Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רוצה לשדרג את המסכים דל הסופר ישנים שלי למסך איכותי לצורך עבודה מהבית - אני מפתח bi כלומר עובד עם קוד ומתעסק המון עם ui.

אני לא מעודכן לכן אשמח לקבל את טיפים למסכים ספציפיים או באיזה נתונים במפרט אני צריך להתמקד.

דרישות:

*אני עובד עם 2-3 חלונות בו זמנית 

*אם זה חשוב, אז רוב הזמן אני בdark mode

*יש לי dock שאליו המסכים מתחברים

*מסך אחד ישאר אצלי מהעבודה לכן המסך החדש אמור להיות הראשי

*תקציב - בערך 2000 ש"ח אם זה שווה את ההשקעה 

*עובד פעמיים מהשבוע מהבית

תודה מראש

שיהיה לילה שקט!

פורסם

אתה לא מובן... איזה מחשב יש לך ומה היציאות וידאו שלו?

לפני 12 שעות, fishmanl כתב:

*אני עובד עם 2-3 חלונות בו זמנית 

אני מניח מסכים. כמה מסכים ובאיזה גודל יש כרגע?

*אם זה חשוב, אז רוב הזמן אני בdark mode

UI בdark mode? זה חדש. לא נראה לי שיש מאפיין ספציפי לזה.

*יש לי dock שאליו המסכים מתחברים 

אז כנראה שיש לך נייד😬 סביר להניח ששתצטרך להתחבר דרך ה dock כך שהן אלה שיקבועו לך את הרזולוציה.

*מסך אחד ישאר אצלי מהעבודה לכן המסך החדש אמור להיות הראשי

כמה סך הכל?

*תקציב - בערך 2000 ש"ח אם זה שווה את ההשקעה 

למסך בודד בגודל 30+ זה נראה קצת גבולי

• רעיון גרוע 1
פורסם

אני עובד היום עם מסך דל שמשמש גם כדוקינג, יש לו חיבור USB-C שהלפטופ מתחבר אליו וגם נטען ועל המסך יש כניסות USB, רשת וכו'.

מבחינתי זה יתרון משמעותי לעומת עבודה עם דוקינג: יותר מקום פנוי על השולחן, הרבה פחות כבלים שרצים, לא תופס שקע חשמל נוסף וגם בדוקינג של דל שהיה לי מדי פעם הוא היה עושה רעש מאוורר נורא חזק מה שלא קיים במסך.

ספציפית זה הדגם של המסך שלי: P2422HE אבל כמובן שזה קיים גם בעוד דגמים.

במידה והכניסות של מסך כזה מספיקות לך, ממליץ בחום.

פורסם

אם זה מסך אחד וזו המגבלת תקציב הייתי מחפש Ultawide עם רזולוצית גובה 1440P וקימור עדין (לא מסכי גיימינג) ופאנל IPS.

אחד שהיה לי כמה שנים לפני ששדרגתי שנה שעברה הוא P3421 של דל שעונה על כל מה שכתבתי למעלה.

פחות שטח מסך מזה יהיה קצת גבולי אם אתה עובד גם על UI עם כמה חלונות פתוחים לטעמי.

פחות רזולוציה יהיה גבולי.

אל תלך על מסכי גיימינג קעורים יותר - הסט בחירות שם הוא שונה לחלוטין. (קצב ריענון גבוהה יותר ולרוב רזולוציה נמוכה יותר וצבעים פחות מדויקים משמעותית)

המסך שציינתי שימש אותי בערך 5 שנים לפיתוח מובייל והיה מעולה גם מבחינת כיול וצבעים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 11 שעות, Haim_gds כתב:

אתה לא מובן... איזה מחשב יש לך ומה היציאות וידאו שלו?

כרגע יש לי שני מסכים. אחד מהם ממש לא טוב כבר והשני ישאר כמסך שני.

מבחינת גודל אני לא יודע להגיד לדעתי זה פחות מ 27 כי בעבודה יש לי 27.

לגביי הdark mode אני מעדיף מסכים שיש להם את החדות צבעים כמו בטלפונים של סמסונג כלומר מסכי led.

המחשב נייד שאליו אחבר את המסכים תומך ב 1080p זה מה שמופיע בrecomded - זה אומר שאין משמעות לקנות מסכים מעל הרזולוציה הזאת?

פורסם
לפני 30 דקות, fishmanl כתב:

המחשב נייד שאליו אחבר את המסכים תומך ב 1080p זה מה שמופיע בrecomded - זה אומר שאין משמעות לקנות מסכים מעל הרזולוציה הזאת?

אלא אם כן המחשב משנת תרפפ"ו זו לא מגבלה של המחשב אלא של תחנת העגינה או של המסכים עצמם.

לפני 3 שעות, elad18 כתב:

אני עובד היום עם מסך דל שמשמש גם כדוקינג, יש לו חיבור USB-C שהלפטופ מתחבר אליו וגם נטען ועל המסך יש כניסות USB, רשת וכו'.

במסכים כאלו יש בד"כ גם אפשרות לשרשר מסך נוסף, כך שהם הופעים תחנת עגינה למיותרת גם עבור מי שמשתמש בשני מסכים.

אישית, אני משתמש בדל U2725QE אבל הוא טיפה מחוץ לתקציב של פות"ש. לדעתי הוא שווה את הכסף בגלל התמיכה ב-Thunderbolt, שמאפשרת רזולוצית 4K בקצב רענון גבוה ושרשור למסך 4K נוסף אם המחשב תומך בזה.

פורסם

מה דעתכם על המסך הזה של דל? 

U2724DE

ובאופן כללי כמה הפער בין 2k ל 4k שווה אל ההפרש למי שלא משחק במשחקים 

פורסם

אני מאד אוהב את סדרת U של דל בבית יש לי כמה מסכים מהסדרה הזו שנותנים עבודה כבר כמה שנים.

כתלות בתקציב, ביכולות של הדוק, במקום הפיזי, ואופי העבודה הייתי ממליץ לשרשר מסך או שניים  של 24״ במאונך מצידי מסך 27 (בערך כמו בתמונה למטה) זה יאפשר לך להעביר למסכים הצדדיים את חלונות הבקרה ותוכנות אחרות כמו מייל דפדפן וכו' ובמסך הראשי יהיה רק את התוכן העיקרי.

מסכים לגיימרים יותר טובים... לגיימינג. 4K לסרטים.

חשוב גם הכוונון של התאורה - לא לשים את הבהירות על 100% אלא על הערך הכי נמוך שעדיין נוח לך.

Portrait monitor for 27" screen. : r/Monitors

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

34״ אולטרה רחב זה כמו 1.5 מסכי 27״ במקרה הזה.

לגבי הסידרה U - היא מעולה אבל בתקציב המדובר הP (ובמיוחד בדגם שציינתי לא במקרה) תספיק.

אגב השדרוג הנוכחי שלי - 40״ אולטרה רחב:

https://www.dell.com/en-us/shop/dell-ultrasharp-40-curved-thunderbolt-hub-monitor-u4025qw/apd/210-bmdp/monitors-monitor-accessories

שזה מבחינתי האולטימטיבי לעבודה (5k2k)

האופציה לעבוד עם מסך אחד על פני הכל זה שדרוג רציני. אבל מול 3 מסכים - הייתי מעדיף 34״ אחד בכנות (והיה לי המון סט אפים כולל מה שבתמונה וכולל 2 34״ + 27״ בצד… אל תשאל , היו בבית אז ניסיתי כל מני שילובים)

מה שכן ראיתי אצל אנשים ויצא לי להשתמש והחזרתי -> 32״ לא אולטרה רחב.

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה על סדרת Ultrasharp של דל, אני היום עם U2723QE במשרד/בבית ודי מרוצה. גם סדרת P תספיק לשימושים שלך - אבל אם אתה קונה במטרה להשאר איתו שנים קדימה לדעתי שווה את הפער הלא גדול. 

שים לב שיש כל מיני תלונות ברשת על Backlight Bleed חריג בדגם הזה (ובאחרים מהסדרה), לי יש שניים כאלה ולא נתקלתי בזה. 

פורסם

איך השירות של דל בארץ ? 

אני הייתי צריך אותם פעמיים לאורך השנים בארה״ב ואחרי שיחות עם השירות (וכמה צילומים של המסך מאחורה) -> הם שלחו מחליף על התלונות שלי בלי יותר מדי כאב ראש תוך יומיים עד הבית. (ולשלוח את הקודם חזרה)

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 11 שעות, borsood כתב:

אני מאד אוהב את סדרת U של דל בבית יש לי כמה מסכים מהסדרה הזו שנותנים עבודה כבר כמה שנים.

כתלות בתקציב, ביכולות של הדוק, במקום הפיזי, ואופי העבודה הייתי ממליץ לשרשר מסך או שניים  של 24״ במאונך מצידי מסך 27 (בערך כמו בתמונה למטה) זה יאפשר לך להעביר למסכים הצדדיים את חלונות הבקרה ותוכנות אחרות כמו מייל דפדפן וכו' ובמסך הראשי יהיה רק את התוכן העיקרי.

מסכים לגיימרים יותר טובים... לגיימינג. 4K לסרטים.

חשוב גם הכוונון של התאורה - לא לשים את הבהירות על 100% אלא על הערך הכי נמוך שעדיין נוח לך.

Portrait monitor for 27" screen. : r/Monitors

הנעל לצורך קנה מידה?

• מצחיק 2
פורסם

@Liviur לא יצא לי להיעזר בהם כלקוח פרטי. אבל יש חנויות שמשווקות את המסכים של דל בארץ ויש להן שירות טוב מאוד (אמירים הפצה לדוגמה, אין לי קשר אליהם למען הסר ספק)

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, avngas כתב:

הנעל לצורך קנה מידה?

זה הטריק של טראמפ, שנתן במתנה לרוביו נעליים גדולות מידי.

Senate Minority Leader Charles Schumer   talks with U.S. Secretary of State Marco Rubio before he and Secretary of War...

https://www.vogue.com/article/marco-rubio-too-big-shoes

אבל עזוב את הנעל, אותי מעניין אם המקלדת מודל M היא מכנית או ממברנות. אם זו מקלדת מכנית של IBM זה כבר לפורום אספנות.

https://en.wikipedia.org/wiki/Model_M_keyboard

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • תוכן חדש...