Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סליל הצתה פיג'ו 3008 2016

מעבר לפיתרון נפתר ע"י גולדן191,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נדלקה נורת תקלה. קוד שגיאה 1337. לפי האינטרנט, כנראה בעיה בסליל הצתה #1.

הרמתי מכסה מנוע, ניתקתי את החיבורים, הוצאתי את הסליל, בחנתי ויזואלית - נראה בסדר (עד כמה שאני יודע להבחין מה בסדר ומה לא...). נתתי לו מילות עידוד, ליטוף, אמרתי לו שאני מאמין בו והחזרתי חזרה.

בהנעה חוזרת כבר אין נורת תקלה. הידד (לבינתיים).

עכשיו לשאלות - 

אני מניח שהסליל אולי לקראת סוף החיים. הייתי רוצה שיהיה לי אחד לפחות מוכן להחלפה.

איך אני מוצא את קוד הפריט של החלק המקורי?

היכן ניתן לקנות כזה (בישראל, אלא אם יש יתרון משמעותי לחו"ל)?

עריכה אחרונה על ידי gamken
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, gamken כתב:

אני מניח שהסליל אולי לקראת סוף החיים. הייתי רוצה שיהיה לי אחד לפחות מוכן להחלפה.

במידה והסלילים עדיין המקוריים וכולם בני אותו גיל הייתי מציע כבר להחליף את כל הרבעייה לסט מקורי/איכותי ולסגור את הפינה לעוד שנים קדימה,לשיקולך ובהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • פיתרון
פורסם (נערך)

סליל אחד (ללא דמי משלוח) יעלה לך סביב 25$ מהאתר cars245, של חברה טובה כמו NGK.

דמי משלוח תלויים בדחיפות של ההחלפה, אם זה דחוף אז אולי שווה להזמין עם DHL פדקס או לקנות בארץ, אבל יש להניח שמחיר הסליל יהיה פי 2-4 יותר גבוה.

באתר cars245 אתה מזין את יצרן הרכב, סוג הרכב, ואז את נפח המנוע אבל בודק בצד שזה לפי ההספק הנכון. משלוח רגיל דרך דואר ישראל יקח לך 3-8 שבועות (אני מניח ש-8 שבועות זה הקיצון, ככה לקח לי משלוח מאסטוניה מאתר אחר, האתר שציינתי הוא מלטביה)

דרך קורייר כמו DHL EXPRESS זה יהיה מהיר אם כתוב לך שהסליל במלאי.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...