Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי בעבר מרהיטי דורון - שירות על הפנים ולא אתקרב אליהם שוב פעם.

מחפש לרכוש מיטה נורמלית וטובה ועם שירות טוב (כלומר חברה שיודעת לתת שירות גם כשיש בעיה) ובמחיר נורמלי.

מזרון יש - קניתי לא מזמן.

פורסם

ממליץ בחום על חנותו של חבר הפורום תינוקי. רכשנו ממנו מיטה ושידה לנכדה ועוד כל מיני. החנות מקצועית, נותנת מענה ובעיקר שונה מחנויות הרשת השונות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הכוונה מיטה לילד? מיטת מעבר? מיטת יחיד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

+1 איקאה

לדעתי הם אנדרייטד בפורום

יש להם אחלה תמורה למחיר, ורמות שונות של איכות או עיצוב בהתאם לתקציב

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מיטת יחיד

האמת שלא חשבתי על איקאה, בודק אותם עכשיו.

אך ניסיון העבר מראה שבדר"כ המוצרים באיכות נמוכה - בדר"כ עץ פשוט - סיבית, עכשיו ראיתי ציפוי נייר וכו' - לא הכי עמיד.. אני טועה ?

• רעיון טוב! 1
פורסם

תלוי במוצר.

כמה שנים ו/או מעברי דירה אתה צריך שהמיטה תשרוד?

בכל מקרה, אפשר לקנות ממתכת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מבחינתי אמור להחזיק עד שיעבור למיטה וחצי / מיטה זוגית - בן 5 כרגע, אז 10-15 שנה

אין לי סיבה להחליף עוד פעם באמצע.

הגדולים בני 10, המיטות שלהם שנקנו מרהיטי דורון עברו 4 שנים (או פחות, ללא מעברי דירות) והם על הפנים.

הפלטה העליונה "נופלת" לתוך הארגז כשיושבים על המיטה כי המסגרת מעוותת, הפלטה בולטת מהצדדים כי קיבלה בטן, הארגז באחד המיטות כבר נסדק ונפל למטה..

פורסם

בנוגע לגדולים בני ה-10:

גיל 12 (שזה ממש לא רחוק ממך) זה כבר התחלה של ג'מוסים ויש סיכוי שתמצא את עצמך (כמו שאני מצאתי) מחליף למיטה חצי.

אם הם ממש צנומים זה יהיה מגיל 13. 
אם אתה עכשיו מחליף מיטה אולי שווה לתת לקטן את המיטה של אחד מהם ולקנות כבר עכשיו מיטה וחצי.

(הדברים האלו שווים 0 במכירות של יד 2 לכן אל תבנה על החזרי השקעה גדולים, מקסימום מאות בודדות מאוד...200-300 כזה).

ובאותו עניין - לפעמים יש מציאות מטורפות של יד-2 או מסירות (קבוצות פייסבוק).

מזרן כבר יש לך, אז מה שצריך זה מעט ניקיון ויכולה ליפול לך איזו מציאה ליד.

(אם אתה קונה מיטה וחצי, תלך כבר על הדגמים עם ארגז מצעים).

איציק

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, avargel כתב:

+1 איקאה

לדעתי הם אנדרייטד בפורום

יש להם אחלה תמורה למחיר, ורמות שונות של איכות או עיצוב בהתאם לתקציב

לאיקאה יש טווח רחב מדי של איכויות, לצערי.

במיטות הם פשוט פח אשפה מתפרק/מתפורר עם יוצא דופן יחיד שהוא סביר - מיטות קומותיים. חוץ מהן, לא לגעת.

אצלי כולם פשוט ישנים במיטות באורך מלא, ברגע שיוצאים מהלול אין שום סיבה להשתמש בכל מיני מיטות ביניים. צרכנות קלאסית, יצירת צורך משום מקום.

מצטרף להמלצה של איציק, אם המיטה המשומשת לא שבורה זאת אינדקיציה מעולה לכך שתמשיך להחזיק מעמד :)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, איציק נ. כתב:

בנוגע לגדולים בני ה-10:

גיל 12 (שזה ממש לא רחוק ממך) זה כבר התחלה של ג'מוסים ויש סיכוי שתמצא את עצמך (כמו שאני מצאתי) מחליף למיטה חצי.

אם הם ממש צנומים זה יהיה מגיל 13. 
אם אתה עכשיו מחליף מיטה אולי שווה לתת לקטן את המיטה של אחד מהם ולקנות כבר עכשיו מיטה וחצי.

(הדברים האלו שווים 0 במכירות של יד 2 לכן אל תבנה על החזרי השקעה גדולים, מקסימום מאות בודדות מאוד...200-300 כזה).

המיטות עצמן אמנם באיכות על הפנים, אבל כל עוד הן לא נשברות לגמרי אני לא רואה סיבה להחליף למיטה וחצי בטווח זמן קצר.

אמנם זאת מיטת יחיד אך המזרונים הם מזרונים איכותיים ועבים מאוד - כמו של מיטה זוגית רק ביחיד.

מה גם, שעד שאחליף דירה - לצערי אין לי כרגע מקום למיטה וחצי (הם יושנים כרגע 2 בחדר).

לפני שעה, איציק נ. כתב:

ובאותו עניין - לפעמים יש מציאות מטורפות של יד-2 או מסירות (קבוצות פייסבוק).

מזרן כבר יש לך, אז מה שצריך זה מעט ניקיון ויכולה ליפול לך איזו מציאה ליד.

(אם אתה קונה מיטה וחצי, תלך כבר על הדגמים עם ארגז מצעים).

איציק

אסתכל, תודה.

לפני 40 דקות, hans כתב:

לאיקאה יש טווח רחב מדי של איכויות, לצערי.

במיטות הם פשוט פח אשפה מתפרק/מתפורר עם יוצא דופן יחיד שהוא סביר - מיטות קומותיים. חוץ מהן, לא לגעת.

שמתי עין על מיטה שהיא ברובה מעץ מלא, היחידה שנראית איכותית. דעתך ?

https://www.ikea.com/il/he/p/mandal-bed-frame-with-storage-birch-white-60244608/

לפני 40 דקות, hans כתב:

אצלי כולם פשוט ישנים במיטות באורך מלא, ברגע שיוצאים מהלול אין שום סיבה להשתמש בכל מיני מיטות ביניים. צרכנות קלאסית, יצירת צורך משום מקום.

גם אצלי, כולם עברו ממיטת תינוק ישירות למיטה מלאה.

פורסם

וידר.

מיטות שמחזיקות מעמד עשורים.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, phpclub כתב:

שמתי עין על מיטה שהיא ברובה מעץ מלא, היחידה שנראית איכותית. דעתך ?

https://www.ikea.com/il/he/p/mandal-bed-frame-with-storage-birch-white-60244608/

שאלה טובה. למיטה הספציפית הזאת יש חיזוק במרכז שמשמש גם בתור הפרדה בין המגירות, זה יכול לעזור תיאורטית.

אבל הבעיה פה היא העץ - זה אוסף של חלקים קצרים שמודבקים יחד, אין פה קורה אחת אפילו באורך נורמלי שיכולה להתכופף בגמישות. מניסיון מר ההדבקות המגעילות האלה פשוט מתפרקות בשימוש (איקאה עושים את הטעות הזאת גם בחלק מהכיסאות). זבל של חומר גלם, מתאים רק למדפים סטטיים רדודים.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

וידר.

מיטות שמחזיקות מעמד עשורים.

תודה, אך במבט באתר שלהם - זה לא מתאים.

אני מחפש מיטה כבסיס, מזרון כבר יש לי.

לפני שעה, hans כתב:

שאלה טובה. למיטה הספציפית הזאת יש חיזוק במרכז שמשמש גם בתור הפרדה בין המגירות, זה יכול לעזור תיאורטית.

אבל הבעיה פה היא העץ - זה אוסף של חלקים קצרים שמודבקים יחד, אין פה קורה אחת אפילו באורך נורמלי שיכולה להתכופף בגמישות. מניסיון מר ההדבקות המגעילות האלה פשוט מתפרקות בשימוש (איקאה עושים את הטעות הזאת גם בחלק מהכיסאות). זבל של חומר גלם, מתאים רק למדפים סטטיים רדודים.

תודה רבה, אמשיך לחפש.

• תוכן חדש...