Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח סיעודי ומעבר קופה

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני בכללית וחושב על לעבור למכבי. יש לי ביטוח סיעודי בכללית. האם זה נשאר בכללית או שצריך לעשות במכבי חדש? ממה ששמעתי כולם אומרים - שלא לבטל 

פורסם

יש הליך של העברת הפוליסה (כללית מבטחת בהראל ומכבי במנורה)

תנאי הפוליסה של הביטוח הסיעודי הקבוצתי של הקופות הורעו מאוד ב-1.1.25, ויש צפי להרעה נוספת או אפילו הפסקת כל הביטוחים הסיעודיים דרך הקופות ב-1.1.27. כמובן שמה שיקרה יתברר רק בשניה האחרונה.

אם הביטוח חשוב לך בדוק גם ביטוח פרטי, אם כי נראה שהוא יהיה הרבה יותר יקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה שאני יודע, כבר מזמן אין ביטוח סיעוד פרטי. יש רק את הביטוח של קופ"ח. אולי גם ביטוחי קולקטיב.

יש סיכוי שכל תחום הביטוח הסיעודי יתבטל, מאחר ונכון לעכשיו אף אחד לא רוצה לפתור את הבעיות שהתעוררו (הרגולטורים רבים ביניהם, מנסים להעביר אחריות מאחד לשני)

פורסם
בתאריך 27.8.2025 בשעה 20:05, sperial כתב:

יש צפי להרעה נוספת או אפילו הפסקת כל הביטוחים הסיעודיים דרך הקופות ב-1.1.27.

שאלת תם, ומה עם כל התשלומים עד עכשיו?

פורסם

אין לי מושג, ואני חושב שגם לאנשי הקופות וחברות הביטוח אין אפשרות לדעת מה יקרה.

אבל גם למי שמבוטח עשרות שנים הורידו את תנאי מביטוח ב-1.1.25, הן מבחינת הגדרת מצב סיעודי שהוחמרה, והן מבחינת פיצויי הביטוח. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...