Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בין ה 20-27 אני נוסע לשבוע בשוייץ (נחיתה במינכן).

מישהו יכול להמליץ על חברת השכרה בגרמניה שבה אפשר לשכור רכב חביב ונחמד לנהיגה בעלות סבירה?

תודה.

פורסם

נסה את SIXT. יש שם כמה מסלולים, נסה את כולם, (חג, רגיל וכו') לשבוע אפשר למצוא Z4 ידנית ב350-400 יורו. זה בנחה ואתה לא צריך להסיע אנשים או מזוודה ענקית, אם כי יחסית לרכב יש תא מטען לא קטן, מניסיון. אופציה אחרת שהיא חביבה ועולה סכום דומה, BMW 530D. יש גם SLK ב50 יורו יותר. נסה בעיקר באתר העולמי שלהם, ולא דרך הנציגות בארץ שלא פעם לא יודעת על מה מדברים איתה. טיפ נוסף, אם אתה שוכר מהם רכב, אפשר להירשם ולהוציא כרטיס חבר, זה נותן מיד הנחה של 10% על השכירות, אם היא מתבצעת טלפונית, בהתחשב בעלויות שיחה לחו"ל היום (מה גם שזה 5 דקות גג) זה שווה.

גיא

פורסם

אני שכרתי GOLF במינכן דרך AVIS (קיבלנו רכב דנדש 3000 ק"מ עם תוספות - Limited Edition). מספר טיפים:

1. יותר זול להזמין דווקה מהנציגות בארץ!

2. עדיף לאסוף את האוטו בתוך העיר (AVIS נמצאים ברחוב: Nimferberger strasse) מאשר בשדה תעופה (יש תוספת מחיר). יש רכבת שמגיע ב 30 - 40 דקות לעיר מהשדה אך בתנאי שאתה לא נוחת בלילה.

3. לפני שאתה מחזיר רכב תמלא טנק FULL אחרת הם יחייבו אותך בדלק לפי התעריף קצת גבוה יותר.

4. אחרי שאתה מחזיר אוטו אתה יכול לזרוק מפתחות וללכת אך עדיף שתמתין בסוכנות (10-15 דקות) עד שהם יבדקו את הרכב וכך תהיה בטוח שלא יהיו לך הפתעות אחרי.

תהנה.

פורסם

נסה ב-www.ofran.com

לשכור מראש בארץ הרבה יותר זול מלשכור שם במקום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לידע כללי, יש גם את elite למי שמעוניין בפרארי או למבו :)

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

תודה על התגובות.

באוויס ויורופקאר לא מצאתי שומדבר מעניין.

באופרן המחירים לא רעים בכלל, גולף ב 233 יורו לשבוע כולל הכל, אבל לא היו מכוניות מעניינות.

בסיקסט יש כבר מבחר מעניין. רק חבל שלכל הרכבים היותר מעניינים יש הגבלת גיל של 25 - יהיו חסרים לי בדיוק חודשיים.

לא נורא.

דבר אחד מוזר - כאשר בוחרים מקטגוריית הרכבים הרגילים, לכל המחירים מופיעה הערה: "לא כולל מחיר שירות." בעוד שלרכבים המיוחדים (Z4, מגאן קופה וכדומה) ההערה לא מופיעה.

מישהו יודע במה מדובר?

תודה.

פורסם
היי,

בין ה 20-27 אני נוסע לשבוע בשוייץ (נחיתה במינכן).

מישהו יכול להמליץ על חברת השכרה בגרמניה שבה אפשר לשכור רכב חביב ונחמד לנהיגה בעלות סבירה?

תודה.

ידידי.

מניסיון כשאני הייתי בגרמניה ובאוסטריה אני דאגתי כבר מהארץ לשכור -הכי קל נוח ואני חושב גם מבדיקה שעשיתי אז גם זול!!

צלצל לחברות בארץ יש מבצעים מעולים!!

נסיעה טובה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

כדאי לסגור את עניין ההשכרה מהארץ, אבל לא דרך נציגויות בארץ.

מומלץ ליצור קשר ישירות עם חברות ההשכרה בחו"ל, ולתאם איתן ישירות.

אני השכרתי רכב מקבוצה A (קומפקטי , חסכוני) באירלנד ל-14 יום, ועלה לי קצת יותר מ-22 איר ליום.

כולל הכל - ביטוח נהג צעיר, ביטוח לנהג נוסף, ביטול השתתפות עצמית, גרירה ושרות דרך.

כולל אישור כניסה לצפון אירלנד ;-)...

זול זול זול.

דרך AVIS

(האמת, זה היה סוכן של AVIS שממוקם בגרמניה, והוא סגר לי את העיסקה באירלנד)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
טיפ נוסף, אם אתה שוכר מהם רכב, אפשר להירשם ולהוציא כרטיס חבר, זה נותן מיד הנחה של 10% על השכירות, אם היא מתבצעת טלפונית, בהתחשב בעלויות שיחה לחו"ל היום (מה גם שזה 5 דקות גג) זה שווה.

גיא

אני ביררתי בזמנו לגבי כרטיס חבר ונאמר לי שלא מקבלים הנחה מיידית, אלא זה כרטיס שאתה צובר בו נקודות ומקבל הנחות ביחס למס' ההשכרות שהזמנת בחברה.

לידע כללי, יש גם את elite למי שמעוניין בפרארי או למבו :smile:

יש כתובת של אתר?

פורסם
נסה את SIXT. יש שם כמה מסלולים, נסה את כולם, (חג, רגיל וכו') לשבוע אפשר למצוא Z4 ידנית ב350-400 יורו. זה בנחה ואתה לא צריך להסיע אנשים או מזוודה ענקית, אם כי יחסית לרכב יש תא מטען לא קטן, מניסיון. אופציה אחרת שהיא חביבה ועולה סכום דומה, BMW 530D. יש גם SLK ב50 יורו יותר. נסה בעיקר באתר העולמי שלהם, ולא דרך הנציגות בארץ שלא פעם לא יודעת על מה מדברים איתה. טיפ נוסף, אם אתה שוכר מהם רכב, אפשר להירשם ולהוציא כרטיס חבר, זה נותן מיד הנחה של 10% על השכירות, אם היא מתבצעת טלפונית, בהתחשב בעלויות שיחה לחו"ל היום (מה גם שזה 5 דקות גג) זה שווה.

גיא

מה עם רכבים קצת יותר זולים?

אולי ב.מ.וו סדרה 1? או מיני?

גם אני אולי נוסע לגרמניה בחודשים הקרובים והייתי רוצה לשכור רכב מעניין במחיר צנוע. לא חייב להיות ב.מ.וו או משהו מפואר - אני אסתפק ברכב ידני לא חלש (לא פונטו 1250 למשל...) עם התנהגות מהנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תעבור על הרשימה שלהם, רק שים לב להגבלות גיל, לרוב אפשר לקחת רק את הקבוצות הנמוכות, אבל גם שם אפשר למצוא דברים נחמדים, ידניים, כגון פוקוס, A3, מרצדס A קלאס חדשה ידנית.

אני ביררתי בזמנו לגבי כרטיס חבר ונאמר לי שלא מקבלים הנחה מיידית, אלא זה כרטיס שאתה צובר בו נקודות ומקבל הנחות ביחס למס' ההשכרות שהזמנת בחברה.

יש כתובת של אתר?

יש כמה סוגרים של כרטיסים. הכרטיס הבסיסי נעשה מיד (אתה מקבל אותו בדואר אחרי חודש בערך, אבל את הקוד שנותן הנחה, (שזה מספר הכרטיס) אתה מקבל מיד) אני קיבלתי 10% הנחה מיד בזמן ההזמנה. זה היה לפני 9 חודשים.

קרא כאן על הEXPRESS CARD.

גיא

פורסם

יש כתובת של אתר?

http://www.elite.ch/pages/index.php?cook=0

בבקשה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

ELITE הללו יקרים בלי פרופרציה לכלום. עדיף לקחת רכב גבוה מחברת השכרה גדולה (SIXT, AVIS וכ'ו) מאשר לקחת מהם. במחיר שהם רוצים לZ4 ליום, אני השכרתי אחת כזו לשבוע. ובמחיר שהם רוצים לרכבים מעט יותר טובים, אפשר לקחת בסיקסט SL לשבוע.. (מול מחיר ליום אצלהם) למי שיש עודף כסף מסיבי ורוצה רכב על אולי אין אופציה אחרת, אבל ברכבים גבוהים ולא רכבי על, זה לא שווה. ולדעתי גם עדיף לשלם סכום גבוה על רכב גבוה, מאשר סכום מופרך על רכב על (2500 יורו ליום...)

גיא

פורסם

תודה לכם.

דרך אגב, רק שכחתי לציין שאם מזמינים מ - SIXT דרך הארץ בישראכרט גם מקבלים 10% הנחה. אני לא סגור אם זה היה מבצע מסויים באותו הזמן (לפני חודשיים בערך) או הטבה על בסיס קבוע למחזיקי ישראכרט, אבל שווה לשאול בכל מקרה.

• תוכן חדש...