Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הופך את הקומפוננט שציינת בהתחלה לכאלה שמיועדים לSPL ואת אלו שברשימה השניה לSQ?
בדיוק לזה אני מתכוון.

אני רוצה לדעת איזה קומפוננט לשייך לקבוצת ה SQ ואלו ל SPL.

כי אני מחפש SQ.

ועל מה אתה ממליץ?

פורסם

בתקציב שלך הייתי הולך לשמוע סטים של מורל, הייבריד מהדגם הישן או אם אתה מוצא בזול אז הייבריד החדש.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
בתקציב שלך הייתי הולך לשמוע סטים של מורל, הייבריד מהדגם הישן או אם אתה מוצא בזול אז הייבריד החדש.
מה לגבי INFINITY?

שמעתי מחבר שהם טובים בSQ.

פורסם

מכיוון שכמעט הכל כאן נכתב או בציניות או מתוך בורות (ORION = SPL) אז תרשה לי לפרט:

אין כמעט דבר כזה חברה שמתמחה רק בתחום א', ולא בתחום ב', או ההיפך, או בכלל...

כמובן יש חברות שהקומפוננטים שלהם יכולים לעמוד בעוצמות גבוהות (אבל זה לא הופך אותם ל SPL)

או שולל מהם להתיימר ל SQ טוב.

יש הרבה חברות, עם הרבה סוגים של סטים, להרבה סוגים של אוזניים.

כל אחד צריך לבחור את מה שמתאים לו, ומה שנשמע לו הכי טוב.

אפשר בקלות למצוא סט עם SQ מעולה, אבל שלא עומד בעוצמה גבוהה, וכן בכל סוגי הואריאציות.

פורסם
מה לגבי INFINITY?

שמעתי מחבר שהם טובים בSQ.

**לא שמעתי את הרמקולים, או רק ביקורות שקראתי מפורומים מחו"ל**

וכמו בהכרזה, שמעתי בפורומים בחו"ל שהאינפיניטי נחותים יחסית, מיד באס חלש וטויטרים לא מבריקים במיוחד.

מורל נחשבת חברה טובה יותר בתחום הקומפוננטים (כמובן שאי אפשר להשוות פולס לקאפה...)

אופל קורסה 2003

פורסם
**לא שמעתי את הרמקולים, או רק ביקורות שקראתי מפורומים מחו"ל**

וכמו בהכרזה, שמעתי בפורומים בחו"ל שהאינפיניטי נחותים יחסית, מיד באס חלש וטויטרים לא מבריקים במיוחד.

מורל נחשבת חברה טובה יותר בתחום הקומפוננטים (כמובן שאי אפשר להשוות פולס לקאפה...)

ומה דעתך על focal?
פורסם

פוקל נחשבת חברת הייאנד.

שוב ממה ששמעתי ממקור שני, יש בעיה קטנה עם הטוויטרים שלהם, מעט harsh, דרוש הרבה משחק עם מיקומים. אבל שוב, את זה אני אומר אחרי שקראתי על זה ברשת ולא שמעתי.

אופל קורסה 2003

פורסם

מי אמר שהאנשים שמהם אתם קונים את המוצרים שלכם אמורים להבין בזה.

איפה זה כתוב?

אתה באמת מחזיק מאתר מכירות באינטרנט אושייה בתחום מערכות לרכב?

אתר אינטרנט, בניגוד לאנשים אחרים אמור להבין בתחום ולספק הארה לקונים,(או שאולי

הוא אמור למכור ,מדובר על אתר מכירות ,כן?)

תתקשר מחר בבוקר לאתר ותשאל אותם מאיפה הם קבעו את ה-spl ?

(רמז: רק להם הפתרונות)

בין הפותרים נכונה יוגרל כרטיס חבר מועדון לאתר (תוך 42ימי עסקים, ובחיוב מינימלי).

ZZR

• תוכן חדש...