Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

נסיעה חסכונית בדלק


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעות בין עירוניות אם תיסע מהר אז תגיע יותר מהר אבל הסל"ד יהיה יותר גבוה ולכן תבזבז יותר דלק, אם תיסע יותר לאט הסל"ד ירד תבזבז פחות דלק אבל משך הנסיעה יתארך ככה שזמן הפעלת המנוע יהיה גבוה יותר..

 

קיצר, אני כרגע מעוניין לחסוך דלק (אבא חוזר רק שבוע הבא :? ). איך ליסוע?

 

בעיר כמובן שאני מחליף הילוכים מהר ושומר על סל"ד נמוך.

פורסם

זה לא נכון

בדרכים בין עירוניות הסל"ד עומד על 2500-3000 והבזבוז בדרכים עירוניות גדול יותר מדרכים בין עירוניות, בכל אוטו.

פורסם

נסיעה רגועה ומתונה היא דרך מצויינת ובטוחה לחסוך בדלק. הישתלבות נכונה בתנועה ושמירת מרחק ימנעו ממך לבצע שינויי מהירות באופן דחוף ועצירות שאפשר לוותר אליהן. נסיעה במהירות קבועה ובסלד כמה שיותר נמוך תיצרוך פחות דלק. פשוט סע רגוע.

גם בנסיעה עירונית שמור מרחק מספיק כדי שאם הרכב מלפניך עוצר לא תהייה תמיד חייב לעצור. או למשל כשאתה מיתקרב לרמזור אדום בעלייה האט לפני הרמזור כדי שיתחלף לפני שתצטרך לבצע זינוק בעלייה. כמו כן הימנע מבלימה עי הורדת הילוכים, עם אתה רואה רמזור אדום מרחוק אתה יכול לשלב לניוטרל ולשייט בשקט בשקט וליבלום עם הבלמים בלימה עדינה ורגועה. כמו כן הימנע מהאצות חזקות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
בנסיעות בין עירוניות אם תיסע מהר אז תגיע יותר מהר אבל הסל"ד יהיה יותר גבוה ולכן תבזבז יותר דלק, אם תיסע יותר לאט הסל"ד ירד תבזבז פחות דלק אבל משך הנסיעה יתארך ככה שזמן הפעלת המנוע יהיה גבוה יותר..

 

.

 

בנתונים על רכבים תמיד מראים תצרוכות דלק.

 

שמתי לב שבחלק מהנתונים מחולקת תצרוכת הדלק הבין עירונית ל-2.

ב90 קמ"ש וב120.

 

תמיד ב-90 קמ"ש הרכב נוסע יותר קילומטרים לכל ליטר לעומת 120.

אני מעריך שכדי לגמוע את הכמות הגבוהה ביותר של קילומטרים עבור ליטר, יש לנסוע בהילוך חמישי במהירות של 70-80 קמ"ש.

 

נראה אם תתאפק... :wink: בהצלחה!

×
×
  • תוכן חדש...