Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין לרכב??היכן??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר כאן איפה יש מגרש של טרייד אין שיש שם באמת מכוניות טובות ולא סתם שכל אחת מתפרקת יד 5..אני מאיזור הדרום עברתי את כל אשדוד ואשקלון ותאמינו לי שאף אחד לא מציע שום דבר טוב..במיוחד הונדות.

פורסם

מגרש טרייד אין = כל הברארה של המכוניות,כל השאריות שאף אחד לא רוצה לקנות=מאחורי כל רכב ישנו סיפור או יותר נכון מגילה,למראית עיין כולן יפות אבל מתחת כולן רקובות,בקיצור - תחפש פרטי.

פורסם

באיזו החלטיות אתה כותב הכללות.

קניתי לפני יותר משנה קורולה מטרייד אין של סוכנות ניסן-רנו בהרצליה. הרכב, יד ראשונה, היה שייך למרצה מבוגר במרכז הבין-תחומי בהרצליה, שהחליט לשדרג לניסן אלמרה חדשה, והשאיר בטרייד אין את הקורולה בסוכנות.

בוצעה בדיקה במכון בדיקות, נבדקה היסטורית טיפולים מלאה ב"טויוטה הרצליה" שם הרכב טופל כל ימיו. לא התגלו טיפולים חריגים, או חוסר התאמה בין הטיפולים לקילומטרז' .

הרכב נקנה במחירון מינוס העלות של שריטה בכנף ושבר בפנס איתות (זה היה הריג'קט ה"מהותי" היחיד בבדיקה) . מאז כבר שנה וקצת, ואחרי 22K ק"מ , אין תקלות בלתי צפויות. הרכב נראה ונוסע בדיוק כפי שיצא מאולם התצוגה לפני שמונה שנים, למעט השריטה שלא טרחתי לתקן.

בקיצור, יש ויש. יש גם יתרונות מובהקים לקנייה מטרייד אין של סוכנות כגון בטחון של הקנייה. אם הרכב משועבד או מעוקל זה לא עניינך והמשטרה לא יכולה להחרים לך את הרכב. אם מתגלה לאחר מעשה שהרכב הוא רכב קומבינה שנבנה מעשר מכוניות, או שיש בעיה משמעותית אז יש את מי לתבוע והחוק עומד לימינך.

לא מדובר בהמלצה גורפת, כי גם יש סיפורים אחרים, פחות יפים, אבל כשחושבים על אפשרויות קניה, כדאי להפנים שיש גם אנשים אמידים, שלא מעוניינים להתעסק עם קניה/מכירה בשוק. במקום להסתבך הם פשוט מגיעים פעם בכמה שנים לסוכנות של רכב חדש ומחליפים שם את הרכב שלהם. חלק מהרכבים האלו הם רכבים שבהחלט שווים קניה.

פורסם

בהחלט מסכים עם חנן- לא כל הרכבים שם הם חרא...

יש ויש בשביל זה יש בדיקות...

במקרה ומשהו לא טוב יש למי לפנות...

פיקס איט אגיין- לך תקנה מסוחר חתול בשק ואז תחפש אתץ אותו הסוחר כדי לדבר או להחזיר את הכסף שלך- נראה אותך מקבל משהו בחזרה...

פורסם

כן,צודק, הבדיקות האלה מאוד אמינות וכלל אין שום קומבינות בין מכוני הבדיקה לאולמות הליסינג והטרייד אין,אפשר לסמוך עליהם בעיניים עצומות , וכל המכוניות של כל הזקנים שבקושי נוסעים עליהם ואין להם כוח לחפש רכב בעצמם,פשוט נמצאים באולמות התצוגה,עכשיו אני מבין לאן כולן נעלמו.....

איך לא חשבתי על זה קודם,מקצרים לנו את הדרך ועוד בחינם.

איזה יופי.

הכי שווה לקנות מטרייד אין,ליסינג,אוטוסנטר....קבל את התנצלותי.

וגם אם תהיה לך תקלה = יש אחריות לא?! מקסימום יחזירו לך את כל הכסף + פיצוי.

לחנן: נפלת על 1 מ 1000,יש לך מזל גדול.

פורסם

אי אפשר להסכים לכל דבר לחשוב שאנו חיים בעולם ורוד...כי אנחנו לא.

זה נכון שאפשר למצוא רכב באמת טוב ואמין ממוסך טרייד אין...אבל ברוב המקרים האנשים שמוכרים לנו את האוטו הם רמאים,שקרנים שלא איכפת להם מכלום.

עברתי כבר כמה מוסכים..ובכל מקום אתה שם לב להבדל שבוא מדבר אליך הסוחר.יש מקומות שראתי מכוניות נחמדות עם שנתון גבוה שלא יתאימו לי בתקציב אבל הרוב מה שראיתי היה זוועה..

פורסם

פיקס איט אגיין- יש אחריות...

אני מציג לפניך סיפור: בנאדם החליט להחליף את המסחרית שלו- ניגש לטרייד אין ראה במוו 3 החליט לקחת...

בדיקה והכל- הכל טוב ותקין...

אחרי שבוע אותו הבנאדם מתקשר לטרייד אין- נתקעתי עם האוטו- בעל הטרייד אין דאג לו לרכב חלופי למשך תיקון

מסתבר שהלך ראש מנוע- החלפה ותיקון על חשבון הטרייד אין...

לא כל הטריד אין ככה, יש כאלה ויש כאלה...

• תוכן חדש...