Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי קומפ' מורל דוטק ואני רוצה לדעת למה אומרים לשים את הקרוס של המגבר לHPF אם הקרוס של הקומפ' מחלק את הסאונד בעצמו.

ב.האם קומפוננטים אמורים להישמע יותר יפה מרמקול 6*9???

אני רוצה לכוון כך את הרמקולים שתיהיה לי במה קדמית אבל אני לא עושה את זה כי הסאונד של 6*9 נשמע רבה יותר טוב וכל הסאונד היפה בא מאחורה!

אם זה משנה יש לי מזדה לנטיס והקומפ' מותקנים בדלתות והטויטר על הדאש

יש למישהו דעה בנושא??

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקומפוננט שלך הוא בעל קרוס פאסיבי ואין לך שליטה על תדר החיתוך.

הקרוס מבצע את חלוקת התדרים בין הטוויטר והמידבאס, אך אם תזין לו את כל התדרים המידבאס יקבל את תדרי הבאס והסאב-באס ויתחיל לעוות אותם כי הוא לא מיועד לנגן אותם. לשם כך יש סאב וופר.

בגלל שיש לך 6*9 מאחורה וקומפוננט מקדימה, במת הצליל שלך נמשכת למרכז-אחורה של הרכב. מכיוון שאתה יושב בקידמת הרכב, במת הצליל מתרכזת מאחוריך ואתה חושב שרוב הצליל בא מאחורה.

ממה עוד מורכבת המערכת שלך ? תנסה לשחק עם ה-FADER של ה-HU ולהוריד מעוצמת האחוריים, זה יכול לעזור.

פורסם
שלום.

יש לי קומפ' מורל דוטק ואני רוצה לדעת למה אומרים לשים את הקרוס של המגבר לHPF אם הקרוס של הקומפ' מחלק את הסאונד בעצמו.

ב.האם קומפוננטים אמורים להישמע יותר יפה מרמקול 6*9???

אני רוצה לכוון כך את הרמקולים שתיהיה לי במה קדמית אבל אני לא עושה את זה כי הסאונד של 6*9 נשמע רבה יותר טוב וכל הסאונד היפה בא מאחורה!

אם זה משנה יש לי מזדה לנטיס והקומפ' מותקנים בדלתות והטויטר על הדאש

יש למישהו דעה בנושא??

דוגמא מצויינת למה שרמקולים אובאליים גורמים, הם פשוט מושכים את במת הסאונד אחורה. פשוט תיפטר מה-6X9 שלך ותקנה סאב, אז יהיה לך גם באסים נורמליים וגם במת הסאונד שלך תהיה מקדימה. האופציה הזולה יותר היא מה ש-DRAGONFLIGHT הציע עם ה-FADER . . .

כל קומפוננט ממוצע עד נמוך ישמע יותר טוב מרמקול 6X9 ברמה הכי גבוה . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

א. יש לי סאב.

ב.יש לי מקדימה מורל דוטק. זה נחשב לקומפ' ממוצע???

ג.אם אני אוריד את האחוריים אז אפשר להגיש שיהיה לי גם סאונד פשוט יותר,וגם ישמעו חלש יותר .

פורסם

אני במקומך היתי מוריד את ה-6*9 לחלוטין או מוריד להם כמעט לגמרי את העוצמה. כאשר אין רמקולים אחוריים אז לנוסעים מאחורה יש סאונד מגעיל אבל כשיש רמקולים אחוריים יש לנוסעים מקדימה סאונד מגעיל , הכל לפי דעתי כמובן. אתה תעשה מה שלך נשמע יותר טוב ולא כי אני או מישהו אחר אמר .

פורסם

כמו שאמרו לך, עדיף להוריד או להחליש משמעותית את הרמקולים מאחור, כך תהיה לך במה קדמית טובה וגם הנסעים מאחור לא יסבלו יותר מדי.

2pac

west side

פורסם

mooch משום מה אני מסכים איתך .. כולם אומרים לי ש6 על 9 זה חרא של איכות

וכו וכו .. אבל עם כל הכבוד למורל שמעתי כבר את הDOTECH שלהם ויש לי את המילניום שלהם

ועם כל הכבוד.. אני אישית מעדיף את הצליל שה6 על 9 נותן.. אז זאת בחירה שלך כמובן סאונד זה עיניין של טעם .. מבחינתי ה6 על 9 נותן צליל הרבה יותר נקי ויפה

בהקשר לקרוס של הקומפיננט .. נתנו לך תשובה לפי מה שראיתי אבל במילים אחרות

הקרוס של הקומפיננט שלך מפצל צלילים בין הרמקול והטויטר.. מה שהוא לא עושה .. זה לחתוך את הצלילים הנמוכים

פורסם

הקומפ' 6.5

מה זאת אומרת איך התקנתי??

פתחתי את הדלת, שמתי וסגרתי. אין יותר פשוט.

למה יש דרך יותר טובה??

פורסם

הקומפ' 6.5

למה יש דרך יותר טובה??

פורסם
הקומפ' 6.5

למה יש דרך יותר טובה??

עד כמה שאני יודע החור בדלת של הלנטיס הוא 5*7, אצלך זה שונה?

פורסם

לא אצלי זה לא שונה , אבל תתפלא נכנס בלי בעיות.

מה שכן נשארו כאילו פתחי איורור בצדדים. האם צריך לסגור אותם או שזה לא מפריע לסאונד.

יש למישהו דעה בנושא???

• תוכן חדש...