Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לקנות את המאזדה(ראו תמונה מצורפת)

הייתי רוצה מבעלי דיעה (מבוססת אם אפשר)הערכה +- כמה יעלה לי לסדר את העגלה.

פחח מומלץ בצפון רצוי זול ואמין(אם יש חיה כזאת?).

ועוד שאלה -בצד ימין של השמשה הקדמית חסרה קורת חיפוי(יושבת בין הדלת לשמשה)מפלסטיק.

דבר די שכיח במאזדות האלה-חלק מפירוקיה בלתי ניתן להשגה בעליל.

חלק מקורי-800 ש"ח :x לא סימפטי.

מהתמונות לדעתכם הרכב לאחר תאונה שיש מצב שנפגע שאסי?

בהנחה (אוטופית)שהמצב המכני טוב כמה הייתם נותנים על רכב במצב הזה,כאשר הוא יד רביעית טסט לשנה...צנרת מזגן דפוקה,בעיות חשמל קטנות,מצב חיצוני בערך מחריד.

תודה.

back.jpg

per.jpg

side.jpg

inside.jpg

פורסם

פחח ערבי טוב יגבה כ3000-3500 על צבע קומפלט ועוד 200-400 על השלמת חלקי פלסטיק.

צנרת מזגן דפוקה- הייתי נזהר מזה כמו מאש ומעביר את כל הסיכון למוכר (2500 ש"ח)

אין שוק חזק לרכבים אלה-

5 מתחת למחירון

פורסם
פחח ערבי טוב יגבה כ3000-3500 על צבע קומפלט ועוד 200-400 על השלמת חלקי פלסטיק.

צנרת מזגן דפוקה- הייתי נזהר מזה כמו מאש ומעביר את כל הסיכון למוכר (2500 ש"ח)

אין שוק חזק לרכבים אלה-

5 מתחת למחירון

במקרה הטוב שיש לו מאיפה להשלים את הפלסטיקים-אני מכיר פחח טוב שיעשה לך ב2500 ש"ח כל הרכב אבל אישית לא הייתי נוגע ברכב.

מגאן קופה 1.6

פורסם

חבר אני ההיתי ממשיך לחפש אוטו יותר יפה . מצטער שאני ישיר אבל האוטו נראה כמו בית שימוש ולא שמור אפשר לראות את האבק שהצטבר על הדשבורד מרוב שלא משקיעים על האוטו הזה , ועוד אתה אומר בעיות חשמל מזגן דפיקות קטנות פחחות שצריך לעשות צבע .

אתה נכנס לסרט עדיף שתחכה עוד קצת בסבלנות ותמצא משהו יותר טוב תאמין לי כל עקבה לטובה!!

יקי!!!

פורסם

אהלן

פלסטיקים נגיד 800 ש"ח, פחחות 3500, צנרת מזגן עוד 2500... הרכב לא שמור ורואים שהוא מוזנח. עוד לא הגענו למנוע ולת"ה... זה גם יכול להיות עסק יקר...(קלאץ', גיר, ראש מנוע....צריך לדוק את מצבם) מה לגביי צמיגים? בדקת? זה גם עסק לא זול...ואמרת גם חשמל, זה גם יכול להיות לא זול...

אם תקנה אותה תוריד לו לפחות 8000 ש"ח מהמחירון. (למרות שאני לא הייתי קונה רכב מוזנח כזה) ולקנות רכב כזה גם במחיר הרבה פחות מהמחירון זה להיכנס למיטה חולה...וזה להפסיד ימי עבודה שזה גם כסף...אז תעשה את השיקול לך.

איתמר ג'ורג'

פורסם

asa160 vbmenu_register("postmenu_608220", true); - לגבי השוק שלה --> http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=169

שגיא-לא הרכב לא מהקריות.

האמת לא מצאתי יותר מאזדות ,ואלו שכן אז ברובן היו במצב מחפיר(שלדות פגומות/מרותכות/משוחזרות)

בעל הרכב האמת נשמע בחור כנה והוא אמר שהרכב אצלהם מ 96 ואין שאסי .

קבלו הבהרות מפי בעל ההרכב -

לגבי מערכת מזגן:המדחס עובד מצויין יש דליפת גז קטנטנה שרק אחרי הרבה מאוד זמן הגז הולך.

צמיגים טובים (הרכב אחרי טסט),מצב מכני הרכב עשה 220 אלף שזה לגיטימי לשנתון.

בעיות חשמל-חלון אחורי לא נפתח מהקוטרולר שנמצא בדלת הנהג ,מדבור כנראה במתג.

חבר'ה-אל תתנו למראה מושך את העין לקנות אותכם ואני מדבר מנסיון כואב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74811

אני מודע לכך שצריך להשקיע ברכב וממה שרשמתם מדובר בערך ב 3500 עבור פחחות וצבע.

עוד 500 עבור המזגן(סביר עובר דליפה?).

בבדיקה נראה מה קורה עם המנוע והגיר-נקווה לטוב ..הרי לא יכול להיות שלפחות משהו אחד לא יהיה טוב...

אהלן

פלסטיקים נגיד 800 ש"ח, פחחות 3500, צנרת מזגן עוד 2500... הרכב לא שמור ורואים שהוא מוזנח. עוד לא הגענו למנוע ולת"ה... זה גם יכול להיות עסק יקר...(קלאץ', גיר, ראש מנוע....צריך לדוק את מצבם) מה לגביי צמיגים? בדקת? זה גם עסק לא זול...ואמרת גם חשמל, זה גם יכול להיות לא זול...

אם תקנה אותה תוריד לו לפחות 8000 ש"ח מהמחירון. (למרות שאני לא הייתי קונה רכב מוזנח כזה) ולקנות רכב כזה גם במחיר הרבה פחות מהמחירון זה להיכנס למיטה חולה...וזה להפסיד ימי עבודה שזה גם כסף...אז תעשה את השיקול לך.

איתמר ג'ורג'

פורסם
שלום לכולם

אני שוקל לקנות את המאזדה(ראו תמונה מצורפת)

הייתי רוצה מבעלי דיעה (מבוססת אם אפשר)הערכה +- כמה יעלה לי לסדר את העגלה.

פחח מומלץ בצפון רצוי זול ואמין(אם יש חיה כזאת?).

ועוד שאלה -בצד ימין של השמשה הקדמית חסרה קורת חיפוי(יושבת בין הדלת לשמשה)מפלסטיק.

דבר די שכיח במאזדות האלה-חלק מפירוקיה בלתי ניתן להשגה בעליל.

חלק מקורי-800 ש"ח :x לא סימפטי.

מהתמונות לדעתכם הרכב לאחר תאונה שיש מצב שנפגע שאסי?

בהנחה (אוטופית)שהמצב המכני טוב כמה הייתם נותנים על רכב במצב הזה,כאשר הוא יד רביעית טסט לשנה...צנרת מזגן דפוקה,בעיות חשמל קטנות,מצב חיצוני בערך מחריד.

תודה.

אתה זה בודקים בבדיקה ! וכדאי מאוד לקחת את האוטו הזה לבדיקה הוא נראה חשוד .

פורסם

סליחה אם אהיה טיפה תוקפני אבל אתה אופטימי מדי. גם מכה בשאסי בנוסף להכל?

תעשה את השיקול שלך, תראה הרבה אמרו לך פה שהרכב לא ניראה טוב וניראה מוזנח. יהיה עדיף אפילו אם תרד בשנה או בגודל המכונית ותקנה משהו שמור יותר במקום להתפתות למחיר נמוך שיציע לך בעל המאזדה ( מכוניות שמורות וישנות יותר- יש חיות כאלה אם תתאמץ תמצא) וינחית עליך צרות כאלה. חסוך מעצמך את הכאב ראש הזה...את הימי עבודה שתפסיד...חבל...

אל תשכח: ברכב יד שנייה מצב הרכב לא פחות חשוב מכשרונו!

באוטו הזה נדרשת השקעה של כמה אלפי שקלים ולא מדובר רק בפחחות.

איתמר ג'ורג'

פורסם

אני בחיים לא הייתי קונה רכב כזה ואפילו לא לוקח אותו לבדיקה. חבל על הכסף.

אתה מדבר על רכב יד רביעית, עבר 220000 ק"מ, הרכב צריך פחחות וצבע כללי, יש דליפה מהמזגן, חלון חשמל לא עובד וכל זה עוד לפני שלקחת אותו לבדיקה!

נוסיף לזה שהרכב הנ"ל מוזנח ומטונף שבספק אם ראה רחיצה בחצי השנה האחרונה ותקבל את התשובה= לא לקנות.

תמשיך לחפש ואל תתייאש.

פורסם

ממליץ לא לגעת.זה רכב יפה והיה הבחירה הראשונה שלי-אבל במחשבה שנייה הגעתי למסקנה שלא כדאי לחשוב על זה.רכב ישן,מוזנח(סביר להניח שגם מבחינת טיפולים ותיקונים),חצי מפורק והחצי השני לא עובד.זה רכב פרוייקטים למי שרוצה להשמיש ולשפץ איזה משהוא ישן ועלוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טובבבבבבבבבב טובבבבבבבבב

אני אמשיך לחפש

מישהו יודע אם באגד יש חופשי-נצחי?????כן, ואפילו יש שלוש אפשרויות:

1. להיוולד באוטובוס.

2. אבא חבר אגד.

3. להיות חייל במדים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אתייחס לזה שהבחור אמר שאין שאסי:

כשאתה מצלצל לבנאדם שמוכר רכב, הוא דואג תמיד לגרום לזה שהרכב ישמע לך כמו בונבונירה, בשטח הממצאים שונים, בטלפון:

אין תאונות, שלדה נקייה מלוקקת, מנוע עגול פיקס...

יש כמה חברים פה בפורום שבוודאי זוכרים ויודעים באיזה מקרים נתקלתי.

אז לסיכום: אל תאמין לבנאדם שמוכר אוטו, היום אנשים ימכרו את ההורים שלהם בשביל כסף.

אתה כ"כ רוצה את האוטו ? קח חבר שמבין, שיציץ במצבו של האוטו, אם אין פגיעת שלדה, תסגור איתו על מחיר יפה שיהיה כדאי לכל הצדדים, ויאאלה לעבודת השיקום, מה שכן, קח בחשבון שזה עבודה עבודה.

וסתם טיפ: שאתם מדברים עם מוכר בטלפון, תמיד לשאול "ובכל זאת, מה לא תקין ברכב ? משהו שלא עובד ? שבור ? מצריך תיקון ? הרי הרכב איננו רכב חדש, הוא נמצא X שנים בכביש"

אחרי המשפט הזה, 90% מהמוכרים מתחילים להגיד לך בדיוק מה יש באוטו, ואז אתה לא מגיע למציאות שונה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...