה נותן תחושה כזאת

אני בדקתי עם סיירה ויפאנית ושניהם מאוד דומות ביחסים.....

קאמשאפט חם יש גם שפוי ולא רק מטורף עם ליפט ענקי וכו......והמנוע לא יהיה כזה מת במצב כזה.....האמת שלמנועים האלה יש גם קאמשאפט למומנט גבוה.

אבל לא שווה להשקיע כמו שגרשון אמר בפרוייקט כזה נרחב על המנוע הזה....

לגבי צריכת דלק אני באמת מאמין שהיא תרקיע שחקים

פורסם

דבר ראשון גרשון אני שלחתי לך הודעה בפרטית ולא ענית לי עליה כבר הרבה הרבה זמן ואתה יודע בקשר למה !!

דבר שני אני רוצה לעשות משהו קטן למנוע הזה כדי שיתחיל לזוז ואז כשיהיה לי כסף אני יעשה את כל פרוייקט הקוזי כי אני חייל !!! ואין לי כל כך הרבה כסף עכשיו

אלוהים יתן לי ואני מחר עושה את זה אבל עכשיו בטוח שלא!

ובקשר לגיר שלי הוא לא ארוך בכלל יש לי 5 הילוכים לא 4 על מנוע 1800

יקי!!!

• תוכן חדש...