Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מחפש רכב לשימוש פרטי שיתאים לנסיעות קצרות ליומיום. מעוניין ברכב עם תחזוקה זולה שיהיה נוח ומפנק, קצת שונה מהנוף ועם טאצ׳ ספורטיבי (לא דיל ברייקר)

כרגע לפי התקציב אני מחפש יאריס ts ידנית אבל קשה למצוא אחת במצב שמור ומחיר הוגן.

החלופות שלי כרגע זה וולוו v40 או s60 בתקציב של 35-40 אלף וחשבתי על לקסוס is250 אבל כמובן שזה חורג מהתקציב לאחת שמורה.

אשמח לשמוע הצעות ובמיוחד דברים חשובים לדגמי הוולוו כי אני מכיר שיש שנתונים ומנועים להימנע מהם בייצור פורד אבל לא מבין בזה כלכך.

הצעות נוספות יתקבלו בברכה 

פורסם

לקסוס IS250

אינפיניטי G37

מותגי 'פירמיום' עם קצת ספורטיביות.

מציע לשמור כמה שקלים בצד להפתעות, אלו רכבים בני 15+ שנים וגם אם טופלו כראוי, עדיין יש בלאי.

היאריס לא מפנקת בשום צורה, גם לא ביחס לעגלת סופר.

פורסם
לפני 3 דקות, o.r כתב:

לקסוס IS250

אינפיניטי G37

מותגי 'פירמיום' עם קצת ספורטיביות.

מציע לשמור כמה שקלים בצד להפתעות, אלו רכבים בני 15+ שנים וגם אם טופלו כראוי, עדיין יש בלאי.

היאריס לא מפנקת בשום צורה, גם לא ביחס לעגלת סופר.

חחח כן היאריס זה האופציה היותר מהנה ופחות מפנקת 

באינפיניטי שמעתי שיש לא מעט תקלות לא?

אני לא מתכוון ללחוץ עם הרכב רק רוצה רכב שמסוגל ללחוץ כשצריך. אני לא מחפש לצאת להרפתקאות עם האוטו, מעדיף משהו שלא אצטרך לדאוג יותר מידי לתחזוקה מלבד טיפולים שוטפים

פורסם

ולוו כדאי להיצמד לגרסאות עם מנוע של ולוו ולא פורד שזה לזכרוני גרסאות ה2.0 מעל שנת 2014.

בתקציבך יהיה קשה מאוד למצוא רכב שמור, בנוסף ולוו זה לא רכב זול לטיפול ותחזוקה יש מספר מצומצם של מוסכים בארץ שיודעים לטפל ברכבי ולוו ומחירי החלפים יקרים מאוד.

אני הייתי מציע לבחון מאזדה 6, רכב נוח מהנה עם היגוי טוב אמין וזול לטיפול שנכנס בתקציבך

פורסם (נערך)

החופש הגדול הגיע. אתה כבר השני הבוקר.

בתקציב מוגבל אתה צריך לקבוע סדר עדיפות. לפי הודעת הפתיחה אני מסיק שלא בחנת את ההתאמה בין החלומות שלך לבין היכולות שלך. כמה אתה יכול להקצות כל חודש (או שנה) לאחזקת הרכב?

אם אמינות היא קריטריון חשוב רד חזק בשאר הדרישות. בתקציב שלך גם רכב עממי יהיה זקן (לפחות 8-10 שנים) עם פוטנציאל לתקלות יקרות. רכב יוקרה? עוד יותר. בתקציב שלך חפש איזה סויפט או I20, לא וולבו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Gavrik כתב:

ולוו כדאי להיצמד לגרסאות עם מנוע של ולוו ולא פורד שזה לזכרוני גרסאות ה2.0 מעל שנת 2014.

בתקציבך יהיה קשה מאוד למצוא רכב שמור, בנוסף ולוו זה לא רכב זול לטיפול ותחזוקה יש מספר מצומצם של מוסכים בארץ שיודעים לטפל ברכבי ולוו ומחירי החלפים יקרים מאוד.

אני הייתי מציע לבחון מאזדה 6, רכב נוח מהנה עם היגוי טוב אמין וזול לטיפול שנכנס בתקציבך

יש המלצות למנועים מוצלחים יותר במאזדה?

עריכה אחרונה על ידי amit520
פורסם

איביזה/פולו/פאביה/לאון/גולף וכו. לא בגרסאות הספורט.

לא רכבי ספורט אבל בגרסאות עם 1.4/1.5 ליטר טורבו יתנו לך זריזות מסויימת.

כן, הגיר אינו האמין או הזול ביותר לתחזוקה. אבל לא נראה לי דיל ברייקר. בודאי מול החלופות שהוצעו כאן

פורסם

אם הנוחות באמת חשובה תלך על רכב מנהלים יפני כמו הונדה אקורד מאזדה 6 ודומיהן יש המון המון אופציות בתקציב תחפש אחת פשוטה ושמורה ובשנתון סביר

ברכב קטן "ופרימיום" יהיו לך יותר מדי פשרות

פורסם
בתאריך 19.2.2026 בשעה 19:14, Stavik כתב:

רכב מנהלים יפני כמו הונדה אקורד מאזדה 6 ודומיהן

בחור צעיר נוסע לבד או +1 אתם מציעים לו אוניות...
איביזה 1.4 למשל תתאים הרבה יותר. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 8 שעות, Jack457 כתב:

בהודעת הפתיחה הבחור דיבר על is250 וולבואים משפחתיים פלוס. כפי שכתבתי בתגובה הראשונה - הוא צריך להיות מעשי ולהפנים את הצרכים אמיתיים ואת מגבלות התקציב. לכן אני מטיל ספק אפילו באיביזה עם גירסה מוקדמת של DSG, מה גם שאלה רכבים שנוטים לסבול מנהיגה של צעירים מתלהבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 26.2.2026 בשעה 22:38, Jack457 כתב:

החשש שלי היא שנפלתי בעבר על סיאט 1.4 טורבו ששתתה לי שמן, אני קצת נרתע מהמנועים של הוואגיות עם הטורבו

עריכה אחרונה על ידי amit520
  • לא הבנתי... 1
פורסם

בא לך להתפנק רוצה פרימיום מקסימום עבודה מינימום תקלות .

הייתי נשאר על הis250 קצת סבלנות ניתן למצוא שמורה מנוע 2.5 עם 200 סוס זה די ויותר הנעה אחורית 

או בא לך פרימיום שבאמת מרגיש פרימיום יש את הgs 250 גם שם תהנה מרכב פרימיום שעלה אז 400 אלף ומזדקן יפה ועדיין נוסע מדהים

מנוע 2.5 או ל3.5 לחובבי המותג  די נדירה פה 

• אהבתי 1

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...