Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון פנצ'ר בחלקים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Tom_22,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

רכב טויוטה קורולה. 

פנצ'ר בצמיג ימין אחורי במרכז הצמיג.

תוקן פנצ'רייה ע"י מדבקה פנימית בלבד. 

לאחר יום ירד האוויר בצמיג. 

חזרתי לפנצ'רייה, בדק ואמר שהחור גדול מדי, והמדבקה לא מתאימה, לא פירק את הצמיג והכניס שבלול לתוך החור מהחלק החיצוני של הצמיג. 

אמר שזה התיקון המקובל.

האם תיקן את הפנצ'ר בצורה נכונה? 

האם צריך לבצע תיקון חדש יסודי? או להחליף צמיג? 

תודה

עריכה אחרונה על ידי moshero
  • פיתרון
פורסם

התיקון התקני היחידי הוא תיקון פטריה. ולאחריו איזון גלגל מחדש. אם החור גדול מדי לתיקון, אזי הצמיג דינו להיפסל. 

גש למקום אחר. 

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

1. אף אחד שנתקלתי בו בשלוש שנים האחרונות לא עשה תיקון פטריה.

דווקא ממה שאני זוכר חור גדול (איזכורית ארור בגודייר חדש) ניתן לתיקון על ידי פטריה.

2. קרה לי בדיוק מה שפות"ש מתאר. רק מה? אמר לי בהגינות שהתיקון הוא לא תקני וטכנית הצמיג פסול.

הסיבה שהוא לא מפרק שוב היא כי הוא כבר גירד את השטח ואם יסיר את המדבקה ויגרד שוב יכול להיות שיגיע לברזל ואז הצמיג ייפסל.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תיקון אחרון שיצא לי לעשות בארץ לפני כשנתיים וחצי היה אצל שואף בר"ג. תיקון פטריה סטנדרטי.

מה שכן, העובד לא איזן אחרי, רק סימן מיקום צמיג-חישוק והחזיר לאותו מקום. לא היו בעיות אחרי והצמיגים הוחלפו ממילא לאחר תקופה שהיא.

לפעמים הם עושים את זה כל כך מהר שלא שמים לב וזה נראה כמו מדבקה רגילה. שזה כמובן לא תיקני מאחר ואין "איבטוח" של החור מפני חדירת מים וכד' לשלד הצמיג ואין אחידות בחור. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Tom_22 כתב:

לפעמים הם עושים את זה כל כך מהר שלא שמים לב וזה נראה כמו מדבקה רגילה

נכון,

אבל חד משמעית ראיתי שזו מדבקה רגילה והעובד גם לא הכחיש.

בקיצור, ההפקרות הגיעה גם לשם. התקנות נועדו לפראיירים.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...