Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.waistex.co.il/product.php?item=444&cat=105&ref=zap

יש לי מגבר עכשיו באוטו DHD NTX 2004 ואין לי מושג כמה אר אם אס הוא

הוא מחזיק לי את הסאב MAGNAT REFLAX300 יפה מאד

עכשיו אני הבאתי קומפוננט מורל פולס ואני צריך עוד מגבר אז המגבר ההוא שרשום למעלה יחזיק את הקומפוננט או שעדיף לי לשים את הסאב עליו ואת הקומפוננט על מה שיש לי עכשיו?

פורסם

היה לי עד לא מזמן מגבר של לאנזר 200 כפול 2 והוא ממש חזק יחסית למגברים אחרים באותו הספק.

הוא החזיק לי סאב בברידג בכיף-בחיים לא עבר את החצי בווליום שלו.

בנוסף ניסתי רק בשביל הבדיקה להפעיל איתו פעם אחורים של 6\9 (בלי ברידג - חיבור רגיל),גם של לאנזר מהסידרה הגבוהה שלהם והוא פשוט פצצה של מגבר,החזיק אותם בכיף = סוס עבודה רציני.

אני יכול לומר לך בוודאות שה 300 כפול 2 של הלאנזר שנתת בקישור יהיה חזק מידיי למורל פלוס, לגבי המגבר השני שלך אין לי מושג.

פורסם

אז אתה אומר להגביר איתו את הסאב??

המגבר השני כמה שהוא נראה תמים הוא דיי אכזרי

הוא מפרק לפיונירים 6על9 שלי את הצורה אז בטח הוא יהיה גם טוב למורל

פורסם

הכי גרוע, אם אתה סגור על הקניה, תוכל לבדוק אחרי זה מה מנגן יותר יפה עם מה ומה חזק ממה(-ברגע ששתי המגברים ישבו אצלך ברכב)

פורסם

לפני שאני מזמין אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את האתר וויסטקס הזה

מישו הזמין משם משו?

כי האתר כתוב עם הרבה שגיאות כתיב ואני פוחד שאיזה חאפר מנהל אותו ויעשה לי בעיות

ועוד שאלה....יש לי שתי יציאות אר סי איי ברדיו דיסק

אפשרי להתקין עליו שני מגברים נכון?

• תוכן חדש...