Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קטנה

האם אני יכול לחבר 2 מגברים ליציאה 1 של הREMOTE שיצאת מהמערכת או שאני עלול לשרוף את היציאה

פורסם

בעיקרון אין בעיה. אבל עדיף לחבר ריילי. (מפסק חשמלי)

והוא יתן את החשמל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ריילי זה ממסר (מפסק חשמלי)

השאלה מה עדיף לי לעשות הריילי הוא לוקח זרם של 0.18 אמפר

וההיתלבטות שלי היא ששני המגברים ביחד יכולים לקחת פחות מי 0.18 אמפר אז לא הייה לי שווה לחבר את הריילי

אז עם מישהוא יכול לעזור לי עד איזה זרם אפשר לחבר ליציאה של REMOT ב עמערכת

הדגם הוא 2023 של KENWOOD

פורסם

אם לא שווה לך לחבר, אז תחבר ישירות לRELAY.

עדיין לא יצא לי לשמוע בפורום הזה או באחרים על REMOTE שאינו יכול לספק 2 הגברות.

(לפחות כאלה של מותג בסיסי, ולא כאלה בלי אבא ואמא).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ב RELAY אנו משתמשים כאשר יש לנו מספר רכיבים ברכב אשר זקוקים להפעלה בעזרת ה REMOTE.

במערכת הנוכחית שיש לי: קרוס, ליין דרייבר, ושני מגברים אני נאלץ להשתמש ב RELAY מכיוון

שהרדיו דיסק לא עומד לבד בעומס והיה מתנתק כאשר רציתי להגביר את הווליום.

באופן אירוני - זה קרה בדיוק לפני תחרות ה SPL הראשונה בחיפה... :lol:

ה RELAY פועל מצויין, ותמיד מומלץ על חברת BOSCH.

גל

פורסם

בנוסף-משתמשים ברכיב הנ"ל גם כאשר מחברים 2 מאווררים ומעלה לקירור המגבר אשר צורכים מעל 200mA בדרך כלל .[הזרם המירבי שיציאת הרימוט יכולה לספק]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ב RELAY אנו משתמשים כאשר יש לנו מספר רכיבים ברכב אשר זקוקים להפעלה בעזרת ה REMOTE.

במערכת הנוכחית שיש לי: קרוס, ליין דרייבר, ושני מגברים אני נאלץ להשתמש ב RELAY מכיוון

שהרדיו דיסק לא עומד לבד בעומס והיה מתנתק כאשר רציתי להגביר את הווליום.

באופן אירוני - זה קרה בדיוק לפני תחרות ה SPL הראשונה בחיפה... :lol:

ה RELAY פועל מצויין, ותמיד מומלץ על חברת BOSCH.

גל

שאלה

הריילי בניי מי סליל שמחבר את המגעים בגמן קבלת ה + מי יצאת ה REMOT במערכת וה - מהגוף

בזמן שמדליקים את המערכת זורם זרם מי יציאת ה REM לסליל ונוצר שדה מגנטי שמושך את המגעים

ואחרי שאני מנתק את המערכת השדה מגנטי מיתמוטת ונוצר מתח גבוה עקב התיתמוטתות של השדה

המתח הגבוה מחובר ליציאת ה REM במערכת

אז השאלה היא כזאות עם המתח הגבוה יכול ליגרום נזק למערכת?

ועם כן האם אפשר לסים דיודת הגנה?

פורסם

אכן בשביל למנוע "הדחף חוזר" מהסליל, רצוי להשתמש בדיודה 1N4001 לדוגמא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...