Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב לגיסי, בחור בן 27 עם שנה וחצי רשיון, שעדיין נוהג מאוד לחוץ ומפחד מנסיעות ארוכות.

עד עכשיו היה לו מיקרה 2009 מעפנה שעשיתי עליה סיבוב ואפילו אני עם כל 20 שנותיי על הכביש נלחצתי לנהוג בה, הרכב רועש בטירוף, תושבות מנוע על הפנים , כל הרכב רועד, מאוד תזזיתי, אני חושב שגם בגלל שהרכב היה עם בסיס גלגלים קצר, הוא מגיב הרבה יותר מהר לכל הפנייה של ההגה וזה כמובן מלחיץ אותו, בקיצור לא אלאה אתכם יותר מידי אבל בשעה טובה המנוע הלך, והוא עכשיו מחפש משהו אחר.

הצרכים שלו כך: כמה שיותר אמין, שלא יתקע לי בכל מיני חורים, חסכוני בדלק לא כל כך חשוב כי הוא לא נוסע הרבה, שיהיה רכב יציב ומוצק שייתן לו ביטחון בכביש, הגה חשמלי שאני חושב שפחות יעייף אותו. וכל עצה נוספת תתקבל בברכה! התקציב בערך 15ֹֹ - 20 אלף.

תודה לעונים.

פורסם

הייתי בודק סופר מיני כמו קיה ריו או יונדאי i20.

ושוקל לעבור קורס נהיגה מתקדמת שתעזור לו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק סופר מיני כמו קיה ריו או יונדאי i20.

ושוקל לעבור קורס נהיגה מתקדמת שתעזור לו.

קצת מפחד מהקוראניות, חשבתי על לאנסר 2012 או ספייס ורסו שיש לו יתרון של ישיבה גבוהה שתתן לו יותר ביטחון..

פורסם

ביטחון יהיה לו כשהרכב יגיב כמו רכב "רגיל" ולא עם הרעידות הנ"ל.

כמובן שחשוב בכל רכב לכוון את הכיסא בצורה נוחה ולאחר מכן את המראות.

כן ממליץ להימנע מרכבים בהם החלונות מעוצבים כחרכי ירי, אלא לתת עדיפות לחלונות מרווחים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

פוקוס דור 2 האצ'בק רכב זול עם ישיבת כביש מהודקת והיגוי מוצלח מאוד, אם תמצא שמורה זה אחלה פתרון.

בתקציב גבוה יותר הייתי בודק קורולה 2010/11 רכב אמין ויציב.

[דור 2 בפוקוס עד 2011 לפני מתיחת פנים]

ורסו ספייס- שמע לי אל תתקרב.  גיר רציף ומנוע 1300 בעייתי שנוטה לצריכת שמן ובעיות ברינגים. אל תתקרב לדעתי.

הקרואיניות עדיף בהרבה ספציפית על הטויוטה הזו.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 4 דקות, PASHUT כתב:

ורסו ספייס- שמע לי אל תתקרב.  גיר רציף ומנוע 1300 בעייתי שנוטה לצריכת שמן ובעיות ברינגים.

שמעתי על זה, אבל הבנתי שמשנת 2014 פתרו את כל הבעיות הנ"ל. או שעדיין צריך לפחד?

פורסם

שמעתי גם על זה אבל אישית לא הייתי לוקח.

אולי אם  תמצא מידע מפורט יותר.

בדוק גם סוזוקי SX4 האצבק [דור לפני הקרוסובר]

משתדל לעזור

פורסם

חשבתי גם על הסוזוקי, יש לה גם אחלה שדה ראייה, אבל ראיתי הרבה ביד 2 שעברו החלפת מנוע אחרי מאה ומשהו קילומטר..

על הלנסר מישהו יודע? כמובן מדבר על המנוע 1.5 ליטר עם גיר פלנטרי.

פורסם

אין מה לפחד מהקוראיניות, דווקא אמינות לא רעה עם גיר פלנטרי פשוט.

• אהבתי 2

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 54 דקות, yulianx כתב:

אין מה לפחד מהקוראיניות, דווקא אמינות לא רעה עם גיר פלנטרי פשו

לא יודע למה אולי סתם סטיגמה, זכור לי שהקוראניות הולך מנוע בסביבות ה200 אלף.

אני טועה? או שכן היו דגמים מסויימים? בכל אופן סופר מיני קטן בשבילו, הוא גם לוקח את חמי וחמותי מידי פעם וצריך שיהיה להם נוח. עד עכשיו עם המיקרה סבלו ממש.

פורסם

אתה טועה, אם הרכב טופל אין בעיה שיעבור  200 אלף.

המיקרה היא מיני, סופר מיני זאת קטגוריה גדולה יותר למרות השם.

פורסם

אוקיי, מקבל,  אבל השאלה אם הרכב נותן תחושת ביטחון כי שוב זה חשוב לו מאוד אם הרכב לא כ"כ גדול הוא יושב פחות טוב על הכביש. וגם מגיב יותר מהר להפניות ההגה

פורסם

לא הייתי ממליץ על הריו בשבילו

הישיבה בה לא נמוכה והדשבורד גדול ונותן תחושה שלא רואים את "קצוות מכסה המנוע" שחשובה לנהגים חסרי בטחון.

בנוסף באופן כללי הריו מכונית די גרועה, לא נוחה, מטחנת דלק ושלי גם לא הייתה אמין במיוחד.

מאזדה 2 קטנה זריזה ויש שדה ראיה טוב.

VW Golf GTI 2006 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...