Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי סופר לאנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

לאמי יש מיצובישי סופר לאנסר מודל 96 GLi Sloon אוטומט.

לצערי לצער עוד כמה, הרכב איך נגיד, לא נקי מתאונות (אחת באשמתי ועוד 2 באשמת אימי ועוד אחת אחותי הוסיפה למדורה)..

לאומת זאת, לאחר כל ההתעללות שהוא עבר מצד אימי (שעד היום אינה מבדילה בין מד חום למד דלק..)

הושתל בו מנוע מיבוא, לאחר שהמקורי הזדכה על עצמו.

הרכב מבחינה מכאנית מעולה כי אני מטפל בו הרבה מקדיש לו תשומת לב לרעשים קטנים וכד'.

בנוסף, הוא גם לא נראה גדוע יותר מדי, למרות הרבה פחחות שהוא עבר ישנם עדיין סימני זיהוי לעברו..

השאלה המתקבלת היא:

הרכב הוא מטחנת דלק - תודה לאל שיש דלקן מהעבודה של אמא. אני חייל משוחרר טרי, מחפש לקנות רכב ליומיום. הרכב הזה מתאים לי מכל הסיבות פרט ל2:

א. הוא בולע דלק כמו מדורה בערך.

ב. אני מאוד לא אוהב לנהוג על רכבים אוטומטיים, שאין משהו אחר אין הרבה מה לעשות...

האם שווה לי לקנות את הרכב מההורים שלי (במחיר מגוחך אני מאמין כי גם ככה הם לא יצליחו למכור אותו..) ולהפוך אותו מאוטומט לידני?

האם זה ישפיע על צריכת הדלק?

תנו דעכם על בסיס נסיון בקשה, כי הרבה אנשים לא אוהבים את דגמי הסופר לאנסר, ואני יכול להבין למה, אך יש את אלה שלקחו את חוסר הסימפטיה הזו קצת מעבר - זה לא רכב גרוע בכלל.

תודה מראש, אלון.

פורסם

אני הייתי לוקח את הרכב מההורים , בסכום מגוכח...עושה לו יישור קו עצבני כמו שלעולם לא בוצע בו.

לגבי הגיר , הישאר עם האוטומט.

לאחר יישור קו,הרכב יאכל לך דלק בצורה נורמאלית .

כמה הוא שותה לך היום? מדדת?

פורסם

בימים אלה הוא אוכל משהו סביבות 1ל7 1ל8 בנהיגה ממוצעת. אם אתה מתנהג איתו מאוד מאוד מאוד רגוע, אולי תוציא ממנו 1-9 אבל אני בספק רב...הממוצע הוא 1ל7-8

פורסם

החלפת גיר אוטומט לידני,

הכוללת גיר ידני עבודה וכל החלקים הדרושים לעבודה

כמובן שאת הגיר האוטומט וחלקיו אני משאיר במוסך.

תעלה לי 4300 ש"ח כולל מע"מ. לא, זה לא מחיר מוסך רגיל, אך זה מוסכניק שמטפל ברכבים שלנו הרבה זמן, ואני יודע שאפשר לסמוך עליו.

כמובן שהמחיר כולל הרצה ואחריות לשנה.

השאלה שלי היא לא אם זה יהיה שווה כלכלית להחליף, האם זה יוריד את צריכת הדלק.

פורסם

תראה אני לא יודע מה חושבים אנשים אחרים על הסופר לאנסר אך בעיני האוטו מאוד טוב נוח ומרגיש חזק המנוע שלו מספק את הסחורה כמו שצריך בגיר האוטומטי ו בגיר הידני עוד יותר!

האוטו כן ידוע כצרכן דלק לא קטן וזאת עובדה מה שאתה כן יכול לעשות הוא ללכת לכוון את מ ערכת ההזרקה (עם איני טועה) ולצפות לשיפור רק טוב זה יכול לעשות

ובקשר לקחת את אוטו מההורים קח אותו כי אני מאמין שהתאונות שלכם הורידו את הערך של הרכב דיי ויותר.

שיהייה יום טוב

ASAF

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אל תעשה את זה אל תחליף גיר תאמין לי אחרי זה האוטו יתנהג אחרת רק לרעה, אתה תתחיל למשוע רעשים מהגיר והמחיבורים עקב עבודה לקוייה, ובעיות נוספות.

הצריכת דלק של הסופר לאנסר גבוה אבל לא כל כך תקנה את האוטו מההורים לגבי התיקוני פחחות, רכשת את הסופר שלי כולה בשריטות דפקו אותי מאחורה והמוסך צבע לנו הכל כי השמאי אמר שהכל בגלל התאונה..סיפור ארוך.

בקיצור אל תחליף את הגיר בשום מקרה, סופר לאנסר היא סופר גם עם אוטומט.

Guest תמיר .א.
פורסם

אפשר למצוא את הרכב הזה בזול בהרבה מקומות.....(אנשים מגרשים וכו...).

אני לא הייתי דופק את ההורים שלי בשביל להביא רכב בזול.

וכמובן לא הייתי משקיע 4300 שקלים לצריכת דלק. הוא שותה יותר מדיי בשביל מנוע 1600 פשוט.

תמיר

פורסם

לפותח השירשור-

כמה עלה לכם המנוע מיובא?, וכמה ערך כל התהתליך של עד ששמנו לכם את החדש תחת המכסה?

והכי טוב במקום להחליף גיר שזה דבר שלמשל לי הרס תאוטו שוב (החלפתי גיר פני יומיים והחדש כבר נשבר תודה לאל שיש אחריות).

בכל מקרה לדעתי אם אתה רוצה לינסוע על האוטו הזה תתקין בו מד סל"ד זה מה שחסר בגרסת הסלון.

פורסם

אני אישית הייתי קונה חדש אלא אם כן ההורים שלך ממש רוצים להיפטר ממנה ולא מצליחים.כאשר מדובר על סכום מגוחך כמה זה אומר??

• תוכן חדש...