Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מורכבים אצלי ברכב הם שווים את ה600 לא יותר הם מצויינים שלא תבין לא נכון אבל הם למשל לא עומדים ברמה של ההייבריד אצלי ברכב ותכלס הייתי מצפה מחברה גדולה כמו פיוניר שהרמקול מהסדרה הכי גבוהה שלהם יעמוד עם הרמקול מהסדרה הכמעט הכי גבוהה של החברת "בית" מורל.

הם מפורטים,חזקים (לא יותר מידי) והבאס שלהם ממש טוב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני חושב שאתה טועה בהשוואה...

איך אתה מצפה מרמקול FULL RANGE לעמוד ברמה של קומפוננט כמו ההייבריד

רק סטנדרט המחירים מראה לך שאין כאן שום מקום להשוואה 600 שקל לעומת 2000 וקצת...

ההייבריד הוא קומפוננט רציני ואיכותי מאוד, אני לא חושב שיש רמקול FULLRANGE שיכול לעמוד מולו.

פורסם

קומפוננט זה לא משמעות של צליל טוב יותר,זה משמעות של במה טובה יותר.

דבר שני אתה הקצנת את המחירים לשתי כיוונים נגדיים,ההייבריד לא עולים 2000 הם עולים 1600 והפיוניר לא עולים 600 הם עולים 1000.

ובקשר לתמחור שלהם,לא פעם המחיר אינו משקף את התמורה וזה ידוע,וחוץ מזה שזה הרמקול הכי טוב,אתה שם לב,של פיוניר ב6X9,לא שאני מחזיק מפיוניר החברה הכי טובה בעולם אבל בכל זאת פיוניר היא חברה שעולה,או לפחות אמורה לעלות על מורל בכל הפרמטרים כולל מוצר סופי בגלל אמצעים "טיפה" (ציניות....) יותר גדולים מאשר של מורל.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...