Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי חברה. . .Earthquake

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם למשהו יש מושג או מכיר את החברה הזו...

Earthquake .

ולאיזה חברות אחרות ניתן להשוות אותם?

ומה דעתכם על הסאבים שלהם?

(אני מחפש איכות). . . . . . זה בשבילי?

פורסם

חברה אמריקאית ומוכרת ונחשבת בחו"ל.

הסאבים שלה ממש מוצלחים יצא לי לשמוע סאב 220 נקי שלהם והוא נישמע מעולה ..באס דינמי מאד..נעים לאוזן גם לא מורח וגם מצליח להרעיד יופי את הרכב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חברת EarthQuake היא חברה אמריקאית כמו שלנזר אמריקאית :shock:

ואתם יודעים מה - היא ממש כמו לנזר :-P

יש לי מגבר שלהם מקולקצית 2002 P.H 2.3 אם אני לא טועה הדגם

הוא מרים סאב של פיוניר 400 WRMS, לא עד השמיים, אבל עד שכואבות האוזניים :lol:

לא הייתה לי איתו בעיה עד עכשיו, ואפילו קניתי אותו יד שניה.. :wink:

דעה אישית? מרוצה מאוד :-D

פורסם

אצלי TNT600 מגביר באופן משביע רצון סט מגנט אקסטרמה וסאב THRILLER 2500 של פייז.

בגדול... המגברים הדיגיטליים הקיצוניים הם "ההתמחות" של earthquake.

כמה החברה "אמריקאית" זה שולי מאוד, היום אפילו DLS מייצרת מגברים באסיה.

בקשר לסאבים שלהם יצא לי לשמוע סאב שלהם שהיה עם ממברנה כמעט שטוחה לחלוטין והוא נשמע והורגש מאוד חזק. יותר מידיי אגרסיבי בשביל הטעם שלי ואם נשתמש במינוחים אודיופיליים אז הוא לא היה מספיק "מוסיקלי" או "דינמי".

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לרוב החברות יש מספר קווי מוצרים מנמוכים עד גבוהים.

לרוקפורד יש סידרה מעולה של רכיבים מסדרת POWER - T. ומצד שני יש את הסידרה הפחות מרשימה(לא להתחיל לצעוק...) והיא סדרת PUNCH. ללנזר יש את את viberant שהם פשוט זבל אבל מגברי ה OPTI שלהם מקבלים ביקורות טובות. כנ"ל לסרווין וגה ולשאר החברות.

שאתה רוצה להשוות בין חברות כדאי שתציג את הדגמים שבינהם אתה רוצה להשוות. זה בדיוק כמו לנסות להשוות בין מרצדס ל-VW, ל-VW יש את הפולו אבל גם יש פייטון וטוארג...

רמת הניסיון והכרות שיש בארץ עם מוצרי earthquake נמוכה קשה יהיה למצוא אנשים ששמעו אחד מול אחד מוצרים של earthquake וחברות מתחרות. זוהי חברה אמריקאית קטנה יחסית אבל וותיקה שמייצרת גם ציוד אודיו ביתי. הסיבה שאני רכשתי מגבר שלהם היא שהוא נרכש בארה"ב במחיר "אמריקאי" לאחר ששמעתי מגבר כח שלהם מגביר מערכת קולנוע ביתי בשיתוף עם סאבוופר שלהם שהרעיד חדר בצורה לא נורמלית.

תבדוק מי היבואן שלהם ואני מקווה שיתאפשר לך לשמוע אצלו את קו המוצרים שמיובא לארץ כי בשורה התחתונה רק האוזניים שלך צריכות לקבוע ולא "מה יגידו" אנשים.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

אני קניתי מגבר שמשהוא הביא אותו מחו'ל חדש בקופסא.

הוא מונו בלוק דיגיטלי. קלאס D

הוא מפלצת. והוא דוחף....... JL 12W7 והוא מזיז אותו סבבה.(750W ב 3 אום)

המגבר הוא דגם יחסית ישן בן 3 . אבל הוא קיבל ביקורות טובות מאוד בחול.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה דעתכם על הסאב של Earthquake דגם: MAGNA?

מוצהר:

סאב תוצרת אמריקה 13512821.gif

סאב וופר עוצמתי ביותר בהספק אדיר של 1500W של חברת Earth Quake האמריקאית.

סאב זה הינו סאב מיוחד ל-SPL אשר ירעיד לך את האוטו ויגרום לך לבאסים חזקים במיוחד בעוצמות שמע גבוהות.

סאב התחרויות מספר 1 של EARTH QUAKE אשר זכה בכול תואר אפשרי וכמעט בכול תחרות אפשרית, המתחרה היחידי האמיתי אשר קיים לסרווין וגה סטרוקר.

מפרט טכני :

1500-W

12" cast subwoofer

Dual voice coil 4-ohm

3.0" voice coil, aluminum bobin

MAX Power 1500 Watts

270 Oz double stacked magnet

סאב וופר "12 Earth Quake בהספק 1500W.

סאב SPL הטוב בעולם 1500W דגם 2005 !!!

מחיר בחנות: ¤1,850.00

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לזה:

http://www.earthquakesound.com/magma.htm

הוא נראה כמו הסאב שאני שמעתי... ממברנה שטוחה.

הוא מאוד חזק אבל, אם תביט בנתונים שלו אתה תבין שיש לך צורך בהגברה רצינית. רשום שהוא DVC ב3.2 אום. כלומר תוכל לחבר אותו כ1.6 אום או 6.4 אום.

מאחר והוא 3.2 אום לסליל לא תוכל להשתמש במגבר 4 ערוצים (סטנדרטי) בשני גישורים לשני הסלילים. תבדוק שיש לך הגברה מתאימה מאחר והנצילות שלו נמוכה, 85DB, אתה תצטרך הרבה כוח.

• תוכן חדש...