Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בניוטרל - פולו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחיל לי רעש מהמנוע, כשהאוטו בניוטרל. מין רעש מחזורי כזה לא חזק במיוחד, כשהקלאץ בפנים הרעש מפסיק.

אני מניח שהרעש הוא גם בהילוכים (לא רק בניוטרל) בנסיעה עצמה אבל לא ממש שומעים אותו, בגלל הרעש של המנוע עצמו.

כשהאוטו קר כמעט ולא שומעים את הרעש אבל אחרי נסיעה זה יותר בולט. ושוב שהקלאץ לחוץ אין רעש בכלל.

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

האוטו הוא פולו 16V.

פורסם

היתה לי פעם בעיה דומה בסיאט איביזה , מין רעש מוזר בניוטרל שנעלם ברגע שלחצתי אפילולחיצה קטנה על דוושת המצמד. לאחר כמה ביקורים במוסך הגיעו למסקנה שמדובר בכך ששמן תיבת ההילוכים היה דליל מדי , בקיצור החליפו שמן גיר והבעיה נפתרה .

פורסם

מהי הצמיגות של שמן הגיר הנדרשת בפולו 2002 1.4 ידנית?

החלפתי קלאץ' לפני 7000 ק"מ ויש גם ברכבי רעש כמו שפותח השרשור אומר. אצלי שמו שמן עם צמיגות 80w-90 שאין לי מושג מה זה אומר.

בתודה, איתמר.

פורסם

אתמול התחיל לי רעש מהמנוע, כשהאוטו בניוטרל. מין רעש מחזורי כזה לא חזק במיוחד, כשהקלאץ בפנים הרעש מפסיק.

אני מניח שהרעש הוא גם בהילוכים (לא רק בניוטרל) בנסיעה עצמה אבל לא ממש שומעים אותו, בגלל הרעש של המנוע עצמו.

כשהאוטו קר כמעט ולא שומעים את הרעש אבל אחרי נסיעה זה יותר בולט. ושוב שהקלאץ לחוץ אין רעש בכלל.

האוטו הוא פולו 16V

הרעש שאתה מדבר עליו הוא ככל הנראה נובע מההילוך ישיר.

הרעש הזה נוצר עקב בלאי.

ייתכן שלאחר החלפת מייסב לחץ שנמצא בין הגיר לקלאץ' הרעש יעלם. לא מפרקים גיר במיוחד כדי להחליף את המייסב לחץ, אלא מחליפים אותו עם החלפת הקלאץ'.

מקווה שעזרתי

I feel LEGACY

פורסם

האוטו הוא פולו 16V

הרעש שאתה מדבר עליו הוא ככל הנראה נובע מההילוך ישיר.

הרעש הזה נוצר עקב בלאי.

ייתכן שלאחר החלפת מייסב לחץ שנמצא בין הגיר לקלאץ' הרעש יעלם. לא מפרקים גיר במיוחד כדי להחליף את המייסב לחץ, אלא מחליפים אותו עם החלפת הקלאץ'.

מקווה שעזרתי

שלום

לא ממש לא עזרתה !!! כי מיסב לחץ רועש רק בלחיצה על דושת המצמד. והרעש שיש לא הוא לא ביזמן לחיצה על הדושה.

כול הבעיה בפולו הוא חוסר בשמן גיר......

יש להוסיף אין צורך להחליף את השמן ולבדוק באים קיימת נזילת שמן מהגיר .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הבעיה החמירה, עכשיו שומעים את הרעש גם בנסיעה בכל ההילוכים לפחות ראשון שני שלישי, אחר כך כבר לא ממש שמעתי,כשהאוטו נוסע הרעש הוא מין שריקה כזאת מוזרה. כשהאוטו עומד והמצמד לחוץ אין רעש. אבל אם האוטו בתנועה אז גם אם המצמד לחוץ שומעים עדין רעש.

בניוטרל הרעש הוא מעט שונה, שוב רעש מחזורי כזה. כשהאוטו בניוטרל והמצמד בפנים אין רעש גם בנסיעה.

האם יכול להיות שזה רק שמן גיר?

בכל מקרה מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב ל VW באיזור הרצליה תל אביב?

פורסם
הבעיה החמירה, עכשיו שומעים את הרעש גם בנסיעה בכל ההילוכים לפחות ראשון שני שלישי, אחר כך כבר לא ממש שמעתי,כשהאוטו נוסע הרעש הוא מין שריקה כזאת מוזרה. כשהאוטו עומד והמצמד לחוץ אין רעש. אבל אם האוטו בתנועה אז גם אם המצמד לחוץ שומעים עדין רעש.

בניוטרל הרעש הוא מעט שונה, שוב רעש מחזורי כזה. כשהאוטו בניוטרל והמצמד בפנים אין רעש גם בנסיעה.

האם יכול להיות שזה רק שמן גיר?

בכל מקרה מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב ל VW באיזור הרצליה תל אביב?

הייתה לי את אותה בעיה שזה התחיל מהילוך ראשון והדרדר לכל שאר ההילוכים בפולו 16V שלי מצטער להודיעך אבל חשדותיי שאתה צטרך לעשות גם גיר כמו שאני עשיתי לפני שבועיים בעקבות זה.

אבל!!!!!!!!!!!! חשוב לציין שיכול להיות שתצטרך להחליף ק כמה מייסבים בגיר ופה זה יכול לצאת לך הרבה יותר זול.

אני התעלצתי להכניס ושילמתי ביוקר.

עצה ממני אל תצא היום עם האוטו תשאיר אותו בבית יום ראשון תכניס למוסך ישר.

זה לא קשור לשמן ולא לכלום.

יכול להיות שזה גם מייסב לחץ כי הרעש של מיסבים בגיר ושל מייסב לחץ הוא דיי דומה..

ואם זה גיר ואתה מחליף גיר תלך לדבר עם הבן אדם שהמוסך מביא לך ממנו תגיר כי שלא יביא לך בקומבינה גיר של 1400 רגילה כמו שעשו לי (אתמול גיליתי את זה יום ראשון אני הולך לתת מכות למוסך המזדיין הזה).

שמחתי אם עזרתי.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...