Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור ג'אנט מגנזיום

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

גיליתי עיקום שיש לי בגלגל מגנזיום (לא בטוח ממה נגרם, ובשלב הזה כבר לא משנה). אני מעוניין לתקן אותו - להבנתי, אם עושים את זה נכון, זה אמור להיות אפשרי מבלי לפגוע בחוזק הגלגל.

האם יש המלצה למקום שעושה את זה טוב באזור המרכז? מצאתי רק שרשורים מעטים וישנים בנושא, המציינים את יואל בפתח תקווה, ולא יודע האם זה עדיין רלוונטי (וגם מה בדיוק הכתובת, כי בגוגל אני מוצא כמה...)

תודה מראש!

פורסם

אני בזמנו תיקנתי אצל יואל בפתח תקווה, זה לא זול אבל הם עושים עבודה טובה מאוד, אני לא יודע מה קורה היום, אבל שווה לקפוץ או להתקשר לא רואה סיבה שהם לא יהיו פעילים. 

עם זאת במקרה שלי היה מדובר בג׳אנט שלא ניתן להשיגו, ואילו את שלך אפשר להשיג בשוק המשומשות, אז תשקול מה אתה מעדיף. אם אני לא טועה מדובר ב 800 ש״ח לתיקון ג׳אנט אחד. 

• רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם
לפני כשעה, Or05230 כתב:

אני בזמנו תיקנתי אצל יואל בפתח תקווה, זה לא זול אבל הם עושים עבודה טובה מאוד, אני לא יודע מה קורה היום, אבל שווה לקפוץ או להתקשר לא רואה סיבה שהם לא יהיו פעילים. 

עם זאת במקרה שלי היה מדובר בג׳אנט שלא ניתן להשיגו, ואילו את שלך אפשר להשיג בשוק המשומשות, אז תשקול מה אתה מעדיף. אם אני לא טועה מדובר ב 800 ש״ח לתיקון ג׳אנט אחד. 

תודה! אני מרגיש מאוד out of the loop - אפילו לא חשבתי על חישוקי יד שניה. איפה מחפשים בימינו, פייסבוק?

פורסם
לפני 5 שעות, chrono כתב:

תודה! אני מרגיש מאוד out of the loop - אפילו לא חשבתי על חישוקי יד שניה. איפה מחפשים בימינו, פייסבוק?

Mx5 marketplace - קבוצת וואטסאפ. עלה סט לפני כמה ימים. 

שלח לי פרטית עם הנייד ואבקש שיצרפו אותך

Miata ND2

פורסם
לפני 5 שעות, itzik123 כתב:

אף פעם לא הבנתי את האתר הזה.

בכותרת כתוב "השוואת מחירי חלפים בזמן אמת", אבל לפי מה שאני רואה אין שם בכלל מחירים ואפילו לא רשימת חלקים.

זה רק מקום לנסות לקבל בו הצעות מעוסקים בתחום?

פורסם

אתר שמחובר לעשרות פירוקיות, אתה בוחר חלק מבוקש ומקבל תשובות. חלקן מתקבלות תוך דקות ואחרות שעות או יותר מרגע שליחת הבקשה.

יש לאתר עוד שרותים אבל אני השתמשתי רק בזה וזה עובד טוב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...