Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקוח קבוע של Sixt בשד"ת מינכן, שזה סניף הדגל שלהם. מעולם לא נתקלתי בבעיות, תמיד קיבלתי טיפול מהיר ויעיל ללא תור ורכבים מצוינים במצב מצוין. רק כדי לסבר את האוזן, הרכבים ששכרתי מהסניף הזה ספציפית:

• אאודי A4 סטיישן, 2.0TDI בשנת 2013
  • אאודי TT 2.0TFSI בשנת 2013
  • פורד גלאקסי בשנת 2014
  • ב.מ.וו 640d בשנת 2014 (הייתה שדרוג מקטגוריית SSMR, כמו הTT)
  • סקודה סופרב סטיישן 2.0TDI בשנת 2016
  • ב.מ.וו 318d סטיישן בשנת 2017

ושכרתי מהם בהצלחה גם במילאנו וטורונטו.

הסיבה שאני חוזר אליהם היא כפולה: קודם כל אין לי סיבה לא לחזור, מאחר והחוויות שלי כולן היו חיוביות, ושנית יש להם מבחר רכבים יוקרתיים וחדישים לכל סוג של נסיעה שאני עושה, כאשר החברות המתחרות לעתים מציעות מחיר זול יותר לרכבים פשוטים אבל נופלות כשמחפשים משהו בקטגוריה בכירה יותר.

הדרך שבה אני מזמין היא באתר הגרמני sixt.de, עם תשלום מראש (מוזיל משמעותית מהמחיר שמופיע בהתחלה) ועם הפחתת השתתפות עצמית (בדרך כלל ההשתתפות היא עד 850-1000 יורו כתלות בקטגוריה). מתדלק בעצמי לפני ההחזרה בשדה התעופה, לא משלם על נהג נוסף (לא מוותר על דקת נהיגה אם אני יכול!) או כל תוספת אחרת שהיא.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

sixt.de יש שם כמעט כל חלום אפשרי. אני השכרתי דרכם M4

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...