Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על דוח חנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צלם את המקום!!! עם מצלמה רגילה. אם אכן הסימנים מטושטשים, והשלט לא ניראה כראוי (מוסתר מלוכלך) יש לך "קייס"...

צלם את הכניסה לרחוב, את השם שלו + את המקום (שיראו שזה אכן המקום המדובר), אחרי זה תעשה "קלוז אפ" למקום...

לי היה מיקרה דומה ברמת גן, בצד אחד של הרחוב היה עץ ובתוכו תמרור שאסור לחנות...

צילום של העץ בזווית הנכונה, והופ, אין תמרור!!! וגם אין דו"ח!!! :wink:

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כמו שאמר מעלי.

צלם את המקום, תראה בתמונות את התמרור העקום, תראה שהוא לא ברור, תראה את הסימנים הדהויים על הכביש, תן תמונה רחבה על כל האזור, והגש בקשה לביטול דו"ח בצירוף התמונות הנ"ל.

על התמרורים וסימני הדרך להיות ברורים ונראים לעין.

אינך מבקש שיעשו לך טובה ויבטלו את הדו"ח, אתה דורש מהם לנהוג לפי הדין ולבטל מיד את הדו"ח.

dirty old man

need love too

פורסם

תודה לכולם, אני כבר חשבתי לוותר אבל נראה ונקווה שיהיה טוב, אעדכן אותכם בתוצאות, תוך כמה זמן מגיעה תשובה לערעור?

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

עמדתי על אפור אבל יש סימון ממש חלש על הכביש של חנייה לקטנועים וגם שלט עקום לצד שלא רואים אותו מהכיוון שבאתי

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

• תוכן חדש...