Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אשמח להתיעץ

קצת ליפני 2 בלילה בצומת בתל אביב נהגת בניסאן ג׳וק התפרצה לצומת בלי להיתחשב בתמרור עצור פגעה בי בצד האוטו זז לאלכסון מעוצמת המכה - נסעה רוורס ונסעה מהמקום כאילו כלום לא קרה

המצלמת דרך לא קלטה מספר כי זה מהצד. אני לא הספקתי להתעשת כדי להסריט אבל ניסיתי ליראות ורשמתי מיד בכתב-אוטו שחור מספר 17-151-השלמה ל33 נותן לי ניסאן ג׳וק שחורה(כשניראה יש לה נזק מקדימה)

השאלה אני צריך ליתפוס אותה או בכלל מה עלי לעשות

IMG_9778.jpeg

• מבאס 7
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 17 דקות, ELI116 כתב:

מצלמות אבטחה באזור?

תסתכל בסביבה, בעיקר בתי עסק...

בהצלחה

לדעתי הגעתי למיספר רכב שלה כי 17-151 הצלחתי ליקלוט וברכבי ישראל כול שאר הצרופים זה רכבים לא דומים חוץ מ33 שזה בדיוק ניסאן ג׳וק שחור

פורסם (נערך)

תבדוק איפה היא מבוטחת בצ"ג, ותתבע אותה ואת הביטוח שלה.

כמובן תודיע לביטוח שלך ותבקש עזרה בתהליך.

יש לך מקיף?

(יכול להיות שהנזק קטן בעיניך אבל לדעתי שווי הרכב הרשמי נמוך ואני לא יודע אם יאשרו תיקון על כזה דבר)

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם
לפני 3 דקות, אלעדית כתב:

(יכול להיות שהנזק קטן בעיניך אבל לדעתי שווי הרכב הרשמי נמוך ואני לא יודע אם יאשרו תיקון על כזה דבר)

במקר כזה הוא יכול לקחת גלובלי וללכת לתקן ב...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, fatboy1340 כתב:

קח בחשבון שכל נטל ההוכחה הוא עלייך.

אני מאמין שאם הוא יקבל כתובת מהמשטרה, ויתמזל מזלו והרכב יחנה שם לפני תיקון, והוא יוכל לצלם אותו עם חזית מעוכה במקום המתאים, זה יספיק עם הסרטון. יכול להיות שהיא גם לא תכחיש, בפרט אם הוא יפנה נכון ויציג את הבעייתיות הגדולה בזה שהיא לא עצרה להשאיר פרטים. לא לאיים חלילה אבל להציג את סעיפי החוק הרלוונטיים בצורה שתגרום לה לרצות לסגור את הסיפור (אולי להיעזר במישהו?)

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
  • אהבתי 1
פורסם

מעדכן

הגעתי למישטרה עם רשיון רכב וכו׳ מלאתי דף תאור התאונה ישבתי מול חוקרת הוציאה לי שם ות״ז של הנהגת החצופה ילדה בת איזה 21 ואמרה שלתת עוד פרטים הם לא יתנו לי. וההמשך מתנהל מול משטרת תל אביב שאולי יבקשו ממני את הסירטון 

אז השלב הבא שלי זה להודיע לביטוח שלי שיתבעו אותה? או אני צריך ליתבוע אותה?

לפני שעה, fatboy1340 כתב:

קח בחשבון שכל נטל ההוכחה הוא עלייך.

תודה שאני ידע למה לצפות

אם היא תבחר להיות מושחטת ולהכחיש אז אני לא יוכל לעזור לה יותר חח

עכשיו אני קולט נתנו לי כתובת. אני יסע לשם לבדוק אם יתאפשר לצלם

קצת מסובך זה 70 קילומטר - הייתם ממליצים ליסוע לנסות?

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, דובצע כתב:

קצת מסובך זה 70 קילומטר - הייתם ממליצים ליסוע לנסות?

אם תכתוב אזור אולי אחד מחברי הפורום יוכל לעשות לך את זה:)

עריכה אחרונה על ידי חד אופן
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, דובצע כתב:

נסעה רוורס ונסעה מהמקום כאילו כלום לא קרה

בחורה צעירה שכנראה היתה תחת השפעת אלכוהול/סמים או שלילה או אולי בכלל ללא טסט בתוקף ופשוט נבהלה

לפני שעתיים, דובצע כתב:

אני יסע לשם לבדוק אם יתאפשר לצלם

יכול להיות ששמה את הרכב כבר על הבוקר אצל הפחח ולא תמצא אותו באיזור/חנייה/בניין בכתובת כשתגיע.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
לפני 11 דקות, Camaro 92 כתב:

בחורה צעירה שכנראה היתה תחת השפעת אלכוהול/סמים או שלילה או אולי בכלל ללא טסט בתוקף ופשוט נבהלה

יכול להיות ששמה את הרכב כבר על הבוקר אצל הפחח ולא תמצא אותו באיזור/חנייה/בניין בכתובת כשתגיע.

השפעת סמים/אלכוהול לא רלוונטי כי זו השערה לא מבוססת. טסט תקף או תוקף רשיון נהיגה זה משהו שבהחלט ניתן לבדוק גם בדיעבד.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...