Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן טי-רוק

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש לשמוע ממישהו שהתנסה בהבדל בשיפור נוחות הנסיעה בטי-רוק בין דגם סטייל לסטייל+ בשל תוספת הבולמים האדפטיביים.

יש כמובן הפרש במחיר בין הדגמים הנובע מתוספות שונות של חישוקים 18 במקום 17 אינטש, גג שמש נפתח - ממש מיותר בארץ, ריפוד מושבים מעור ועוד.

נראה לי ששיפור בנוחות הנסיעה, במידה ויש, חשובה ביותר בכבישים אצלנו ושווה את הפרש המחיר.

עריכה אחרונה על ידי רוצו
פורסם

ידוע לך שהוצג בחו"ל דגם חדש לחלוטין של הt-roc? 

עדיין מוקדם לדעת אם עדיף הישן או החדש, אבל אם הייתי שוקל קניה זה היה מטריד אותי יותר משאלת רמת הגימור.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה amosbmw

ידוע לי שדגם חדש לחלוטין של ה t-roc דור 2 החל להימכר באירופה בחודש שעבר, התמחור הנוכחי הגבוה שלו שהוצע ליבואן בארץ לא תחרותי ולכן כנראה השיווק בארץ לא יהיה בזמן הקרוב.  גם הדגם הנוכחי דור 1 הגיע לארץ באיחור של מספר שנים, וגם הוא לא מהזולים בקטגוריה שלו.

כך שיכול להיות שבינתיים הדגם הנוכחי הוא זה שיהיה זמין בתקופה הקרובה.

האם יש מישהו עם ניסיון בנסיעה ב t-roc בשני הדגמים סטייל/סטייל+ שיכול להעיד על הבדל בנוחות הנסיעה ביניהם? 

פורסם

אני לא מאמין שזה המצב, הדגם הקודם הופסק הייצור שלו. לכן, ברגע שיגמר המלאי, לא יהיה עוד, ואז יחל השיווק של הדגם החדש. אני הייתי נמנע מקניית רכב חדש, שכבר שהוא יוצא הוא מיושן. זה לא רעיון טוב.

פורסם

לא רק שהרכב הוחלף הוא גם מאוד ישן כפי שכתבו כאן.
גם אני מחכה לדגם החדש, בסוכנות לא ידעו לתת לי צפי.
אבל אציין שגם בעבר לדגמים אחרים לא ידעו לתת לי צפי ואז פתאום זה הגיע.

אולי זה נופל על מקצועיות של נציגים שיודעים יותר או פחות.

• רעיון טוב! 1

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...