Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי להחלטה שאני הולך לעשות בנייה,אחרי שהסתובבתי קצת באתרים וראיתי תמונות הגעתי לתצורה שבתמונה למטה ואני יפרט,דעתכם חשובה לי.

הסאבים (פיוניר 305\306C-תלוי מה יהיה לבחור שאני קונה ממנו) יהיו בתיבה אטומה 80-85 ליטר.

למגברים יהיו מאווררים מהצד האחורי של הבנייה,לתיבה יהיה שיפוע כדי שהפלטות של המגברים יבואו גם בשיפוע וימנעו מראה מרובע מידי של התא מטען.

בנוסף בגלל שלמגנט מונובלוק יש שתי אולטרות אז חשבתי שיהיה יותר אסטתי להוסיף גם למגברים האחרים.

את הבנייה אני עושה מסקאי שחור ובז' עם ספוג תחתיו שייתן מראה "מנופח" לבנייה.

ה"ח" של המגברים והסאבים תהיה בצבע שחור והרצפה בצבע בז'.

רעיון שמצאתי ברשת לרצפה יהיה כזה,לחתוך את האותיות CIVIC מהפלטה,לשים בד שחור מתחת (גרביון או משהו) ולשים תאורה כחולה מתחת ככה כשפותחים את התא מטען נדלקות האותיות.

יש למישהו רעיון נוסף להוסיף\להוריד בשמחה וגם חוות דעת יתקבלו בברכה.

ודרך אגב,כשהפלטה מתרוממת אני יצרף לה בוכנה כמו שיש בפונטו למשל בדלת שהתא מטען שתחזיק את הפלטה למעלה ובנוסף גם רשתות מקוריות של פיוניר,כל הסיפור עולה לי אצל בעל עסק 1100 שקל

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

רעיון לא רע בכלל , אבל למה פיונייר 305,306C ? מה כבר איכות זה לא בישבילך ?

לדעתי , היית משאיר את ה-304C שהיו לך , הם היו יותר נעימים לטעמי...

מש"ק זרזור

פורסם

יפה אבל יקר בימקומך האיתי משנה את הבניה כי לא ממש יפה וגם הצבעים לא משהוא

הרעיון עם האותיות ממש נחמד .

ובקשר לצא ראיתי שיש לך סיויק לבנה האיתי עושה את הבניה בצבע אדום עם שחור צבעים שהולכים יחד

פורסם

סטס אני מצטער עד היום שהחלפתי אותם פשוט החלפי לJBL 15'' והוא לא מתאים לי לבנייה הוא חונק לי את הבגאז' אז אני נאלץ להפרד ממנו בעצב דרך אגב.

אם יש לך מישהו שמוכר שתיי 304C בשמחה אני מחזיר אותם אם לא כנראה שאני יילך על ה305C בתיבה אטומה.

ודרך אגב בקשר לצבעים,אני מעדיף סולידי ולא צעקני,מה היית משנה בבנייה,אמרתי שכל רעיון יתקבל בברכה.

ובקשר למחיר זה ממש לא יקר,כי את הרצפה צריךלהכין כמו תיבה בגלל התאורה שלה וגם את הצדדים של המגברים יש פה הרבה עבודה עשיתי חשבון ובבית ייצא לי רק חומרים סביב ה700-800,בשביל 300 שקל עבודה אני מוכן לתת לו לעשות את זה.

פורסם

תיבות בשחור, רצפה כחולה\אדומה.

אני הייתי עושה הדפס של סיוויק או הונדה או אמריקן קומפורט מצידי, אבל חבל סתם לעשות את הרצפה גם תיבה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני יגיד לך מבחינתי זה לא משנה לי אם הרצפה תהיה תיבה או לא כי אחרי הכל המחיר ישאר כמו שהוא זה לא משנה את ה מחיר,סגרתי איתו בנייה לכל הבגאז' ב1100 והכל על חשבונו כולל הגרילים המקוריים,MDF לתיבה,תאורה,סקאי,ספוגים לרפד את הסקאי,מאווררים,טלסקופ שיחזיק את הרצפה כשהיא מורמת.

מה שכן הדבר היחיד שאני עושה זה את החיתוך של האותיות של הסיויק בבית כי אני רוצה להשקיע בזה אבל חוצמזה כל העבודה היא שלו.

• תוכן חדש...