Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה לפתוח תרד חדש אז אני אשאל פה יש לי רמקולים kenwood 210 ישנים מגברים על ידי רדיודיסק סוני שאין חיתוכים אז יש רק באס:5 4 3 2 1 0 -1 -2 -3 -5 אבל כשאני שים על -5 הבאס ברמקולים נעלם אבל גם הסאב נהיה חלש בצורה שאין סאב אז האם יעזור לי קבל לחבר?

אני רוצה לחתוך אותם בתדרים הנמוכים אבל בקרוב אני הולך לקנות מגבר 4 יציאות cl-1000 בשבוע הבא נראה לי אבל עכשיו אני צריך קרוס פאסיבי מישהו יכול להגיד את הרכיבים שאני צריך לקנות ואיך לחבר?

פורסם

מאיכן אתה בארץ?

אגב - אם חיברת את שני הקבלים בטור אחד לשני אז הקיבול השקול שלך הוא חצי מהערך הנקוב (אם הם זהים).

פורסם

הייתי היום בחנות אלקטרוניקה וביקשתי קבל 331 מיקרו פראד ביפולארי, ואמרו לי שאין כזה.

הציעו לי קבלים אחרים של 2.2 מיקרו פראד ועוד.

מה לעשות?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הייתי מעוניין גם בפילטר (סאבסוניק), 50HZ ב24 DB OCTAVE , יש סיכוי ששמעון יוכל למכור לי גם משהו בעניין? (שאלתי כבר בעבר על סאב סוניק פילטר, ללא תוצאה ממשית)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אלון, לפי מיטב זיכרוני אכן שאלת לגבי SUBSONIC FILTER, וקיבלת תשובות עם תוצאות ממשיות לחלוטין ..

(תתקן אותי אם אני טועה..)

ftp, לגבי הטענה שחברות משקיעות הרבה בשביל הקרוסים שלהם, זה מאוד נכון.

אבל צריך לזכור שהן משקיעות בקרוסים עבור אלמנטים מסויימים. זאת אומרת .. גם אם השקיעו מחקר ופיתוח בקרוס במשך 20 שנה, תחבר אותו לאלמנט אחר ובתיבת תהודה אחרת והרי לך שכל המחקר לא שווה גרוש.

אז לשלוח אותו לרכוש סתם קרוס פאסיבי יקר ומפואר שלא קשור לאלמנט שלו, לא ממש קולע במקרה הזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן, אני אתקן אותך

בסוף מה שהחלטתי לעשות זה להשתמש בפילטר במגבר, הבעיה שהוא על 12 אוקטב, ואני רוצה 24... זה הכל

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...