Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוד השרון - עיר ברמה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחח...

:roflmao::screwy:

ממתי בידיוק?! :crazyeyes

בגלל זה רשמתי- תלוי איפה. חוץ מפיתוח יש מקומות טובים בהרצליה.

ן-TOMZ, אתה כנראה לא בעניינים.

ברחוב שלי (בוסל) בונים שני בניינים חדשים. שני מטר מהקניון- זה מרכז העיר(יקר רצח !).

כמובן שבונים בקצוות של העיר, אבל אלה לא מקומות מי יודע מה איכותיים.

בקיצור, נראה לי שפותח השרשור הוא בחור צעיר. כפ"ס לא מציעה(לפחות בזמן הקרוב) תנאים טובים לצעירים, כך גם רעננה (יקר, אין מה לעשות).

172

פורסם

אני מודע לבניית הבניינים האלה, אבל אלה רק 2 בניינים אחרי הכל, באזור של שכונת לוקי, ומאחוריה, בונים עשרות בתים פרטיים פשוט מדהימים, אותו דבר בהדרים החדשה.

ואכן, כפר סבא לא מציעה תנאים טובים לצעירים , מה שגם שאין פה דירות פחות מ3 חדרים(חדשות).

פורסם
לא הסתובבתי הרבה בהוד השרון, אבל בוא נשים דברים על קנקנם...

בניגוד לכמה ערים אחרות בארץ, ראה ערך בת ים, חולון וחלקים נכבדים של יבנה, בהוד השרון אתה לא מפחד להסתובב ברחוב בליל שישי.

ראה ערך "לך לישון על האף" אני כל החיים שלי גר בבת-ים ועדיין לא נתקלתי במישהו שמפחד להסתובב בליל שישי או בכל לילה אחר.

אני מניח שאתה כמו רבים אחרים בחיים שלהם לא היו בבת ים ואתה סתם זורם עם הסטיגמות.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

נראה לי שגם האוואטר שלך זורם עם הסטיגמות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בוא לגור בשוהם!!!

גם רמת חיים טובה, גם אוויר טוב, קרוב ליער בן שמן (שבו נערכות תחרויות ראלי לפעמים ובימי חד מרכז המנגל ), פארקים לרוב, יחסית קרוב לכל מקום במרכז אבל עדין רחוק מספיק מהרעש, "הכי קרוב לחו"ל" שיש...

גילי

ונדמה לי גם העיר הראשוני שמרושתת בWiFi, לא? (הכוונה לHot Spots).

פורסם
אבל בהשוואה לסטיגמות בנוגע לאווטר שלך הוא בסדר.
אתה מתכוון לסטיגמות לגבי אונם הרב של גברים משופמים? הן נכונות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ונדמה לי גם העיר הראשוני שמרושתת בWiFi, לא? (הכוונה לHot Spots).

בקשר לשוהם? היתה אמורה להיות... בינתיים זה נידחה (ראש "עיר" חדש ולא פרודוקטיבי)...

את האמת שוהם די "צעירה", לא רואים הרבה אנשים מבוגרים, וגם אילו שישנם מיתנהגים כמו צעירים (צחלות בכיכר :-P ), יש מלא צעירים, וכמו שמישהו הזכיר יש בחורות משגעות (רק שאישתי לא תישמע אותי אומר את זה :wink: )...

הבעיה היחידה היא שדי תלויים ברכב. קצת קשה לצאת בלי רכב מהישוב.

אגב, לפי כמות התגובות כאן לגבי שוהם, נראה שיש לא מעט אנשים שגרים שם... תראו את עצמכם!!! :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ממש, אבל ממש לא.

אולי לפני עשרים שנה, אבל אז היא לא ממש נקראה הוא השרון.

לך יותר מערבה לכיוון כפר סבא,רעננה,הרצליה(תלוי איפה). אלה ערים ברמה.

תן לי לנחש אתה לא גרת בהוד השרון (אולי לפני 20 שנה?)?

לא שמעת כנראה על רמת הדר, כפר מלל, גני עם...

אגב,

גם לפני 20 שנה הוד השרון היתה הוד השרון.

Finger's gonna kill me.

פורסם
תן לי לנחש אתה לא גרת בהוד השרון (אולי לפני 20 שנה?)?

לא שמעת כנראה על רמת הדר, כפר מלל, גני עם...

אגב,

גם לפני 20 שנה הוד השרון היתה הוד השרון.

שמעתי על כפר מלל. משוייך להוד השרון?

טוב אז אולי קצת יותר מעשרים שנה...

המקום נקרא רמתיים. והעיר הוד השרון לא הייתה.

אין מה להשוות הוד השרון לכפ"ס. הוד השרון העיר, ולא מסביב.

172

פורסם
בקשר לשוהם? היתה אמורה להיות... בינתיים זה נידחה (ראש "עיר" חדש ולא פרודוקטיבי)...

את האמת שוהם די "צעירה", לא רואים הרבה אנשים מבוגרים, וגם אילו שישנם מיתנהגים כמו צעירים (צחלות בכיכר :-P ), יש מלא צעירים, וכמו שמישהו הזכיר יש בחורות משגעות (רק שאישתי לא תישמע אותי אומר את זה :wink: )...

הבעיה היחידה היא שדי תלויים ברכב. קצת קשה לצאת בלי רכב מהישוב.

אגב, לפי כמות התגובות כאן לגבי שוהם, נראה שיש לא מעט אנשים שגרים שם... תראו את עצמכם!!! :roll:

גילי

אני גר במושב בן שמן אדון גילי, למדתי בזמנו בחטיבה בשוהם(לפני 4 שנים :p )

ואכן בשוהם יש בשר א' א'...

בכל מקרה, עכשיו אני עובד בשוהם.

ואכן הרמת חיים שם לא רעה בכלל! ואפילו טובה!

ואולי נעשה מתישהו איזה מפגש קארספורום ביער בן שמן לאיזה ברביקיו קליל?

אגב, לצעירים שבינינו(בגיל שלי בערך), אם אתם מחפשים בשר(ואני לא מדבר על כזה שמוכרים בטיב טעם), תעמדו חצי שעה מחוץ לתיכון שוהם בשעות הצהריים... פשוט שוק בשר... כ*ס בקילו.

:roflmao:

שלד

• תוכן חדש...