Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סמוראי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צעיר בן 17, שלושה חודשים עם רשיון וחסכתי איזה 12,000 שקל לקניית אוטו.

אני שוקל לקנות בסכום הזה סוזוקי סמוראי, הרכב בעיקר לא ישמש לטיולים אלא לנסיעה לבית ספר ובחזרה... האם יש סיבה למה לא לקנות אותו?

תודה מראש על העזרה...

פורסם

כי זה לא רכב לנסיעה לבית הספר וחזרה, אלא לטיולים.

בכסף הזה אתה יכול לקנות רכב הרבה יותר הגיוני לצרכיך, כמו פיאט אונו למשל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תחזוקה יקרה יותר מ"פייבט"...

למשל צמיגים עולים פי 3 ויותר...

צריכת דלק יותר גבוהה, יותר מיכלולים שיכולים להידפק (טרנספרר, ציר קידמי, נועלים וכו')

דבר נוסף, רובם פתוחים וזה יוצר בעיה בקיץ ובחורף...

בקיץ חם מאוד ובחורף דולף מאוד (אלא אם זה סמוראי מטופל טוב שהברזנט טוב, ורובם לא..)

הברזנט רגיש לילדים עם סכין יפנית, דבר שיש הרבה בבית ההספר :? ...

אם תיקנה אוטו פחות "סקסי" אתה יכול להישאר עם עודף ביד ורכב משנתון גבוהה יותר + מזגן...

למשל ג'אסטי שנת 91-93 (בערך 7-9K)...

או אפילו מזדה 323F (עם טיפה "לגרד" כסף)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני דווקא אמליץ לך כן לקנות אותו מכמה סיבות , קודם כל זה רכב אמין יחסית,כיף לנהוג עליו,גיפ קטן ויפה עם עבירות טובה בשטח.

הסיבה העיקרית שבגללה כן כדאי לך לקנות אותו זה שזה מגנט לבחורות בנות ה טיפשעשרה, אתה לא צריך לעשות כלום ,רק להביא את ה"גיפ" והם כבר יירצו ,מה זה יירצו...ירוצו...יתחננו לנסוע איתך....

כבונוס תוכל לקחת אותם ולרדת לחוף הים בלילה...בשקיעה....ושם תוכל להמשיך ולרדת למקומות אחרים אם אתה מבין למה אני מתכוון.

זה הגיל אחי...וזה עובר מהר....

ואגב, זאת עובדה!!!

פורסם
אני דווקא אמליץ לך כן לקנות אותו מכמה סיבות , קודם כל זה רכב אמין יחסית,כיף לנהוג עליו,גיפ קטן ויפה עם עבירות טובה בשטח.

תמורת 12K, הוא יגיד תודה עם הוא יצליח לקנות סמוראי משנת 1985.

"אמין" - משנת 85, עם חיים לא קלים בשטח - ממש, אבל ממש, לא.

"כיף לנהוג עליו" - על מה אתה מדבר?! גיר 4 הילוכים, מהירות שיוט של 80 קמ"ש. הוא נורא לנהיגה בכביש, מנסה להתהפך כל הזמן. נוחות נסיעה, מהגרועות ביותר שיוצרו אי פעם (קיימים קיטים רבים שאמורים לשפר את הנוחות, אבל הם בקושי עושים את העבודה).

כל חצי שנה טסט, וכל פעם זה יהיה סיפור מחדש. עייפות החומר, זמינות חלקים על הפנים, והחלקים לא זולים. למצוא סגור מהשנתונים האלה זה משימה בלתי אפשרית, והפתוחים, הו הפתוחים, לוהטים בקיץ וקפואים ונוזלים בחורף.

הדבר היחיד שיש לו זה עבירות טובה בשטח. הסיבה היחידה שהוא עולה עליות, היא יחסי ההעברה, ולא המנוע.

קנייה גרועה למי שלא מחפש הארד קור בשטח, ומוכן להקריב בשביל זה.

אה, דבר אחרון, זה לא ג'יפ, זה סוזוקי.

פורסם

מזל שהתייעצתי אתכם, הייתי קרוב מאוד לעשות טעות...

כנראה שאני אשמור את הדאוינים לכשיהיה לי כסף

תודה על העזרה!

פורסם

אם אתה מחפש משהו רק בשביל להגיע לביה"ס ולחזור, תשקיע בכרטיסיית "אגד".

וברצינות - אתה לא צריך ג'יפון. הסמוראי היה ראשון הג'יפונים הקטנים בארץ, ורובם ככולם עברו חיים לא פשוטים מצד ידיים מזניחות שלא ידעו לטפל ברכב נכון. אבל מצד שני הם נורא מבוקשים וסחירים, וכפי שציין פה אחד מהרושמים - ב12,000 אתה תשיג רק ג'יפ שחוט ומכוסח.

אם אתה רוצה אותו בשביל פוזה - תקנה סובארו DL ותשים עליה מדבקת ריגר, זה עובד יופי בחולון-בת-ים.

פיאט אונו או פורד פיאסטה יהיו אופציות מצויינת - הפיאסטה במיוחד אם אתה מבקש אמינות ופשטות. תוכל להשאר גם עם עודף בכיס.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
1)אם אתה מחפש משהו רק בשביל להגיע לביה"ס ולחזור, תשקיע בכרטיסיית "אגד".

2)אם אתה רוצה אותו בשביל פוזה - תקנה סובארו DL ותשים עליה מדבקת ריגר, זה עובד יופי בחולון-בת-ים.

1) צודק בחלק הראשון תחסוך ל-15K והמיבחר שיהיה לך יהיה הרבה יותר נורמלי !

2) הלו הלו תתחיל להרגע אני אני יודע איפה אתה גר ?!?! -המבין יבין-

המשך יום נעים!

• אחראי פורום
פורסם

אני רק מוסיף מניסיוני- לפי השם אתה יכול להבין שהיה לי סמוראי (עד לפני 3 שבועות).

כל מה שכתבו זה נכון ולא נכון. הוא כן אמין (בצורה יוצאת דופן אפילו) ,אבל זה נכון

שלטסט אתה תבוא מראש פשוט כדי לבוא עוד פעם. (גומיות,תפוחים,מע' הגה...)

שלי היה במצב נדיר (הכל יחסי,מודל 88 ) ומתוך 3 טסטים-רק אחד הוא עבר במכה ראשונה.

כמו שאתה מבין,הבעיה היא לא אמינות אלא בלאי. ורכב כזה שלא טופל-מועד לפורענות.

12,000 לא מספיקים בשביל להתעסק עם רכב כזה ואתה תתקע עם מודל ישן ושחוט לגמרי.

בטח שלא לצעיר בלי זמן וכסף להתעסק איתו.

בקיצור-לא.

למרות שהוא NO.1 BABE MAGNET ללא ספק!!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל כך רציתי אותו, איזה באסה!

הבעיה היא שיש לי רק 12000 ובחיים אני לא יצליח לעביר אותו 2 טסטים בשנה!

בכל אופן, תודה רבה על העזרה, כמעט ועשיתי טעות...

פורסם

חפש לך פיאט אונו עם מנוע 1000 או 1100 סמ"ק ושיהיה בו מזגן.

מכונית כזאת שטופלה היטב, תשרת אותך נאמנה ועלות אחזקתה לא יקרה, חלפים זולים ועבודת מוסך לא מסובכת. תקנה בפחות מ 12000 ש"ח וישאר לך כסף לבטוחים ואחזקה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אל תקנה באמת זו טעות של החיים שלך אם תקנה את הרכב הזה שנת 85 כבר הן רקובות מהשילדה האוטו עומד באופסייד כל הבולמים והקפיצים שחוקים מי יודע אם בכלל ה4 על 4 עובבד פול בעיות יש לאוטו הזה כי זה רכב 4 על 4 זה ידוע רכב 4 על 4 צריך מישהו עם כסך כמו כל גיף כמו הCJ למיניהם גם אלו רכבים עם המון בעיות רק טיפה יותר מסיבים אתה מבין גיפ זה לא רכב לנהג חדש שרוצה לסוע לבית ספר

לך על משהו חמוד כזה שאולי בעתיד אם תרצה להשקיע עוד תשפר אותו אבל גיפ בגיל כמו שלך לא מתאים בכלל וזה מניסיון

בזבוז כסף אדיררר זה מה שיש לי להגיד!

יקי!!!

פורסם

טוב אז אני אומר את דעתיי

הסמוראי אחלה של אוטו אמין לא הכי זריז ולזה שאמר שהוא מושך בחורות יש בזה משהו

רק חבל שאחרי שאתה עם הבחורה באוטו אין לך מקום לזוז.

דעתי היא כזאת

קנה לך איזה רנו 5

או פיאט אונו ויש עודש המון אפשרויות ותישאר עם עודף.

ודרך הגב עם הבחורות שלך נימשכות רק לאוטו שלך זה מראה מה אתה שווה באמת :-P

ועובדה אחת אני יודע

שבנות נימשכות ל CJ 6 צהוב בננה וזה עובדה שעליה אף אחד לא יכול להיתווכח

רק חבל שתמיד קורה שאתה ניתקע בלי דלק ואז הבחורה צריכה לדחוף :roll:

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

חחחח זה כל כך נכוןןן!!!

ה-CJ שואבת את הדלק זה באמת תקלה אצלה כמו כל האמריקאיות השואבות

ושכחתי גם לציין בקשר לסמוראי מנוע הולך די מהר אם קורעים אותו וכשאנשים נוסעים בחולות אין ברירה אלא לקרוע אותו וזה כולה מנוע 1100 או 1300 אני כבר לא ממש זוכר

יקי!!!

פורסם
חחחח זה כל כך נכוןןן!!!

ה-CJ שואבת את הדלק זה באמת תקלה אצלה כמו כל האמריקאיות השואבות

ושכחתי גם לציין בקשר לסמוראי מנוע הולך די מהר אם קורעים אותו וכשאנשים נוסעים בחולות אין ברירה אלא לקרוע אותו וזה כולה מנוע 1100 או 1300 אני כבר לא ממש זוכר

1000 או 1300

CJ הוא משאבת דלק גם בגלל ההוא כבד יותר...

בקיצור, לך על אוטו מקובל ונפוץ, 205 נניח..

קח בחשבון שנהגים חדשים אוהבים להימרח על כל מיני דברים, אם זה בחניה, או בנסיעה...

הרבה יותר פשוט להשיג חלקים ל205 נניח מאשר לאיזה אוטו יותר נדיר (לא שסמוראי זה נדיר, אבל 205 פחות)...

גייל

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...