Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לעזרה מהמקצוענים בפורום יש לי טויוטה יאריס 2011 נכנסו בי בצורה הבאה (מצרפת תמונה).

הסיטואציה הייתה כזאת - אני עמדתי צמוד למדרכה עם 4 ווינקרים , אחרי כמה דק שמעתי בום והאוטו זז קדימה , יצאתי מאוטו והרכב השני נעצר בצד.

להבנתי הרכב הפוגע הוא האשם הלכתי לקבל הצעת מחיר ממוסך ונאמר לי שיצא 1500 .

הפוגעת הוציעה הצאת מחיר של 500 שח ממוסך שהיא מכירה .

האם להפעיל ביטוח או לא ולפי מה הולכים פה בכלל? אם יש עוד נתונים קריטיים לסיפור שלא כתבתי אשמח לשתף תודה רבה

IMG_4733.jpg

B67F59BD-565A-43BF-89E6-6A667849252D.JPG

פורסם

מבחינה חוקית מותר לך ללכת לכל מוסך מורשה שבא לך והפוגעת צריכה לשלם מכספה או מהביטוח שלה 

אני אישית הייתי מברר על העבודה שלל המוסך שהיא הציע והייתי מתחשב בפוגעת [אלא אם כן היא פגע בכוונה ואז אין שום סיבה להתחשב...]

בפרט שמדובר ברכב לא חדש

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

האם הרכב נדחף אל/על המדרכה (גלגל ימני קדמי)? אם כן צריך לוודא שלא נגרם נזק כתוצאה מפגיעה זו. בדיקה כזו מצריכה ביקור במוסך.

לדעתי עליך לבצע 2 פעולות:

1. לפנות לסוכן הביטוח שלך ולדווח על האירוע. גם אם אינך מבוטח במקיף הוא ייעץ לך מניסיונו הרב.

2. לקחת את הרכב לבדיקה במוסך המקובל עליך, לקבל הצעת מחיר לתיקון ולהציגה לפוגעת.

חייב לומר שהצעה של 500 ש״ח נראית לי נמוכה מאוד, אבל אני לא מקצועי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פונים לביטוח ובוחרים מוסך, לשם מגיע שמאי רכב. לאחר מכן מתחיל מתקינים את את הרכב ונותנים צק פלוס 90 עד שמגיע הכסף מחברת ביטוח של הפוגעת. 

לפי הפוליסה אולי מגיע לך רכב חלופי עד שהרכב יתוקן.

אם את מחליטה לא לתקן ולקחת כסף, את יכולה לנסות לקבל 1500 שקל, או התפשרות מסוימת. אם לא מקובל עליך פונים לביטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 דקות, yulianx כתב:

עד שמגיע הכסף מחברת ביטוח של הפוגעת.

להתחשב בפוגעת ולסגור על תיקון מחוץ לביטוח זו גם אופציה ראויה להבנתי

• רעיון טוב! 2
פורסם

אין מה להתחשב בה. השאלה מה המחיר שאתה מוכן לקבל.

• לא הבנתי... 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

לפי הידוע לי עד תקרת מחיר של 5K ש"ח אין התייקרות של פרמיית הביטוח

צריך לחשב גם עלות שמאי וכל שאר הירקות הללו

עריכה: כעת אני שם לב לתאריך פתיחת השרשור כך שמן הסתם זה כבר נסגר (קפץ לי הנושא ברשימת 'תכנים דומים')

@מיי2025 מה יצא?

עריכה אחרונה על ידי חד אופן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...