Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלוקת כוח הבלימה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דייהו רייסר... אוטומטית..

רציתי לדעת במכונית הספציפית הזו או במכוניות מהסגנון בכלל... מה חלוקת כוח הבלימה או מה החלוקת עבודה של הברקסים

קדמיים - אחוריים..

לדוגמא 50-50

או לחילופין 60 קדמיים 40 אחוריים...

תודה לעוזרים...

אני שואל את השאלה הזו כי אישתו של אבל'ה נהגה באוטו .. עם הנדברקס משוך מעט לא עד הסוף.. משהו כמו 12 ק"מ אולי יותר על מהירות ממושת של 90-100 קמ"ש.. לאחר מכן היה ריח שרוף מהתופי האחוריים והדוושת ברקס נהייתה מיים... היום עשו לי טיפול אמרו שאין צורך להחליף נעלי ברקס אחוריים אבל לעומת זאת הרפידות הקדמיות היו שחוקות לגמרי ז"א אם הבשר כשחדש עוביו כ-ס"מ וחצי נשאר ממנו אולי 3-4 מ"מ.. הגיוני בכלל שנעליים אחוריות עוד טובות אחרי מקרה כזה.. ואם אני בכל זאת יחליף כמה כבר זה יכול לשפר את בלימת הרכב.. והאם זה יעזור להאריך חיים של רפידות קדמיות..

מקווה שלא תיסבכתי..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
ברשותי דייהו רייסר... אוטומטית..

רציתי לדעת במכונית הספציפית הזו או במכוניות מהסגנון בכלל... מה חלוקת כוח הבלימה או מה החלוקת עבודה של הברקסים

קדמיים - אחוריים..

לדוגמא 50-50

או לחילופין 60 קדמיים 40 אחוריים...

תודה לעוזרים...

אני שואל את השאלה הזו כי אישתו של אבל'ה נהגה באוטו .. עם הנדברקס משוך מעט לא עד הסוף.. משהו כמו 12 ק"מ אולי יותר על מהירות ממושת של 90-100 קמ"ש.. לאחר מכן היה ריח שרוף מהתופי האחוריים והדוושת ברקס נהייתה מיים... היום עשו לי טיפול אמרו שאין צורך להחליף נעלי ברקס אחוריים אבל לעומת זאת הרפידות הקדמיות היו שחוקות לגמרי ז"א אם הבשר כשחדש עוביו כ-ס"מ וחצי נשאר ממנו אולי 3-4 מ"מ.. הגיוני בכלל שנעליים אחוריות עוד טובות אחרי מקרה כזה.. ואם אני בכל זאת יחליף כמה כבר זה יכול לשפר את בלימת הרכב.. והאם זה יעזור להאריך חיים של רפידות קדמיות..

מקווה שלא תיסבכתי..

*בדרך כלל חלוקת עוצמת הבלימה ברכבים עם הנעה קדמית :

קדמי75% אחורי 25% .

*ברכב האמור בלם היד פועל רק על הגלגלים האחוריים-ברכב הנ"ל הבלמים האחוריים מדגם תוף.

*על מנת לבדוק את מצב בלמים האחוריים חובה לפרק את התופים כדי לבדוק מצב הרפידות(סנדלים) ומשאבות נוזל הידראולי שבתוך התופים-באם יש מהן נזילות.

*רצוי גם כיוון בלם היד מחדש לאור המקרה האמור - עקב מתיחה של הכבלים המפעילים מכנית את הבלמים .

*אם תרצה להרחיב את הידע בתחום, מצ"ב קישור למאמר קטן שכתבתי ופרסמתי באתר שלי למכוניות ספורט בישראל:

www.carinfocus.com/Fbraking.htm

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

מריוס

• תוכן חדש...