Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשירים לבנים לבית

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

צריכים לקנות ביחד מכשירים לבית חדש. האם יש מקום נורמלי באינטרנט שאפשר לסגור את זה בלי להתעסק עם כל מני נציגי מכירות שיודעים 'הכי טוב'? 

פורסם

יש עשרות אם לא מאות חנויות ברשת.

אישית אני אולד סקול, אוהב לראות ולמשש את המוצר. דוגמה מלפני כמה שבועות - חיפשתי מייבש כביסה. דגמים של AEG ואלקטרולוקס. לי נראו זהים חוץ מהמדבקה וצבע הדלת, אבל לאישתי היה נדמה שהדלת של ה-AEG נפתחת יותר ברכות. אז הוספנו 50 ש״ח וקנינו אותו.

יש מוצרים שקריטי לראות בעיניים, בראשם מקרר. זה מוצר ללא סטנדרטיזציה, חשוב לוודא שהמידות מתאימות לנישה ושהחלוקה הפנימית מתאימה לכם. זה נכון, במידה פחותה, גם למדיח הכלים ולמכשירים שעל השיש.

אם אתה מחפש את הזול ביותר לך לאושר עד. אם אתה רוצה מוצרים ממותגים עשה סיבוב באחד הקניונים הפתוחים שבהם יש כמה חנויות מרשתות שונות ותתרשם, גם אם פה ושם יהיה בלבול מוח (ומניסיוני בשנים האחרונות כמעט לא מבלבלים את המוח, אבל אתה תוכל לשאול שאלות). ולא פחות חשוב - להיות מזרח תיכוני ולהתמקח. בסופו של דבר לצייד דירה זו הוצאה של עשרות אלפי שקלים, וכל חיסכון הוא לטובה.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ על lastprice או קספ.

בשנים האחרונות הכול מזמין רק משם.

אספקה לוקחת מקסימום יומיים. לא צריך להסתובב בחנויות ולהתמקח עם מוכרים.

מחירים זולים.

אם אתה מתכוון לקנות כמה מוצרים אפשר להתקשר לlastprice ולבקש הנחה.

מצד שני אני נזכר שלפני 8 שנים קניתי די הרבה מוצרי חשמל לדירה חדשה (מקרר, טלויזיה, תנור, כיריים) ודווקא בטרקלין חשמל עשו לי את המחיר הכי טוב. אפילו פחות מlastprice.

אבל אם קונים מוצרים בודדים אין להם תחרות.

פורסם

השנקל שלי לגבי לאסטפרייס - תפרתי שם את כל המוצרים הלבנים שנכנסנו לדירה (מקרר, מדיח, מכונת כביסה, טלויזיה, כיריים ותנור בילדאין).

הם לא היו הכי זולים בכל המוצרים, אבל בסך הכולל ניצחו את יתר החנויות.

יש להם אפשרות "להציע" מחיר על מוצרים באתר - לא היה לי זי* לשטויות האלה, אז הרמתי טלפון לנציג השירות, עשיתי רשימה וביקשתי את ההנחה הכי גדולה שהוא יכול לתת לעסקה כזו, ונתנו - יצא בערך 2,000 פחות מהמחיר הרגיל באתר לכל החבילה.

פורסם

KSP - לא הכי זולים, או ליתר דיוק, אף פעם לא הכי זולים,

אבל לא ייתכן מצב שאתה מזמין מוצר שהוא לא קיים.

אבל אם אתה צריך לקנות ביחד יהיה זול משמעותית דווקא להתעמת עם נציגים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שווה לבדוק גם את האתר של שופרסל. לפני שנתיים קניתי משם כמה מכשירי חשמל במחירים טובים ותנאים נוחים. מאז הם החליפו בעלות, אז לא יודע מה קורה שם עכשיו, אבל שווה לבדוק.

יום טוב גם לך

פורסם

לא יודע לגבי האתר, אבל המכשירים הלבנים נעלמו מהחנויות של שופרסל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שופרסל עדיין קיים והמכשירים נמצאים בעיקר בסניפים הגדולים, וכמובן באתר האינטרנט. פחות אטרקטיבי מהעבר. אאל'ט ניופאן שיווקו מוצרים במיוחד עבור שופרסל.

היתרון שאפשר לשלם בתווי קניה שזה עוד כ-5 אחוז הנחה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אתה חייב להשאיר כמה סנטימטרים לסירקולציה של האויר החם סביב, מאחורי ומעל המקרר.

פורסם

ממליץ לכם ללכת לחנויות חשמל פיזיות, לבחור את המוצרים שאתם רוצים, לרשום את הדגם המדוייק

לחזור הביתה, להיכנס ל-KSP, LAST PRICE, מחסני חשמל

לרשום את הדגמים, להוסיף לעגלה ולהזמין.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...