Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2025 חלקי חילוף סינים

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

היום ב-2025, כשיש מלא רכבים סיניים בארץ, אתם עדיין מעדיפים חלקי חילוף לא סיניים (נגיד רפידות וצלחות של Brembo ודומיהם), או שכבר אין באמת הבדל?

שבוע טוב ובשורות טובות

פורסם

יש רמות שונות של מוצרים שמיצרים בסין. 

חלקם מוצרים מעולים ברמה שלא נופלת ואף לפעמים עולה על מוצרים מערביים וחלקם זבל אמיתי שלא שווה אפילו את המחיר הנמוך שלו. לכן זו שאלה קצת גדולה בשביל לענות עליה בכן או לא. 

• אהבתי 1

פורסם

שאלה מקבילה ל: היום יש המון סמארטפונים סיניים, אתם עדיין מעדיפים אייפון?

או משהו בקווים האלו. 

אין אפשרות לענות על זה. אולי רק אם מתייחסים לשאלה לגבי העדפה אישית, שאני לא חושב שזה יענה לך על השאלה שאתה רצית לשאול. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש הרבה יצרנים זבל גם במערב המתקדם, ויש הרבה יצרני איכות בסין

אלא שהתרבות במערב היא לכבד את הלקוח ואת המוצר ואת שם החברה, גם אם יש יוצאים מן הכלל

לעומת התרבות הסינית של למכור ולהיעלם, וגם שם יש יוצאים מן הכלל.

ולכן כשאני צריך מוצר שחשוב לי שיהיה איכותי, אם אין לי אפשרות לברר על היצרן הספציפי אז אני בוחר לפי מדינת מוצא, מתוך הנחה שאצל יצרן מערבי ממדינה מתקדמת יש 80% שאקבל מוצר איכותי, לעומת יצרן סיני ש-80% שאקבל זבל.

פורסם

החנות חלפים הציעה לנו מוצר סיני, אבל לא הצלחנו למצוא עליו מספיק מידע. למרות שאנחנו סומכים עליהם מאוד – החלטנו לקחת מותג.
אין ספק שבלא מעט דברים הסינים עושים אחלה עבודה ואנחנו מרוצים, אבל כשזה מגיע לברקסים וצמיגים החלטנו שנשארים עם מה שאנחנו מכירים: מותג או מקורי. הפעם הלכנו על Brembo (מקווה שנלא נתאכזב).

בכל מקרה, תודה חברים

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...