Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית מאזדה 323

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אפשרות לרכוש מאזדה 323 ידנית 97' עם 246K יד שלישית (זה היה גם רכב חברה) בכ-20K ש"ח.

האם כדאי ?

פורסם

בידיים אני לא מאמין ונורא שמח שמבטלים את זה

אבל הרכב עצמו בן 8 ועשה 246K זה ניראה לי יותר מידי אז נכון מזדה זה רכב אמין מאוד (ודי משעמם ביחד עם זאת, זאת דעה שלי) אבל לכל רכב יש את גבול הסיבולת שלו

ומאזדות יש בארץ כמו זבובים ליד ח*א אני די בטוח שאתה יכול לימצוא עוד אחת במצב קצת יותר טוב

בכלל אני די חושב שבגלל כמות המאזדות בארץ יצא להם אפקט הפוך

אני אסביר הרי יש הרבה מאזדות בארץ

ז''א יש גם יחסית די הרבה מוכרי מאזדות

אז פה זה היתרון שלנו הקונים, אנחנו ניקנה אותה מיתחת למחירון (כי אם אחד לא יסכים להוריד 1000 אחרים יסכימו)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

"...ומאזדות יש בארץ כמו זבובים ליד ח*א אני די בטוח שאתה יכול לימצוא עוד אחת במצב קצת יותר טוב

בכלל אני די חושב שבגלל כמות המאזדות בארץ יצא להם אפקט הפוך

אני אסביר הרי יש הרבה מאזדות בארץ

ז''א יש גם יחסית די הרבה מוכרי מאזדות

אז פה זה היתרון שלנו הקונים, אנחנו ניקנה אותה מיתחת למחירון ...."

פילוסופיה מעניינת...

תחשוב גם כך

ביקוש גדול-->הרבה מאזדות-->הרבה מוכרים -->הרבה קונים

אז בתור אחד שמחפש כבר חודש וחצי רכב ובמקרה גם מאזדה אני יכול להגיד לך בפירוש שרוב המוכרים חושבים כך "יש הרבה קונים חוץ ממך שהצעו לי יותר"

אז אני לא כל כך בטוח בגישה שלך..

מה שכן לבחור שתמעניין -תבדוק טוב אם זה מהשכרה וגם ק"מ כזה תבדוק טוב שלפחות מצב הרכב הוא טוב וללא תאונות ושיחזורים למינהם...

(הרבה מאזדות-->הרבה קומבינות:x )

פורסם

אם אתה אוהב את האוטו , והעובדה שהוא ידני הופכת אותו ל"נדיר" , כדאי לך לקחת לבדיקה , לראות שאין שאסי , לראות כמה כסף צריך להשקיע בישור קו (תיקונים) ולהוריד את הכל מהמחירון + ה 15% או יותר בגלל העובדה שהוא היה אוטו חברה לשעבר והקילומטראז זה עוד פחות מתחת.

כעיקרון במחיר הנ"ל שציינת זה נראה שווה אבל לך תדע , חייב בדיקה.

פורסם

הורידו לו כמעט 10 אלף על ההשכרה, לפי דעתי כדאי לו .. זה האוטו הכי טוב שהוא ימצא במחיר הזה..בכללי אוטו אמין מאוד , הגה מאוד טוב, תבדוק את מצב החלונות שנוטים לפעמים לעשות רעשים ולעלות באדישות זהו בעיקרון , בהצלחה !!

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

יכול להיות שהוא באצת טוב אבל הק"מ שלו קצת מוגזם לדעתי.ותיראה ממי אתה קונה אותו,כי זה שיש לן גיר רגיל זה באמת נדיר אבל יש מצב שחרשו עליו חזק.

• תוכן חדש...