Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 19 חשמל לא יציב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. קודם כל אני חדש ורציתי להגיד שזה נראה כמו אחלה פורום.

יש לי רנו 19 שרכשתי לא מזמן 1400 שנה96

יש לי שתי בעיות שיכול להיות קשר בניהן .

הבעיה הראשונה היא שהחשמל לא יציב -האור (כל המנורות) לא יציב, יש נקודות מסויימת של סל"ד שהאור ממש מהבהב (לא בשינוי סל"ד אלה בקבוע) לא נראה לי שיש לי בעיות טעינה.

הבעיה השניה היא שישנם נקודות מסוימות של גז שהמנוע לא "עובד עגול" יש מעין נפילות כוח בתדירות קבוע (נניח כל 2 שניות).

השאלה היא האם בגלל בעיות חשמל יכולה להגרם הבעיה במנוע או שזה בהכרך שתי בעיות שונות בלי קשר בינהם .

אשמך לקבל חוות דעתכם ואם משהו נתקל בבעיה דומה. תודה לכם שיוש.

פורסם

חוסר היציבות של החשמל נובע כנראה מפגם בווסת האלטרנטור.

אתה יודע למצוא את האלטרנטור ולמדוד עליו מתח הדקים כשהמנוע פועל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יכול להיות. בכל מקרה, הייתי מתקן את זה קודם, ורק אם הזיופים לא יסתדרו (מערכת ההצתה מושפעת מהחשמל), להמשיך הלאה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...