Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות.... בקשר לMG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מחירון רכב לMG?

מאיפה אני יכול להשיג אותו? או שיש באינטרנט?

כמו כן... האם יש מספר דגמים לרכב בארץ?

הוא אמין? חלקים יקרים? יש הרבה נקודות שמטפלות בו?

אין בלוי יצחק.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

תודה....

יש פרטים בקשר לאמינות?

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם
תודה....

יש פרטים בקשר לאמינות?

עקב בעיות תדמית קשות - רובר החלה לייצר חלק ממכוניותיה תחת המותג MG (דבר שלא הציל אותה בדיעבד) - אומנם נערכו שינויים/שיפורים קלים - אך המכוניות הסדרתיות מקבילות לרוברים - ה- ZR הינה רובר מסדרת 200 ו-הZT הינה למעשה רובר 75.

לידיעתך

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אם זכרוני אינו מטעני, בלוי יצחק (בספר לפחות) כן מופיע, בפעם האחרונה שהסתכלתי זה הופיע תחת חברה שהיום כבר אף אחד לא זוכר בשם "ROVER".

אם אתה רוצה, תשאיר לי שם של דגם שנה ואבזור, אני אבדוק לך, פשוט יש לי גישה למחירון של לוי יצחק כי אימי עובדת בחברת ביטוח וברשותה הספר המעודכן (של החודש הנוכחי, הרי כל חודש הספר מתעדכן).

שלח ה"פ במקרה ואתה מעוניין.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...