Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייפאל יקחו מע"מ?

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הכרטיס, נגיד שאני מסכים אתך, אזרום. 

מה קורה אם אתה נתקל בבעייה שהאתר לא מוכן לעזור לך איתה? עם פייפאל אתה מוגן וזהו, עם הכרטיס, לך תנסה להתווכח. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע, יש לי מין תכונה נדירה כזאת 1. לא מזמין זבל מעלי <או> 2. מזמין דברים בשווי של כדור פלאפל (אם לא עובד, לא מטריח את עצמי על 5 ש״ח).

בפעמים הבודדות שמוצר לא התחיל אפילו להישלח, ביקשתי ביטול וקיבלתי על המקום.

מוצרים גדולים/מורכבים/יקרים עם פוטנציאל לבעיות אני מזמין מאמזון בכל מקרה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

עם הכרטיס, נגיד שאני מסכים אתך, אזרום. 

מה קורה אם אתה נתקל בבעייה שהאתר לא מוכן לעזור לך איתה? עם פייפאל אתה מוגן וזהו, עם הכרטיס, לך תנסה להתווכח. 

מסכים עם כל מילה, מנסיון.

פורסם
לפני 7 שעות, hans כתב:

לא יודע, יש לי מין תכונה נדירה כזאת 1. לא מזמין זבל מעלי <או> 2. מזמין דברים בשווי של כדור פלאפל (אם לא עובד, לא מטריח את עצמי על 5 ש״ח).

בפעמים הבודדות שמוצר לא התחיל אפילו להישלח, ביקשתי ביטול וקיבלתי על המקום.

מוצרים גדולים/מורכבים/יקרים עם פוטנציאל לבעיות אני מזמין מאמזון בכל מקרה.

מסכים לגמרי. גם אני ככה, את הדברים החשובים לי מזמין מאמאזון כדי לדעת שהאיכות תהיה נורמלית (וגם שם לפעמים יש נפילות. קורה). 

היה עד היום מקרה אחד שנזקקתי לשירות של עלי (סוללה לדייסון שהתפגרה - ה"בננה" של הטעינה ברחה מהמקום) כמה חודשים אחרי הקנייה, ואין עם מי לדבר (וכמובן גם לא פייפל יכולים לעזור פה).

אבל בגדול, אלמלא היה לי חשבון פייפאל כפי הנראה לא הייתי בכלל רוכש בעלי. לקח לי הרבה מאד זמן לעבור מאיביי לעלי לניסיון. הפייפאל וההגנות שלו היו מה ששיכנע אותי (זה היה לפני הרבה שנים). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

מסכים לגמרי. גם אני ככה, את הדברים החשובים לי מזמין מאמאזון כדי לדעת שהאיכות תהיה נורמלית (וגם שם לפעמים יש נפילות. קורה). 

נניח אתה צריך רצועת ראצ'ט 3 מטר, אתה מזמין מעלי או אמזון?

לגבי עלי, בעקרון גם המברגים שלי משם. כי אני לא עובד עם זה קבוע ובתדירות שלך, אין נפילות לדעתי.

(נ.ב

אני מבין למה אתה אוהב מותגים ולהזמין מאמזון

המברג הזה פשוט מעולה. של חברה פחות נחשבת מ Wera אבל הוא קטלני

יש לי אותו 4 שנים

כרגע אין משלוח חינם לארץ מעל 49$

https://www.amazon.com/dp/B09G7J1X2N

)

לגבי כבלים ומטענים, נניח HDMI ומטענים לסלולרי טייפ סי עם כבל, אתה לא מזמין מעלי?

קלאסי להזמין משם.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

לאחרונה (מאתמול) החלו פתאום להופיע לי מוצרים עם משלוח חינם מעל $49 וגם זמני המשלוח החלו להתקצר. מניח שאם תהיה חתימה עם איראן, נראה שיפור בכל התחומים האלו באמזון. 

• מעניין 1
  • תוכן חדש...